Şimdi Ara

Format öncesi yerel disk kurtarma (çok önemli lütfen)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar acer marka laptopum var.4 sene oldu alalı hic format yemedi.artık Windows başlatmıyor mavi ekran gelip sorunlar Aranıyor diyip Günlerce kalıyo öyle.edirnede öğrenciyim burda bi tamirciye verdim.adam hard diski başka makinaya bağlamış fakat görememiş klasörü.masaüstünde umut klasörünün içinde tüm hayatım var resmen.en önemliside 2 gün önce vefat eden ananemin fotoğrafları sadece ordaydı.şimdi napabilirim ? Hard disk ölmemiş ama temizlenmesi gerekmiş.nolur bana yol gösterin en azından o fotoğrafları almam lazım :/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bilgisayarı ubuntu cd si veya dvd si ile boot edeceksin. Ama format atmıyacaksın. Try (dene) seçeneğini şeçip ubuntuyu ram dan kullanacaksın. Sonra bilgisayar-c-kullanıcılar-(kullanıcı adı)- masaüstü seçeneğinden dosyalarını flaşa atıcaksın.
    Ubuntu 10.10 işini görür.
    Ubuntunun yeni sürümleri de olabilir. internetten indirip bi cd ye yazdırman gerek
  • arkadaşın dediğin gibi cd den çalışan sistemlerle bunu yapabilirsin eğer daha önce ubuntu kullanmadıysan mini xp ile de bunu yapabilirsin. başın sağolsun , allah sabır versin
  • bilgisayarcının hard diski baska makinaya bağlayıp görememesi beni korkuttu açıkçası.bende istanbula geldim birazdan tanıdık bi yere götürücem oda olmaz derse tüm genclik cocukluk ve aile anılarına elveda diycem heralde...

axelfoly allah razı olsun tesekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.