Bildirim
Format icin BIOS ekranini acamiyorum.

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
f2 ye bas yada del tuşu yada esc -
Selamın aleykum bu kombinasyonları deniyebilirsin F10, Esc, F9 F2
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erol YILDIZ -- 29 Aralık 2015; 15:10:21 > -
Bilgisayar açılır açılır açılmaz, yukarıda belirtilen tuşlara pek çok kez bas
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu tuşlarla açılmazsa fn tuşlarına basarak dene genelde oraya basılı tutup basınca açılıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar win 8 de başka şekilde oluyormuş. Tuşlara basarak olmuyor. Sorunu cozdum teşekkur ederim.
ilk açılışla windows 8- 7 olması farketmemesi lazım orda bi yanlışlık var -
quote:
Orijinalden alıntı: Erol YILDIZ
ilk açılışla windows 8- 7 olması farketmemesi lazım orda bi yanlışlık var
Yok hocam hic bir tuş çalışmıyor. Sadece ayarlar kısmından ayarlıyorsun bios ekranından acilmasi icin öyle acılıyor. Yoksa win 7 de tuş ile direkt giriyordum.
Bios ortamında özel bir ayar yapılmadığı sürece Windows 8 vs. fark etmemesi lazım.
Nasıl yaptığını burada paylaşırsan senden sonra aynı sorunu yaşayan arkadaşların da dertlerine derman olmuş olursun. -
Bilgi paylaştıkça çoğalır bencede :) -
quote:
Orijinalden alıntı: ~Lion King~
quote:
Orijinalden alıntı: Erol YILDIZ
ilk açılışla windows 8- 7 olması farketmemesi lazım orda bi yanlışlık var
Yok hocam hic bir tuş çalışmıyor. Sadece ayarlar kısmından ayarlıyorsun bios ekranından acilmasi icin öyle acılıyor. Yoksa win 7 de tuş ile direkt giriyordum.
nasıl çözdüğünü söylersen daha sonrakilere yardımcı olursun -
Win8 kullanıp bios ekranını açamayanlara çözüm
https://youtu.be/R1gkKv02C0w
Dostum tuşa sürekli basmaktansa basılı tutarsan zaten giricek direk biosa basılı tut biosa giricektir o şekilde bi ayar yapmana gerek yok
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X