Şimdi Ara

Format hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kurulumu ne şekilde yaptığına bağlı o. normal kurulumsa mbr dir. uefi kurulum ise sen cdyi ne şekilde hazırladıysan o şekildedir.
  • Söyle anlatiyim, elimde gpt sistemli win 8 kurulu hdd var.ben bunu uefi destegi olmayan laptopta kullanacagim.hdd yi tek parca haline getirince mbr kendisi mi olusacak yoksa ayrıyetten baska bi program lazim mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasarmertkaya

Söyle anlatiyim, elimde gpt sistemli win 8 kurulu hdd var.ben bunu uefi destegi olmayan laptopta kullanacagim.hdd yi tek parca haline getirince mbr kendisi mi olusacak yoksa ayrıyetten baska bi program lazim mı?

diğer konuda cvp yazdım burayada yazayım. sen laptoba tak diski.tüm birimleri sil.daha sonra tekmi artık kaça bölersen böl mbr olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jackal___61

quote:

Orijinalden alıntı: yasarmertkaya

Söyle anlatiyim, elimde gpt sistemli win 8 kurulu hdd var.ben bunu uefi destegi olmayan laptopta kullanacagim.hdd yi tek parca haline getirince mbr kendisi mi olusacak yoksa ayrıyetten baska bi program lazim mı?

diğer konuda cvp yazdım burayada yazayım. sen laptoba tak diski.tüm birimleri sil.daha sonra tekmi artık kaça bölersen böl mbr olacaktır.

işte aradığım cevapta buydu :D teşekkür ederim yardımın için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.