Kardeş format atmış... Hiç dosya kalırmı ? Siliyor süpürüyor xp onu.. Belki çok çok ufak dosya kalır.
quote:
Orjinalden alıntı: |..::ModDünya::..|
Kardeş format atmış... Hiç dosya kalırmı ? Siliyor süpürüyor xp onu.. Belki çok çok ufak dosya kalır.
Üstüne bilgi yazılmadığı sürece kurtarılma ihtimali var.Sonuçta format işlemi verilerin adreslerinin silinmesinden başka bir şey değil.
şu an taramada daha. dosyaların %25 ni buldu. daha tarama yapıyor. 2 saat oldu. yavaş buluyor ama olsun. değer.
quote:
Orjinalden alıntı: feylesof
quote:
Orjinalden alıntı: |..::ModDünya::..|
Üstüne bilgi yazılmadığı sürece kurtarılma ihtimali var.Sonuçta format işlemi verilerin adreslerinin silinmesinden başka bir şey değil.
evet bunu için satacağınız diskleri formatlayıp bilgileri sildim sanmayın alan kişi bilgilerinize ulaşabilri bunu engellemek içinde stegeneus du sanrıım o yazılımı kullanarak bilgileri yok edebilrsiniz
lord987, kardeş tıkla sen şu linke: http://forum.donanimhaber.com/m_4086114/tm.htm Benim tüm işimi halletti. Arkadaş sağolsun çok yararlı bi topic açmış. Bana olduğu kadar da sana yararı olur umarım...
Easy recorvery kullan crak istemiyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme