Bildirim
Format CD'si İle Bozuk veya Eksik Dosyaları Nasıl Onarırım
COLUMBIA PUFFECT™ HOODED JACKET 2008413257 : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0CH1BMGZP
9 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
yanlış bilmiyorsam takınca "onar" diye bi seçenek çıkıyo ?
edit : şöyle bi ekranla karşılaşırsın cd yi boot edince
* tavsiyelrimden sorumlu değilim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deneme tahtasi -- 22 Ekim 2011; 22:31:45 > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Recep Kalenderoglu
quote:
Orijinalden alıntı: mnvgtkyb
Malesef.Yanılmışsınız.Çıkmadı.Bu Arada Bilgisayar Windows Xp-32 Bit
Edit:Malesef Repair Çıkmadı.Googledan Baktım Biraz Fakat Bir Şey Bulamadım.Cdyi Taktığımda Gelen Ekran;
Yanıldım çünkü işl. sistm bilmeden söledim.ekrandan fark etmişsindir win 7 de oluyo bu.
xp için ise şöyle diyolar
quote:
...
Cd.den ön yükleme için bir tuşa basın dendi. Herhangi bir tuşa bastıktan sonra yaklaşık 3 ile 4 dakika arası bekliyoruz.(çünkü ön yükleme dosyaları kaydediliyor). Ve windows xp'yi kurmak için enter tuşuna basın veya onarmak için "R" tuşuna basın diyor.Biz onarmak için "R" tuşuna basıyoruz. Hangi windows yüklemesinde oturum açmak istiyorsunuz diye bir soru geliyor.Bilgisayarımızda bir sistem yüklü olduğunu varsayarak 1 yazıp enter tuşuna basıyoruz.Yönetici parolası yazın diye bir seçenek çıkıyor.Parolanız varsa yazıyorsunuz. Yoksa enter tuşuna basmanız yeterli.Enter tuşuna bastık ama hala onarım başlamadı. msdos da "C:\windows>" yazıyor.Ne yazmanız gerektiğini söyleyeyim "chkdsk /r" yazılır ve enter a basılır.chkdsk ile sağ sılaş(/)arasında bir boşluk vardır, dikkat edilmelidir.Böylece sistem eksik veya bozulmuş sistem dosyalarını onarmaya başlar
...
quote:
arkadaşlar winwdows xp kullanıyorsanız ve bilgisayarınızdaki sistem dosyaları zarar gördü diyorsanız vede disk birleştiriciyle zaman kaybediyorum diyorsanız işte size[en iyi] çözüm..
başlat>çalıştır>sfc /scannow yazın ve enter’e basmadan kullandığınız xp sürüm cd’sini takın ve enter e tıklayın.. sonra o kendisi eksik veya bozulmuş dosyalarınızı düzeltsin...
ayrıca bilgisayar bunu yaptıktan sonra çok hızlanıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deneme tahtasi -- 22 Ekim 2011; 22:32:12 >
-
quote:
quote:
quote:
Edit:Malesef Repair Çıkmadı.Googledan Baktım Biraz Fakat Bir Şey Bulamadım.Cdyi Taktığımda Gelen Ekran;
Yanıldım çünkü işl. sistm bilmeden söledim.ekrandan fark etmişsindir win 7 de oluyo bu.
quote:
...
Cd.den ön yükleme için bir tuşa basın dendi. Herhangi bir tuşa bastıktan sonra yaklaşık 3 ile 4 dakika arası bekliyoruz.(çünkü ön yükleme dosyaları kaydediliyor). Ve windows xp'yi kurmak için enter tuşuna basın veya onarmak için "R" tuşuna basın diyor.Biz onarmak için "R" tuşuna basıyoruz. Hangi windows yüklemesinde oturum açmak istiyorsunuz diye bir soru geliyor.Bilgisayarımızda bir sistem yüklü olduğunu varsayarak 1 yazıp enter tuşuna basıyoruz.Yönetici parolası yazın diye bir seçenek çıkıyor.Parolanız varsa yazıyorsunuz. Yoksa enter tuşuna basmanız yeterli.Enter tuşuna bastık ama hala onarım başlamadı. msdos da "C:\windows>" yazıyor.Ne yazmanız gerektiğini söyleyeyim "chkdsk /r" yazılır ve enter a basılır.chkdsk ile sağ sılaş(/)arasında bir boşluk vardır, dikkat edilmelidir.Böylece sistem eksik veya bozulmuş sistem dosyalarını onarmaya başlar
...
quote:
arkadaşlar winwdows xp kullanıyorsanız ve bilgisayarınızdaki sistem dosyaları zarar gördü diyorsanız vede disk birleştiriciyle zaman kaybediyorum diyorsanız işte size[en iyi] çözüm..
başlat>çalıştır>sfc /scannow yazın ve enter’e basmadan kullandığınız xp sürüm cd’sini takın ve enter e tıklayın.. sonra o kendisi eksik veya bozulmuş dosyalarınızı düzeltsin...
Tamam O Zaman.Şimdi Deniyorum Sonucu Yazarım Teşekkür Etmeyide Unutmadım Tabikide.
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
...
...
quote:
Tamam O Zaman.Şimdi Deniyorum Sonucu Yazarım Teşekkür Etmeyide Unutmadım Tabikide.
rica ederim. ben de bi duşa gireyim geleyim. gelince sonuca bakarım. umarım sonucu yazabilcek başka yedek bir cihazın vardır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deneme tahtasi -- 22 Ekim 2011; 22:32:39 >
-
İnşallah Bir Problem Olmaz -
Geçmiş Olsun.Formattayım Şu An. Allahtan Dosyaları Yedeklemiştim. -
yoksa "windows xp'yi kurmak için enter tuşuna basın veya onarmak için "R" tuşuna basın" yazısını kaçrdın mı
yoksa r ye basmadın mı
dur da şu mesajları editleyip tavsiyelrimden sorumlu değilim diyeyim
"* tavsiyelrimden sorumlu değilim" dedim bi kere
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deneme tahtasi -- 22 Ekim 2011; 22:33:22 >
-
Önemi Yok Dostum Bir Karışıklık Oldu Sonra Sistem Arıza Verdi Atıyorum Formatı Sen İlgilendigin İçin Sağol -
quote:
Önemi Yok Dostum Bir Karışıklık Oldu Sonra Sistem Arıza Verdi Atıyorum Formatı Sen İlgilendigin İçin Sağol
rica edrim.umarım sorun çözülür. -
İnşallah.Teşekkür Ettim Tekrar. -
quote:
quote:
Önemi Yok Dostum Bir Karışıklık Oldu Sonra Sistem Arıza Verdi Atıyorum Formatı Sen İlgilendigin İçin Sağol
rica edrim.umarım sorun çözülür.
Format Attım Yalandan Yere Ya.Bir İşe Yaramadı Sorun Hala Devam Ediyor
-
quote:
quote:
quote:
eger biseylerin eksik veya bozuk oldugundan eminsen benm aklima gelen sorun cd dir. cd de sorun olablr.bir baska kaynaktan yukle(baska bir yerden download edilip cd ye cekilmis).denemeye deger bence
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Windows CDsini tak ve çalıştır'a sfc /scannow yaz o kendisi halleder. -
quote:
quote:
quote:
quote:
eger biseylerin eksik veya bozuk oldugundan eminsen benm aklima gelen sorun cd dir. cd de sorun olablr.bir baska kaynaktan yukle(baska bir yerden download edilip cd ye cekilmis).denemeye deger bence
Onuda Deneyeceğim Yarın.Artık Olmazsa Bilgisayarı Balkondan Atasım Var
-
zenginiz galiba -
Allah muhabbetinizi arttırsın..
Recep Kalenderoglu ;
Sorunun eksik sistem dosyasından olduğunu ve windows onararak düzeleceğini nasıl öngördünüz?
Siz sorununuzu detaylı olarak yazın hele,hep beraber bir bakalım.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X