İsoya gerek yok. Adam iso halinde vermemiş. Ama zarar yok. N lite diye bir program var. Onu indir ve kur. Sonra ilk başta dil seçii var. Türkçe yap tabi. Sonra senden o rardan çıkarttığın dosyaların klasörünün nerden olduğunu soracak Sende o klasörü programa göstereceksin. Ve ileri diyeceksin. Sonra bir liste çıkacak. Oradan hiçbirini seçme ve ileri de. Paso ileri de. En sonra o dosyaları isoya çevirebileceğin veya doğrudn boot cdsi olarak yazabileceğin birşey çıkacak. Orsını yaparsın zaten. Hadi kolay gele.
Farklı bir yöntem öğrendiğim iyi oldu.
quote:
Orijinalden alıntı: sampiyon bilo
quote:
Orijinalden alıntı: KingOfTheDisco
komplemi hepsini iso haline çevirecem ?
İsoya gerek yok. Adam iso halinde vermemiş. Ama zarar yok. N lite diye bir program var. Onu indir ve kur. Sonra ilk başta dil seçii var. Türkçe yap tabi. Sonra senden o rardan çıkarttığın dosyaların klasörünün nerden olduğunu soracak Sende o klasörü programa göstereceksin. Ve ileri diyeceksin. Sonra bir liste çıkacak. Oradan hiçbirini seçme ve ileri de. Paso ileri de. En sonra o dosyaları isoya çevirebileceğin veya doğrudn boot cdsi olarak yazabileceğin birşey çıkacak. Orsını yaparsın zaten. Hadi kolay gele.
Farklı bir yöntem öğrendiğim iyi oldu.
4 tane boş cd vardı 2 si boşa gitti 2 si işe yarar ama isosuz buğün boş cd alayım bi deniyim
yha ben o dediğin proğramı yükledim ama kullanamadım türkçe bi ayrıntılı anlatırmsın sende varsa ?
o winrarları ilk önce bir dosyaya çıkar sonra cd ye iso olarak yazdır en son hatırladığım böyleydi galiba yada winrardan hiç çıkarmadan iso olarak yazdırıyodun galiba birkere yapmışdım bunu ama nasıl yapdığımı hatırlayamadım ama ilk dediğim daha mantıklı geliyo. bunun için en basit program CDBurnerXP dir inndir.comda bulabilirsin neroya göre çok basittir.
tamam yaptım beyler saolun herkese :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme