Şimdi Ara

Format cd si için boot acil bi bakın :( (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: sampiyon bilo

quote:

Orijinalden alıntı: KingOfTheDisco

komplemi hepsini iso haline çevirecem ?

İsoya gerek yok. Adam iso halinde vermemiş. Ama zarar yok. N lite diye bir program var. Onu indir ve kur. Sonra ilk başta dil seçii var. Türkçe yap tabi. Sonra senden o rardan çıkarttığın dosyaların klasörünün nerden olduğunu soracak Sende o klasörü programa göstereceksin. Ve ileri diyeceksin. Sonra bir liste çıkacak. Oradan hiçbirini seçme ve ileri de. Paso ileri de. En sonra o dosyaları isoya çevirebileceğin veya doğrudn boot cdsi olarak yazabileceğin birşey çıkacak. Orsını yaparsın zaten. Hadi kolay gele.

Farklı bir yöntem öğrendiğim iyi oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: sampiyon bilo

quote:

Orijinalden alıntı: KingOfTheDisco

komplemi hepsini iso haline çevirecem ?

İsoya gerek yok. Adam iso halinde vermemiş. Ama zarar yok. N lite diye bir program var. Onu indir ve kur. Sonra ilk başta dil seçii var. Türkçe yap tabi. Sonra senden o rardan çıkarttığın dosyaların klasörünün nerden olduğunu soracak Sende o klasörü programa göstereceksin. Ve ileri diyeceksin. Sonra bir liste çıkacak. Oradan hiçbirini seçme ve ileri de. Paso ileri de. En sonra o dosyaları isoya çevirebileceğin veya doğrudn boot cdsi olarak yazabileceğin birşey çıkacak. Orsını yaparsın zaten. Hadi kolay gele.

Farklı bir yöntem öğrendiğim iyi oldu.

• 4 tane boş cd vardı 2 si boşa gitti 2 si işe yarar ama isosuz buğün boş cd alayım bi deniyim
  • yha ben o dediğin proğramı yükledim ama kullanamadım türkçe bi ayrıntılı anlatırmsın sende varsa ?
  • http://www.turkceyazilim.net/index.php?newsid=26
    Burada ayrıntılı olarak anlatıyor.
  • saolasın :) bi bakayım anlamassam sorarım
  • o winrarları ilk önce bir dosyaya çıkar sonra cd ye iso olarak yazdır en son hatırladığım böyleydi galiba yada winrardan hiç çıkarmadan iso olarak yazdırıyodun galiba birkere yapmışdım bunu ama nasıl yapdığımı hatırlayamadım ama ilk dediğim daha mantıklı geliyo.
    bunun için en basit program CDBurnerXP dir inndir.comda bulabilirsin neroya göre çok basittir.
  • tamam yaptım beyler saolun herkese :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.