Şimdi Ara

Format attım yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ilk defa format atıyorum. Oyun pc me format attım arkadaş benim 8 gb flash a win 7 ve xp dosyalarını atmıştı win 7 ultimate 64 bit kurdum. İlk kurduğumda pc yi açtı sorun çıkmadı. Güncelleştirmeleri yaptım sonra şimdi yeniden başlat dediğimde boot from cd/dvd ibaresi çıkıyordu. PC de mouse klavye bile takılı değildi. Hard disk i kontrol ettim ana kart üzerinde ki girişi başka girişe taktım hala aynı hataydı F8 üzerinden güvenli mod aç dedi arkadaş F8 de bişey açılmıyor direk aynı hatayı veriyor. Az önce gene formatladım içeri gittim 10 dk sonra geldim baktım ekranda gene aynı şey vardı boot from cd/dvd

yardım lazım arkadaşlar acil

• format bittikten sonra flashı çıkar o ibaeryi görmeyeceksin
  • flash filan zaten çıkmış durumda sadece eski giriş klavye ve hoparlör girişleri takılı pc de bide ekran kartı
  • hocam formatı attın dosyalar yüklendi güncelleme yaptın ve flashı çıkarttın.tmm?

yeniden başlattın yine mi aynı uyarı çıktı.tmm

o zaman pc açılırken del e bas biosa gir boot seçeneğinden hdd yi seç birincil olarak sorun çözülecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1453 ten 1923 e -- 17 Mayıs 2012; 0:17:59 >
  • dediğini yaptım bu seferde sadece verifying dmi pool data yazısı çıktı öyle düşünüyorum ki win 7 sisteme uymadı.

Ana kart Gigabyte P43T es3g mi ne sonu
    İşlemci Pentium Dual Core E6700 3.2 GHZ
    4 GB Ram
  • bir daha format at overklok yapmadıysan anakartı biostan defaulta getir formattan sonra, eğer yine olmazsa yüklediğin sürümde sorun olabilir netten başka sürüm indirip dene bot edilebilir dvd den at formatı yine olmazsa OHA derim
  • tekrar kurdum gene aynı sorunu verdi ama F5 üzerinden son iyi ayarlar ı tıklayıp açtığımda pc geliyor normal açtığımda gelmiyor her seferinde böyle açmak zorunda mı kalıcam şu default dediğin olayı bi denim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.