Şimdi Ara

Format Atsam Düzelir mi?(.exe geçerli bir win32 değil sorunu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BFME2 cdsini takıyorum,E:autorun.exe geçerli bir win32 uygulaması değil diyor.Format atsam düzelir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Itachi-san -- 22 Aralık 2011; 19:00:33 >

• Aynı sistemi kurarsan çalısmaz. 64 bitlik işletim sistemi kurman gerekli
  • quote:

Orijinalden alıntı: gunrunners

Aynı sistemi kurarsan çalısmaz. 64 bitlik işletim sistemi kurman gerekli

winxp 32 bit kullanıyorum,64 bit türkçe değil.64 bit kurmak şart mı?
  • Şunu Dene Birde

C:\Program Files\Program\program.exe geçerli bir win32 uygulaması değil!.

ya da

C:\Program Files\program\program.exe is not a valid Win32 application.

şekilndeki hata mesajı için uyguladığımda sorunumu çözdüm.

1- Programı kaldır. Eğer “program ekle kaldır” da gözükmüyorsa “Program Files” klasörüne git ve bul. Varsa uninstall seçeneğini kullanrak kaldır. Yoksa kılasörü tamamen sil.

2- Başlat menüsünden (Start) çalıştıra tıklayıp “Regedit” yazarak kayıt defterini açın. Ctrl+F ile ya da “Düzen” menüsünden “bul” u tıklayarak programın adını yazıp aratın. Bulduklarınızı silin. Yalnız dikkat edin benzer isimde başka programlar olabilir. Ben notepad yazarak aradım ama sadece notepad++ ismi geçenleri sildim.

3- Garanti olsun diye bir registry temizleme (CCleaner gibi) programı ile temizleme yapın.

4- Programı baştan kurun. Bende sorun çözüldü umarım sizde de çözülür.

Eğer sorununuzu hala çözemediyseniz!

1-Kullandığınız program hatalı indirilmiş olabilir.

2-Cd ile kurduysanız CD hatalı olabilir.

3-Dosya Virüs ya da trojan içeriyor olabilir ve Virüs programınız çalışmasını engelliyor olabilir.

4-Programınız işletim sistemizin kendisi ya da versiyonu ile uyumlu olmayabilir. Ya da sadece 32 bit ya da 64 bit gibi seçeneklerde çalışıyor olabilir.

5- Sürücülerle (drivers) ilgili bir problem yaşıyor olabilirsiniz.

6-Artık format atma zamanınız gelmiş olabilir.

daha pek çok sebep olabilir.

Ne yapmalısınız?

1-Programı güvenilir bir kaynaktan tekrar indirin. En baştaki adımları uygulayıp yeniden kurun.

2-Hala çalışmadıysa google da çözüm aramaya devam edin.

3-Çözüm bulamadıysanız tecrübeli birine gösterin. (Aslında en başta da yapabilirsiniz bunu)

4-Ya da altarnatif programlara yönelin.

5-Bilgisayarı kapatın ve kendinize başka bir meşgale bulun.

• quote:

Orijinalden alıntı: yaso3597

Şunu Dene Birde

C:\Program Files\Program\program.exe geçerli bir win32 uygulaması değil!.

ya da

C:\Program Files\program\program.exe is not a valid Win32 application.

şekilndeki hata mesajı için uyguladığımda sorunumu çözdüm.

1- Programı kaldır. Eğer “program ekle kaldır” da gözükmüyorsa “Program Files” klasörüne git ve bul. Varsa uninstall seçeneğini kullanrak kaldır. Yoksa kılasörü tamamen sil.

2- Başlat menüsünden (Start) çalıştıra tıklayıp “Regedit” yazarak kayıt defterini açın. Ctrl+F ile ya da “Düzen” menüsünden “bul” u tıklayarak programın adını yazıp aratın. Bulduklarınızı silin. Yalnız dikkat edin benzer isimde başka programlar olabilir. Ben notepad yazarak aradım ama sadece notepad++ ismi geçenleri sildim.

3- Garanti olsun diye bir registry temizleme (CCleaner gibi) programı ile temizleme yapın.

4- Programı baştan kurun. Bende sorun çözüldü umarım sizde de çözülür.

Eğer sorununuzu hala çözemediyseniz!

1-Kullandığınız program hatalı indirilmiş olabilir.

2-Cd ile kurduysanız CD hatalı olabilir.

3-Dosya Virüs ya da trojan içeriyor olabilir ve Virüs programınız çalışmasını engelliyor olabilir.

4-Programınız işletim sistemizin kendisi ya da versiyonu ile uyumlu olmayabilir. Ya da sadece 32 bit ya da 64 bit gibi seçeneklerde çalışıyor olabilir.

5- Sürücülerle (drivers) ilgili bir problem yaşıyor olabilirsiniz.

6-Artık format atma zamanınız gelmiş olabilir.

daha pek çok sebep olabilir.

Ne yapmalısınız?

1-Programı güvenilir bir kaynaktan tekrar indirin. En baştaki adımları uygulayıp yeniden kurun.

2-Hala çalışmadıysa google da çözüm aramaya devam edin.

3-Çözüm bulamadıysanız tecrübeli birine gösterin. (Aslında en başta da yapabilirsiniz bunu)

4-Ya da altarnatif programlara yönelin.

Format atacağım.Umarım düzelir.

• Son kez düşün kardeş yazdığım çözüm olabilir denemesi bedava .
  • İnternet kotamın dolmasına 200 mb kaldı.Bir şey indiremem.Düzelir diye ummaktayım.Oyuna bide para verdik.Format nası olsa beleş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Son kez düşün kardeş yazdığım çözüm olabilir denemesi bedava .

2 sene oldu format atmayalı zamanı geldi bence
  • 2 Sene Format Atmamıssın İlginç ve başarılı benim bilgisayar 3 hafta kullandıktna snra yavaşlıyor 1 ay dayanmıyor yani :D
  • Bilgisayarda resim açarken kasıyor Formatın zamanı gelmişti diye düşünmeye başlamadım değil
  • quote:

+1
  • Format attım düzelmedi,ama arkadaş kurmuş kendi pc sine
  • Dvd'nin içine Gir Setup.exe Aç msiexec vermez bu sorun !!!! Autorun Sadece Görsel Bişey!!!!

Dün F1 2011 İndirdim Autorun PEnceresi Geldi Install Dedim Şifreyi Girdim Log Hatası Verdi..

Daha Önce Home Sp2 Vardı Oyun Sp3 İstiyodu Setup.exe Açtım Oyunu Kurdum Hani Sp3 İstiyodu Yalan Oldu :)

Sen Setup.exe Tıkla Oyun Kurulur... Şimdi Bendede İniyo BF3 SON 1 SAAT KALDI DENİYECEM.. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Freedom.Ar

Dvd'nin içine Gir Setup.exe Aç msiexec vermez bu sorun !!!! Autorun Sadece Görsel Bişey!!!!

Dün F1 2011 İndirdim Autorun PEnceresi Geldi Install Dedim Şifreyi Girdim Log Hatası Verdi..

Daha Önce Home Sp2 Vardı Oyun Sp3 İstiyodu Setup.exe Açtım Oyunu Kurdum Hani Sp3 İstiyodu Yalan Oldu :)

Sen Setup.exe Tıkla Oyun Kurulur... Şimdi Bendede İniyo BF3 SON 1 SAAT KALDI DENİYECEM.. :)

cdnin içindeki hiçbirşeyi açamıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.