Şimdi Ara

Format atarken(USB)bir hata lütfen yardım edin !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar format atarken diskleri düzenlicektim 2 tane birincil disk vardı 2 sini sildim ama türü sistem olan disk0 kaldı o genişledi şimdi ise o sisteme windows 7 yi kurmaya çalışırken şöyle bir hata veriyor (("Kur yeni bir sistem bölümü oluşturmayı veya varolan sistem bölümünü bulmayı başaramadı.Daha fazla bilgi için Kur günlük dosylarına bakın.")) Bu sorunu google da aradığımda genellikle yeni disk falan oluştuurun diyorlar ancak bende yeni bölümü açık değil yeni disk oluşturamıyorum gerçekten yardımınıza ihtiyacım var ve pc de açılmıyor sadece format atabiliyorum lütfen yardım edin arkadaşlar 2 gündür bununla uğraşıyorum !!!

• beyler yardım lütfen +++++++++++++++++++
  • disk0 olan bölümü silemiyor musun onuda silip bölümleri tekrar oluştur
  • axelfoly kullanıcısına yanıt
    herhangi bir sorun oluşur mu zaten şuan çaresizce yapmaya çalışıyorum ?
  • WestCaptain W kullanıcısına yanıt
    disk0 içinde dosyaların varsa onlar gider
  • daha öncede böyle birşey başıma gelmişti, acronis true image, partition magic, gibi bootable cdler ile diski bölümsüz hale getirip formatını atmıştım.
  • axelfoly kullanıcısına yanıt
    disklere ayırdım bir diske tıklayıp ileri dediğimde şimdide şöyle diyor "Yeni bir bölüm oluşturamadık veya mevcut bir bölüm bulamadık." ne yapmam gerekiyor şimdi yardım edersen sevinirim(yanlız windows 7 kurucaktım belki format programıyla alakalıdır diye windows 8 kuruyorum şimdi hata windows 7 formatıyla ilgili değil windows 8 ama çözümleri aynıdır muhtelemen)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WestCaptain -- 13 Ağustos 2014; 19:48:59 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • WestCaptain W kullanıcısına yanıt
    bu oluşturduğunuz bölümden önce disk bölümü veya herhangi bir bölüm olmamalı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.