Şimdi Ara

format atamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgisayar rasgele kendikendine kapanıyooo.açılırken windos durduruldu die bi yazı çıkıyooo...tekrar başlatıktan sonra ekrana seçenekler geliooo ... güvenli mod, ağ destekli güv. mod , son ayarları ile falan filan... güvenli modda açılıyoooo.ama windows normal ayarlarında açılmıyooo... format atmayı denedik... olmadı format c: yazdık disk biçimlendirlemiyor die hata verdiii...

windows cd ile format atmaya çalıştık bir kaç dosya hatalı dedi ve dondu ekran lütfen yardım edin bana

• temiz bir xp cd si ile denedin mi?
  • evet denedikk olmuyoooo
  • eğer xp cd'si ile hdd'ye ulaşamıyorsan hdd'yi değiştir..
  • o zaman ilk aklıma gelenleri söyleyeyim

birincisi cd-rom tam okumuyor olabilir
    ikincisi sistemde ekran kartı,cpu vs fazla ısınıyor olabilir
    üçüncüsü donanımsal bir arıza olabilir.

denemeden bilemezsiniz sorunun ne olduğunu kasayı açıp öncelikle sıcaklıkları kontrol edip daha sonra deneme yanılma usulü ile parçalardaki arızaları bulmak zorundasınız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kingtiger

bilgisayar rasgele kendikendine kapanıyooo.açılırken windos durduruldu die bi yazı çıkıyooo...tekrar başlatıktan sonra ekrana seçenekler geliooo ... güvenli mod, ağ destekli güv. mod , son ayarları ile falan filan... güvenli modda açılıyoooo.ama windows normal ayarlarında açılmıyooo... format atmayı denedik... olmadı format c: yazdık disk biçimlendirlemiyor die hata verdiii...

windows cd ile format atmaya çalıştık bir kaç dosya hatalı dedi ve dondu ekran lütfen yardım edin bana

hardiskini çıkartıp bi başka bilgisayara tak. onda formatla. sonra kendi makinana tak ve windowsu kur. sanırım bu şekilde problem çıkmaz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.