Bildirim
Format atamıyorum
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Bu disk kç tb?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Hard diski tümleyim dedi şimdi ssd yani ssitemin kurulduğu yeri sildim msr oemler duruyor ama doğal olarak c sürcüsü boş ve formatta atılmıyor uygun değil diyor napcam ya :( yardım
Şimdi şöyle
250 gb var sistemin kurulduğu
500gb var
1Tb var
2 Tb var
Disk 0 Bölüm 1 128mb Msr ayrılmamış
Disk 0 Bölum 2 222gb Birincil
Disk 0 bolum 3 450mb Oem ayrılmamış
Diğer disklerde boyle gidiyor msr oem lere ayrılmış şekilde
Naptı ya format atamıyorum uygun degıl dıyor -
disk GPT biçiminde
elinizde UEFI destekli bir kurulum kaynağı varsa kurabilirsiniz.
UEFI desteği olmayan kaynak ile GPT diski biçimleyemezsiniz.
eğer elinizdeki kaynakla kurmak istiyorsanız ve eğer ssd den sistemi açabiliyorsanız
windows disk yöneticinde diskteki bölümleri silin (İÇİNDE ÖNEMLİ VERİLERİNİZ VARSA YEDEKLEYİN AKSİ TAKRİDE VERİLERİNİZE ULAŞAMAZSINIZ)
sonrasında disk 2 çevrim içi yazan yerde diske sağ tıklayın MBR Diske çevir diyin
bu işlemleri windows kurumundaki bilgisayrınız onarın kısmında diskpart uygulaması ile komut istemiylede yapılabilir. ancak bu konuda teknik bilgin yeterliyse kurcalamanı öneririm.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- disk yönetimi konsol görünümü güncel olmadığı için işlem tamamlanamadı
- bilgisayar kasası açılmıyor
- youtube geçmişimde izlemediğim videolar var
- kullandığınız ağın, tarayıcının veya cihazın ayarları başka biri (ör. ebeveyn ya da yönetici) tarafından kontrol edildiğinden şu anda güvenli arama ayarınızı değiştiremezsiniz
- microsoft visual c++ nedir
- silinen dosyaları geri getirme
- zyxel modem kurulumu
- komut istemi
- wifi hızlandırma
- laptop ses gelmiyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X