Şimdi Ara

Format- ACİL YARDIM LÜTFEN..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Acil yardım...

Win8 Format atmak isterken Bios'a girdim DVD seçtim F10 yapıp tekrar başlattım ama olmadı olağan şekilde açıldı bilgisayar.. Bunun üzerine DVD'yi çıkarıp tekrar taktım içindeki dosyalara bakayım dedim DVD'yi okuduğunda.

Your Insatallation Media cannot be used to install Windows.

Your current version of Windows is 32-bit and does not match the architecture of the 64-Bit installation media. Please insert the 32-Bit media and restart Windows System..

Bu hatayı aldım yarım ingilizcemle anladığım kadarıyla şuan ki windows 32bit ve 64bit okumuyor ve 32bit ile atmamı istiyor... Ancak sistemim 64 bit destekliyor ki 2 gün öncesine kadar Windows10 64-Bit kullanıyordum.. Ve şuan ki bilmeden kurduğum Windows'uda hiç bir program desteklemiyor hiç birşey güncelleyemiyorum format atmam lazım lüten bi yardımcı olun...
     Format- ACİL YARDIM LÜTFEN..

• Yok mu yardımcı olabilecek kimse ? :S
  • Kendi düşüncemle anlatayım size (Bilmem ne kadar doğru):
    Sizin DVD'nizin içinde "setup.exe"si olan taraf çizilmiş olabilir.
    Ve şunu söylemeliyim ki format CD'sini taktıktan sonra bilgisayara dokunmanıza gerek yok.
    Sadece "Sistemi USB veya CD/DVD'den başlatmak için bir tuşa basın yazdığında bir tuşa basın.
    Olağanüstü açılmasıda bana göre;
    CD/DVD'lerin bir köşesinde (Yani dosyalarında) Windows'a ani birşey olursa diye basit sistem dosyaları olabilir.Yeni yüklenen sistem Windows Vista'ya benziyor.
    Çözüm:
    Temiz kurulum(ISO) DOSYASI VEYA YENİ BİR DVD İLE
    KOLAY GELSİN.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anladığım kadarile şuanki bilmeden kurduğunuz Windows 32 bit. İşlemcinizin desteklemesi aynı zamanda 64 bit bir Windows' a ihtiyacınız var. Mamafih önyüklemeli kurulumda uygun olacaktır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hata lütfen yardım
    18 yıl önce açıldı
    Yardım Lütfen
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.