Şimdi Ara

Forma alacağım karar veremedim? Real Madrid

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Gareth Bale forması almayı düşünüyorum ama ülkemizde çıkmamış sanırım. 2013- 2014(şuanki sezon) madrid forması alıp arkasına yazdırsak orjinalinden bir farkı oluyor mu? yani orjinal satılan bale formalarındaki yazının bi numarası var mı ne bileyim kalite farkı çizim farkı falan yoksa orjinal isimsiz forma alıp isim yazdırsak profesyonel bir yerden fark oluyor mu?

• konu güncel. alt-üst alacağım bu arada.
  • iyi bir yere yazdırırsan bir sorun çıkmaz bence fontu iyi yapabilmeleri açısından diyorum
  • bale formaları real madridin kendi storesinde satılır, eğer yazılan yazının fontu orjinalse sonradan yazdırma farketmez eğer türkiyede yazdıracaksan bu fonttan bulursan yazdır

bunun haricindeki fontlarla yazdırma formaya yazık edersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Claudio Marchisio -- 14 Kasım 2013; 19:12:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: crossinqover

bale formaları real madridin kendi storesinde satılır, eğer yazılan yazının fontu orjinalse sonradan yazdırma farketmez eğer türkiyede yazdıracaksan bu fonttan bulursan yazdır

bunun haricindeki fontlarla yazdırma formaya yazık edersin

bale'nin forması türkiye'de herhangi bir sitede satılmaz mı yani? bende biraz orjinallik hastalığı var kendim yazdırmak istemiyorum.

• orjinal lisanslı gareth bale formasını real madrid store hariç başka yerden alamaz mıyım? türkiye'de çıkmaz mı yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atillacan5 -- 14 Kasım 2013; 19:28:39 >
  • türkiyede olmaz, forma olsa bile font olmaz. real madridin storesinden türkiyeye kargolayabiliyorlarsa alabilirsin

link burdahttp://www.realmadridshop.com/stores/realmadrid/products/kit_selector.aspx?pid=1004117&portal=&cmp=

uzakdoğudan forma alma rehberi var orayada bak istersen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gs-Hamburg Maçı Sizce Ne Olur?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: atillacan5

orjinal lisanslı gareth bale formasını real madrid store hariç başka yerden alamaz mıyım? türkiye'de çıkmaz mı yani

hocam bale bulamadımda istersen ronaldo varhttp://urun.gittigidiyor.com/spor-outdoor/2013-2014-real-madrid-ronaldo-7-forma-sort-home-96922058
  • quote:

Orijinalden alıntı: crossinqover

türkiyede olmaz, forma olsa bile font olmaz. real madridin storesinden türkiyeye kargolayabiliyorlarsa alabilirsin

link burdahttp://www.realmadridshop.com/stores/realmadrid/products/kit_selector.aspx?pid=1004117&portal=&cmp=

uzakdoğudan forma alma rehberi var orayada bak istersen

türkiye'ye kargo var. ücreti 10 euro. neyse biraz tuzlu oluyor ama şortla formayı 115 euroya alabiliyorum kargo dahil. yalnız bunların bedenleri nasıl olur acaba? şortu 34 beden alıyorum üstü medium alıyorum. 1.78 boyundayım omuzlar geniş. pantolon olarak 30-32 32-34 arası giyiyorum. sanırım bu bedenler bana olur. sorun çıkarsa iade etmek imkansız çünkü :S kararsızım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.