Şimdi Ara

form yardım ?!?!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şimdi ben bir sipariş formu hazırladım. check box ve radio butonlar (bunlardan yemek seçiyoruz.) ve yanında da adedi almamıza yarayan text fieldlar var. benim yapmak istediğim olay şu; text fieldların sadece yanlarındaki checkbox ve radio button seçili iken aktif olmasını istiyorum. yani seçili olmadığı zaman bunlara bir şey yazılamasın. ve bir de bir text field a yazı yazdıktan sonra herhangi bir tuşa basıp (örneğin enter) istediğim bir textfield yada checkbox-radiobutton'a geçmesini nasıl sağlarım. netbeans editöründe çalışıyorum. yardım ederseniz sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: jhonnyfake

şimdi ben bir sipariş formu hazırladım. check box ve radio butonlar (bunlardan yemek seçiyoruz.) ve yanında da adedi almamıza yarayan text fieldlar var. benim yapmak istediğim olay şu; text fieldların sadece yanlarındaki checkbox ve radio button seçili iken aktif olmasını istiyorum. yani seçili olmadığı zaman bunlara bir şey yazılamasın. ve bir de bir text field a yazı yazdıktan sonra herhangi bir tuşa basıp (örneğin enter) istediğim bir textfield yada checkbox-radiobutton'a geçmesini nasıl sağlarım. netbeans editöründe çalışıyorum. yardım ederseniz sevinirim.

Emin değilim ama İlgili check box işaretliğinde onun event'ını actıonPerformed metodunda yakalayıp bu event'ı if bloğunda ilgili textField'ın visible'ını true yaparak istediğini
    yapabilirsin sanırım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    php de bi hata yardım..!
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.