Şimdi Ara

Ford kuga mi vw tiguan mi,vs... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
6.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugun ford vw fiat ve jeep marka araclarin hepsine baktim babayla hatta ailece baktik

Size sunu soyleyim memleket cok zenginlesti
    Birde liste fiyatlari ile sunulan hazir arsclar arasinda cok farklar var

Tiguan 85 civari
    Kuga 90
    Jeep compas 94
    Fiat 500 de bsktim yerden yuksek ve otomatik ufak arac aradigimizdan o da 61 liralardab baslioo

Kuga ucuz gibi gorunsede 85 den asaga yok gibi dun aradim onlarda o fiyatlardan elimizde arac var dediler ve xenon bile yok xenonlu bi tane buldum 100 bin

Tiguan ise xenonlu 87 xenonsuz 83 civari

Jeep compass fena deil gibi hem 2 el bulduk 74 liraya 2 bin km yapilmis var mi bu araclarin bir sorunu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kuga da bulabilirsiniz ikinci el 60-65 arasına

biz de geçen aylarda babam için ilk olarak tiguan düşünmüştük sonra sportage bakıp turbo motorundan dolayı kuga da karar kılmıştık

araç yeni piyasaya çıkmıştı ve baz paketi 58.500 liraya bize bırakmışlardı hediye olarak ta cam filmi ve tavan çıtası veriyorlardı

gel gör ki annem allem etti kallem etti aracı babama aldırtmadı masraf olmasınmışşş...

bence kuga o araçlar içerisinde en mantıklısı

compass 2000 motorunun vergi dezavantajıyla diğerlerine göre daha küçük boyutlarıyla bizim ilgimizi çekmedi

tiguan da artık yüzü eskiyen bir model ve kasa değiştirmesi çok yakın ayrıca kuganın en boşu bile tiguan la yarışıy seviyede donanıma sahip

bence kuga düşünün ikinci el takıntınız yoksa 3-5 bin km de bir araç bulabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: TORSION

Kuga Tiguan'ı ezer geçer...

+1 ...
  • eskı aracımı sattım bugun onun yerıne işte alıcam yenı aracı
    hala kararsızım
    bugun butun ford ları aradım 7 tane mevcut ıstanbulda hepsı 80 den yukarı hatta 90 cıvarı bır tane 83 var gerısı hep pahalı.
    yenı kuga kullanan var mı sıtede...
  • manda kasa M kullanıcısına yanıt
    Kuga ileilgili sayfa
    http://forum.donanimhaber.com/m_71896747/tm.htm
  • Ikisi arasından kuga ancak boyuttan kaybetmiyorsa subaru xv derim her türlü.

• Subaruya baktim begenmedim ici cik kasvetli ve ilkel duruyor
    Sagol tesekkurler

• Kuga varken Tiguana bakılmaz bile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HiGHWAYMOUSE

http://www.arabam.com/edergi

Bu ayki sayısında tiguan ve kuga'yı karşılaştırmış. Umarım faydalı olur...

Baştan sona okudum. Kesinlikle dikkate alınması gereken, faydalı bir karşılaştırma olmuş. Fazla söze gerek yok.
  • kuga
  • quote:

Orijinalden alıntı: TORSION

Kuga Tiguan'ı ezer geçer...

Somut örneklerle desteklerseniz benide aydınlatmış olursunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: manda kasa

Bugun ford vw fiat ve jeep marka araclarin hepsine baktim babayla hatta ailece baktik

Size sunu soyleyim memleket cok zenginlesti
    Birde liste fiyatlari ile sunulan hazir arsclar arasinda cok farklar var

Tiguan 85 civari
    Kuga 90
    Jeep compas 94
    Fiat 500 de bsktim yerden yuksek ve otomatik ufak arac aradigimizdan o da 61 liralardab baslioo

Kuga ucuz gibi gorunsede 85 den asaga yok gibi dun aradim onlarda o fiyatlardan elimizde arac var dediler ve xenon bile yok xenonlu bi tane buldum 100 bin

Tiguan ise xenonlu 87 xenonsuz 83 civari

Jeep compass fena deil gibi hem 2 el bulduk 74 liraya 2 bin km yapilmis var mi bu araclarin bir sorunu

Hocam bende 2013 jeep compass var.

Esasen araba 2014 model, nitekim VIN numarasına baktığında model yılı olarak E görünüyor ki 2014 e tekabül eder. Ancak yeni sisteme göre 2013 model, neyse.

Eğer compass alacaksan kesinlikle 2014 model almanı öneririm çünkü köklü değişiklikler yapıldı arabada.

Ben de önce ikinci el baktım, sonra araştırınca

-CVT şanzımanın sorunlar ssebebi ile 6 ileri tam otomatik ile dğeiştiğini

-Yol gürültüsü ve motor sesini azaltmak için iyileştirmeler yapıldığını(akustik lamine ön cam gibi)

-Aksesuarlarının artırıldığını

öğrendim ve sıfır aldım.

Genel olarak çok memnunum, yıllardır bir Jeep almak istemiştim, Allah kısmet etti. Çok şükür memnunum.

Eski arabam Mazda 3 dü, onunla aynı yakıyor şehir içinde. Biri dese inanmazdım ama yaşayınca inanıyorsun.

Donanımı güzel, görünüşü güzel, sürüşü güzel.

Arabayı Lacivert aldım, içi taba deri döşeme.

Limited donanım var zaten. Opsyon olarak sunroof eklettim.

Tek kötü yönü bence ses sistemi, böyle bir arabaya daha iyi hoparlörler koymaları gerekirdi ama onu da çözeceğim.

Aşağıdaki hoparlör setini alıp takacağım, orjinal parça zaten

77Kick06 kickerin Mopar araçlar için ürettiği bir seri.

http://www.ebay.com/ctg/Mopar-77KICK06-2-Way-6-x-9-Car-Speaker-/69732365

• Kuga.
  • Yorumlariniz icin tesekkurler
    Yarin nasipse ford kugayi alacam yok kalmadi ise vw tiguan alacam hemen lazim oldu arac aksi gibi bayram arifesine denk geldi birde

Jeep evet satan cocuk da dedi vittesleri deisti diye biraz da pahalilar vazgectim o yuzden

80 den asagida arac yok mubarek

• Amcada bir önce makyajsız kuga var performans olarak iyi köy yolunda da hiç sarsmıyordu araç performans olarakta sürekli atakta vites değişşikliğini anlamıyordum ben.
  • quote:

Yorumlariniz icin tesekkurler
    Yarin nasipse ford kugayi alacam yok kalmadi ise vw tiguan alacam hemen lazim oldu arac aksi gibi bayram arifesine denk geldi birde

Jeep evet satan cocuk da dedi vittesleri deisti diye biraz da pahalilar vazgectim o yuzden

80 den asagida arac yok mubarek

Hayırlısı olsun, ben de Kuga yı çok düşünmüştüm ama çocukluğumdan beri Jeep markasına büyük ilgim var, benim seçimimi o etkiledi.

• Ford kuga araci bugun almis olduk
    Almadan once son birkez teste ciktik
    Aracin motoru biraz sesli gibi motor sesi biraz fazla dizel gibi sesi var benzinli olmasina ragmen yuksek huzda ne olur bakicaz

Arac baya donanaimli cam tavani var denk geldi hatta ozel alsam ekletmezdim bile

Xenon yok ve en buyuk yaram bu bu isi disarida nasil halledicem yardimlarini bekliyorum

Tavsiyeler icin herkese tesekkurler

• quote:

Ford kuga araci bugun almis olduk
    Almadan once son birkez teste ciktik
    Aracin motoru biraz sesli gibi motor sesi biraz fazla dizel gibi sesi var benzinli olmasina ragmen yuksek huzda ne olur bakicaz

Arac baya donanaimli cam tavani var denk geldi hatta ozel alsam ekletmezdim bile

Xenon yok ve en buyuk yaram bu bu isi disarida nasil halledicem yardimlarini bekliyorum

Tavsiyeler icin herkese tesekkurler

Hayırlı olsun.

Xenon u sonradan taktırmayın bence, ben hangi servis ile konuştuysam önermedi.

Bilakis uzak durmam gerektiğini, arabada elektrik arızasına yol açabileceğini söylediler. Mesela silecekler delirebilir dediler.

Gerçi ben Mazda ve Jeep için sormuştum.

Adamlar satıp para kazanabilecekken önermemelerinde bir keramet vardır bence.

• Opel astta h kasaya sonradan taktim hicbir sikinti olmadi
    Servis icin cok ugras verici cinki far yikamasina kadar ugrasmak zorinda resmi yapiyor
    Disarda fari deis icindeki ampulu deis bitti

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.