Şimdi Ara

.::. FORD KUGA ECOBOOST KULUBÜ 2013-2016 .::. (275. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
17 Misafir (2 Mobil) - 15 Masaüstü2 Mobil
5 sn
11.000
Cevap
103
Favori
761.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
6 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: insane1907

quote:

Orijinalden alıntı: @immortal

cok kasmayin, siz bayagi ciddiye almissiniz bu isi. madem temkinli kullanacaksiniz 4000 devirlere cikmayin yeter. 2000 devri gecmemek de ayri sikinti.

yok normal şartlarda bu şekilde araç kullanmam. ilk sıfır aracım ve aracı teslim eden arkadaş anlatınca ve kullanma kılavuzunda da yazınca dikkat edelim dedik. fena mı yaptık

neyse bu durumda zorlamaya başlayabilir miyim? yoksa 1500 km bekliyim mi?

Yeni jenerasyon araçların hepsi motor rodajını tamamlamış şekilde gönderiliyor. İçiniz rahat olsun.

• onat kullanıcısına yanıt
    sana bunu almadan önce söyleyen arkadaş (ben) kendisi dayanabilmiş mi acaba.
    aldığım gün dip gaz ile çoktan kalkışlar yapmaya başlamıştım bile :-)
    sen yine de bildiğini yap. motoru koru abicim. sonuçta kalvuz yazıyor. :-)

Orijinalden alıntı: lordlegolas83

sana bunu almadan önce söyleyen arkadaş (ben) kendisi dayanabilmiş mi acaba.
    aldığım gün dip gaz ile çoktan kalkışlar yapmaya başlamıştım bile :-)
    sen yine de bildiğini yap. motoru koru abicim. sonuçta kalvuz yazıyor. :-)

ismini vermiyim dedim

sorma zor sabrediyom.. şu qq lar yanımdan gazlayarak geçiyo ya, ayar oluyorum. 110 bg ile nereye gidecekse. diyorum kendime duuur oğluum sakiiin.. zamanı vaarr..

neyse şaka bi yana ben de ufak ufak başlarım artık..

Acaba özellikle 1.6 150hp trendx kullanıcılarından yorum alabilir miyim? Yakıt tüketimi ve sorun çıkarma potansiyeli en önemli konular. Donanım olarak trendx gayet yeterli görünüyor arkadaş için.

Bir de bu araçlar 2013 te 59lu liste fiyatlarıyla (bayii indirimleriyle daha ucuzdur) satılmış ancak şu an 65 civarı fiyat isteniyor. Arkadaş aslında qq benzinli düşünüyordu ancak bu araç daha heybetli olduğu için dikkatini çekmiş. Bir de ben de bir focus kullanıcısı olarak aracımı problemsiz kullandığım için tavsiye de ettim. Bir de bu motorun atmosferik olanını focusta kullanıyorum ve sorunsuz ve atak bi motor bence.

Bu model ve donanımdaki bi aracı 60bine 2013 model alabilir miyiz acaba?

Örnek ilan :

• @immortal @ kullanıcısına yanıt
    Evet 2014 model 1.6 aracıma yaptırdım.

bu araç için yorumunuz nedir almayı düşünüyorum fiyatta anlaşabilirsek.sizlerin bilgisine ihtiyacım var.otomatiğe güç yetmedi bari düzüne bakiyim dedim.

.::. FORD KUGA ECOBOOST KULUBÜ 2013-2016 .::. .::. FORD KUGA ECOBOOST KULUBÜ 2013-2016 .::. .::. FORD KUGA ECOBOOST KULUBÜ 2013-2016 .::.

• Bu forum gerçekten sorunların paylaşıldığı bir platform olmalıdır ...İçimizdeki renault ve vw ci ajanları bir atalım ve kendi sorunlarımıza bakalım lütfen ...Burda yakıt tüketimini aylardır yazanlar ...lafım size yahu huuu tiguan sumu içiyo ... neden kuga ? bakınız paylaşım
     .::. FORD KUGA ECOBOOST KULUBÜ 2013-2016 .::.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wildocean -- 1 Ağustos 2015; 9:42:52 >

Orijinalden alıntı: memet12327

Opel mokka harika bir araç awd 4 çeker yakıtı kokluyo resmen. Denemekte fayda var

.::. FORD KUGA ECOBOOST KULUBÜ 2013-2016 .::. .::. FORD KUGA ECOBOOST KULUBÜ 2013-2016 .::. .::. FORD KUGA ECOBOOST KULUBÜ 2013-2016 .::.

güzel araç ama kuga'nın yanında ufak kalıyor.

artı araç yüksek olmasına rağmen , yerden yüksekliği çok az, awd sistemi sadece arkaya yüzde 50 verme üzerine artı yakıtı da az değil. 10 litreye yakın şehir içinde. e kuga'da 11 yakıyor zaten.(1.4 için konuşuyorum)

mokka b-suv corsa platformu kullanıyor. bunun dışında testte süspansiyonlarını ve direksiyonunu sevmiştim. gaz tepkileri güzeldi. güle güle kullanın. ama kuga kullanmış birinin mokka'ya bakması çok zor.

• quote:

Orijinalden alıntı: memet12327

Opel mokka harika bir araç awd 4 çeker yakıtı kokluyo resmen. Denemekte fayda var

Mokka Kuga karşılaştırmasına sadece kıs kıs gülerim. B Sınıfı bir araç Mokka. Almanya da il gün kiralık araç olarak kullandım, karşılaştırmak için aklını yitirmiş olmak lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• memet12327 M kullanıcısına yanıt
    Bir Mokka yaramaz ama gönül işte Mokkayada konar Kugayada.
  • Mokka güzel araç fakat boyutu küçük gelmişti kugaya yonelmistim. Ford kuganin performans ve sürüş keyfini bu klasmanda birtek 160lik tiguan vermişti oda dsg den dolayı elemistim. Dostlar bu sınıfın en iyi arabası kugadir.

Orijinalden alıntı: tnrskr

2013 selektive cam tavan navigasyon 11 binde 77 nasıl fiyat sizce

fazla iyi,

biraz araştırın o aracı siz.

• quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-ford-2013-ford-kuga-selective-1.6-navigasyon-plusgeri-gorus-hatasiz-223435507/detay Bu ortalama gözümü korkuttu genel ortalamamıdır belli bir seyahat ortalamasımı acaba.

Park halinde durmus sonra çok kisa kullanilmis paso ileri geri falan yapmistir. Imkansiz o deger.

• amadeus99 A kullanıcısına yanıt
    Hani 1000-2000km olsa neyse 20 binin üstünde yapmış bu ortalamaya yürek dayanmaz 11-12 tamam ama 17 korkunç bir ortalama olur.

Hani 1000-2000km olsa neyse 20 binin üstünde yapmış bu ortalamaya yürek dayanmaz 11-12 tamam ama 17 korkunç bir ortalama olur.

Hocam o ortalama sifirlama sonrasi 10 km falan ortalamasi. Kuga 2000 km sonrasi ortalamayi sifirlar zaten. Forumda en berbat sartlarda kullananlardan biri benim, 22 km ortalama surat paso arazi ya da trafik. Ben bile 12'yi gecemiyorum. Antalya'da klima nasil calisiyor tahmin edersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 2 Ağustos 2015; 0:13:30 >
    İçim rahatladı çünkü anlaştım nasipse çarşamba bende kugalıyım 2013 77 ye aldım.Selective cam tavan navigasyon.Bu arada bunlarda lastik sensörü,elektrikli koltuk ve sanırım hareketli ön pancur yok 1,5 yeni kasalara göre.Başka fark varmı.
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.