Şimdi Ara

Ford FUSİON Grup-Paylaşım Kahvesi (50 Yİ GEÇTİK... 67 FUSİON KULLANICISI !!!) (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.457
Cevap
59
Favori
420.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: drhope

Selam arkadaşlar;
    Bende ford fusion sahibi olarak aranıza katıldım. 2009 model 1.6 TDCi Lux aldım. Araba haftaya gelicek beklemedeyim.

Aramıza hoş geldin.
  • hayırli olsun aracın ben de bu aralar 1.4 TDCİ Unbiante fusion almayi düşünüorum hosuma giden bir arac komsumuzda var Lux 1.6 benzinli gayet memnun Unbiante 1.4 TDCİ nin en uygun fiyati nerden bulabilirim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: emrebjk500

hayırli olsun aracın ben de bu aralar 1.4 TDCİ Unbiante fusion almayi düşünüorum hosuma giden bir arac komsumuzda var Lux 1.6 benzinli gayet memnun Unbiante 1.4 TDCİ nin en uygun fiyati nerden bulabilirim?

Merhaba arkadaşlar. Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine aracıma (2008 1.4 TDCİ Urbanite 6700 km.de) Cuma günü Würth marka motor yağı katkı maddesi koymayı düşünüyorum. Bu yada buna benzer ürenleri kullanan varsa ve görüşlerini en kısa zamanda paylaşırlarsa çok sevinirim.

Bu arada ben aracımı geçen Ramazan Bayramından önceki Çarşamba günü aldım. 1998 model bir Peugeot 306 aracım vardı. Normalde galeriler takasta 8000 Lira veriyorlardı. Ford Sadıkoğlu (Uşak) aracımı 8000 Liraya saydı, Fusion 2008 model olduğu için 1000 Lira indirim yaptı ve 2008 1.4 TDCİ Urbanite'i üste 18750 Lira vererek 26750 Liraya aldım.

Belki bu durum sana bir fikir verebilir.

• selam arkadaşlar cuma günü fusionumu 30.000 bakımı için servise verdim ayrıca şikayetlerim vardı onlarıda söyledim. almaya gittiyimde bana göğsü sökmeleri gerektiğini 2 adet küçük parçanın değişmesi gerektiğini buradan ses yaptığını söylediler tabii garantiden sizce göğsü söktürmelimiyim ben pek bir ses duymuyorum . ayrıca bakım ücreti 319 tl tuttu sizce normalmi tabi 250 ye indirttim tanıdıklar vasıtasıyla cevaplarınızı bekliyorum... 2007 fusion 1.4 tdci
  • quote:

Orjinalden alıntı: emrebey5

selam arkadaşlar cuma günü fusionumu 30.000 bakımı için servise verdim ayrıca şikayetlerim vardı onlarıda söyledim. almaya gittiyimde bana göğsü sökmeleri gerektiğini 2 adet küçük parçanın değişmesi gerektiğini buradan ses yaptığını söylediler tabii garantiden sizce göğsü söktürmelimiyim ben pek bir ses duymuyorum . ayrıca bakım ücreti 319 tl tuttu sizce normalmi tabi 250 ye indirttim tanıdıklar vasıtasıyla cevaplarınızı bekliyorum... 2007 fusion 1.4 tdci

Bakım ücreti bence normal. 15000 bakımı benimde o kadar tutmuştu. Ses meselesi senin taktirin. Çok rahatsız ediyorsa ve kesin sebebini biliyorlarsa hallettir, güven meselesi sonuçta. Rahatsız etmiyorsa kurcalama.
  • arkadaşlar merhaba...bende fusion almayı düşünüyorum fakat araç hakkında fazla bir bilgim yok..ne kadar yaktıkları hakkında bilgi verebilirmisiniz acaba..birde neden hiç resim yok..bence araçlarınızın resimlerini koysanız topic daha canlanır diye düşünüyorum hem bizim gibi araba almak isteyenlere fikir vermiş olursunuz. ben googledan baktım genelde tanıtım resimleri var.. tabi reklam için çekilen fotolarla gerçek fotolar daha farklı oluyor.arabalarınızın iç ,dış bagaj fotolarını koyarsanız bizde araç hakkında bilgilenmiş oluruz...çevremdede bu aracı kullanan yok.o yüzden yardımlarınızı bekliyorum..şimdiden hepinize teşekkürler..
  • quote:

Orjinalden alıntı: 55metehan

arkadaşlar merhaba...bende fusion almayı düşünüyorum fakat araç hakkında fazla bir bilgim yok..ne kadar yaktıkları hakkında bilgi verebilirmisiniz acaba..birde neden hiç resim yok..bence araçlarınızın resimlerini koysanız topic daha canlanır diye düşünüyorum hem bizim gibi araba almak isteyenlere fikir vermiş olursunuz. ben googledan baktım genelde tanıtım resimleri var.. tabi reklam için çekilen fotolarla gerçek fotolar daha farklı oluyor.arabalarınızın iç ,dış bagaj fotolarını koyarsanız bizde araç hakkında bilgilenmiş oluruz...çevremdede bu aracı kullanan yok.o yüzden yardımlarınızı bekliyorum..şimdiden hepinize teşekkürler..

1.6 TDCI Dizel için fabrika verileri;
    şehir içi: 5.5 litre /100 km
    şehir dışı:4.0 litre /100 km
    bunlar fabrika verileri; eurodizele 2.45 desek...
    şehir içi: 5.5 litre /100 km ort. 13.48 krş /km
    şehir dışı:4.0 litre /100 km 9.80 krş/km
    benim değerler ise;
    şehir içi: 6.0 litre /100 km 14.70 krş/km
    şehir dışı:4.3 litre /100 km 10.53 krş/km

kış için ise;
    şehir içi: 6.8 litre /100 km 16.70 krş/km (kar ve soğuk arttıkça daha da artıyor )
    Benzinli Fusionların verilerini bilemiyorum.

• bende 2009 1.6 dizel fusion aldım. şuan 280 kmde aracım. şehir dışı 5.7 litre/100 km şuan. bu hesabı şu şekilde yaptım; depoyu fulletip yola çıktım aynı yoldan geri döndüğümden yine aynı istasyondan aynı pompadan yakıt aldım. 119 kmlik yolda 17 TLlik yakıt harcamış. (eurodiesel 2.47 tl) işim gereği bu yolu hemen hergün gidip geliyorum. ayhan1905 arkadaşın verilerinin biraz üstünde ama araç yeni olduğu için zamanla düşer diye umuyorum. peki bu kadar fark etmesi normal mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: drhope

bende 2009 1.6 dizel fusion aldım. şuan 280 kmde aracım. şehir dışı 5.7 litre/100 km şuan. bu hesabı şu şekilde yaptım; depoyu fulletip yola çıktım aynı yoldan geri döndüğümden yine aynı istasyondan aynı pompadan yakıt aldım. 119 kmlik yolda 17 TLlik yakıt harcamış. (eurodiesel 2.47 tl) işim gereği bu yolu hemen hergün gidip geliyorum. ayhan1905 arkadaşın verilerinin biraz üstünde ama araç yeni olduğu için zamanla düşer diye umuyorum. peki bu kadar fark etmesi normal mi?

zamanla düşüyor değerler merak etme. Birde lastik havalarını öğren. Araba ilk geldiğinde önler galiba 36 arkalar 32 yapmışlardı benim araçta. Bir süre böyle olması gerektiğini söylemişti servis. Daha sonra lastik havalarını normale çevirdiler. Sürüş konforu çok düzeldi. İlk başta yoldaki tüm prob. fazlasıyla hissediyordum.

• arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim..
    birazda arabalarınızın fotolorunuzu koyarsanız ,benim gibi arkadaşlarda fikir sahibi olur.
  • 2010 da çıkması planlanan B-MAX yani yeni fusion için ilk taslak görüntüler ve ilgili haber aşağıda:

Ne dersiniz para biriktermeye mi başlasak, yoksa bizim araçlar bir klasik mi kalacak?

• ama bu araç daha çok s max ın yenisi gibi duruyor bnce fusion un yenisi bu değildir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: 35MMUTLU35

2010 da çıkması planlanan B-MAX yani yeni fusion için ilk taslak görüntüler ve ilgili haber aşağıda:

Ne dersiniz para biriktermeye mi başlasak, yoksa bizim araçlar bir klasik mi kalacak?

Uyduruk haber... Forumda tartışmıştık. arka kapı ters açılıyor

Merak edenler için link...
    http://forum.donanimhaber.com/m_22919881/mpage_1//tm.htm#25251124

• Merhaba bir ford FUSION 1.6 luks dizel beğendim 2006 model (yeni kasa) fakat cevreden ara ile ilgili olumsuzlar ağırlıkta olmak üzere fazlaca yorum yapıldı. Bu nedenle kafam karışık. FUSION 1.6 luks dizel kullanan arkadaşlardan araçla ilgili olumlu olumsuz yorumları bekliyorum.... ACİLL
  • Merhaba,
    2006 model 1.6 TDCI Fusion Lux kullanıcısıyım. Öncelikle forumlardaki benim malım/markam en güzeli modunda yazmayacağım. Objektif olmaya çalışacağım. Daha önceki otomobillerim (Opel Vectra A, Opel Tigra, Opel Corsa B, Toyota Yaris). Bunlarla ve çevremde arkadaşlarımın otomobilleri ile kıyaslarsam özetle sorunsuz (özellikle vectra hariç opeller beni çok üzdü), ekonomik, kullanımı zevkli, ferah, motoru kuvvetli bir araç. Eksilerine gelirsem konforu düşük (sert süspansiyon), yol tutuşu mükemmel değil (yüksek), yolda motor sesi ve rüzgar sesi alıyor (bunun için teyp var :), otomobil teknolojisi güncel değil (mp3, cruise control, ESP yok).
    Sonuçta otomobil zevk işi. Bu nedenle bu kadar çok model ve renk var. Bu nedenle karar sizin zevkinize bağlı, bize belirgin olumlu ve olumsuz yönlerini paylaşmak düşer.

Selamlar
  • quote:

Merhaba,
    2006 model 1.6 TDCI Fusion Lux kullanıcısıyım. Öncelikle forumlardaki benim malım/markam en güzeli modunda yazmayacağım. Objektif olmaya çalışacağım. Daha önceki otomobillerim (Opel Vectra A, Opel Tigra, Opel Corsa B, Toyota Yaris). Bunlarla ve çevremde arkadaşlarımın otomobilleri ile kıyaslarsam özetle sorunsuz (özellikle vectra hariç opeller beni çok üzdü), ekonomik, kullanımı zevkli, ferah, motoru kuvvetli bir araç. Eksilerine gelirsem konforu düşük (sert süspansiyon), yol tutuşu mükemmel değil (yüksek), yolda motor sesi ve rüzgar sesi alıyor (bunun için teyp var :), otomobil teknolojisi güncel değil (mp3, cruise control, ESP yok).
    Sonuçta otomobil zevk işi. Bu nedenle bu kadar çok model ve renk var. Bu nedenle karar sizin zevkinize bağlı, bize belirgin olumlu ve olumsuz yönlerini paylaşmak düşer.

Selamlar

Arkadaşa katılıyorum. 2008 TDCI Lüx araçtan memnunum. Ara hızlanmaları çok iyi. Atak bir araç olması en sevdiğim yanı. Yakıta dikkat edilirse sorun çıkarmıyor. Saygılar.

• Yorumlar için cok teşekkür ederim. Almak için kredi başvurusunda bulundum fakat ben 2. el 2006 1.6 dizel luks alacagım umarım sorun çıkartmaz! Birde yakıt km basına ne kadar yakıyor?
    quote:

Orjinalden alıntı: ayhan1095

quote:

Merhaba,

Selamlar

Arkadaşa katılıyorum. 2008 TDCI Lüx araçtan memnunum. Ara hızlanmaları çok iyi. Atak bir araç olması en sevdiğim yanı. Yakıta dikkat edilirse sorun çıkarmıyor. Saygılar.

• Aradığın tüm soruların bu sayfada... Bu topikte.
    10 mesaj yukarda yakıt bilgileri...
    2. elde dikkat et. Göster, aracı kullan, ses geliyor mu bak.
  • selam arkadaşlar bende 2009 fusion urbanite almayı düşünüyorum yanlız aklıma takılan motorun 1.4 tdci olması ve 68 beygir olması yani daha önce hiç dizel araç kullanmadım çok kilometre yapmıyorum yani 2004 model kalos araçım daha 26 bin kilometrede
    sormak istediğim bu motor bu aracı taşıyormu acaba? bunun servis ücretleri nekadar ?yani dizelin bakım fiyatları yüksek oluyor tabi ve bunn yakıt tüketimi ne civardadır?

birde 1.6 bencinli motoru ne yakıyor acaba yani fabrika verilerini biliyorum ama önemli olan kullananın gözlemi benim için
  • bu arabadan komşum aldı hızlanmada şu anda memnun hatta bir yere giderken yanımdan 130 gibi bi hızla geçmeyi bilmişdi işin şakası bir yana 68 hp çok değil ama bir otomobilden çok performans beklemiyorsan seni üzmez.. ama çok yüksek devirde hızlı kullanırım diyosan alma derim..

quote:

Orjinalden alıntı: hayis

selam arkadaşlar bende 2009 fusion urbanite almayı düşünüyorum yanlız aklıma takılan motorun 1.4 tdci olması ve 68 beygir olması yani daha önce hiç dizel araç kullanmadım çok kilometre yapmıyorum yani 2004 model kalos araçım daha 26 bin kilometrede
    sormak istediğim bu motor bu aracı taşıyormu acaba? bunun servis ücretleri nekadar ?yani dizelin bakım fiyatları yüksek oluyor tabi ve bunn yakıt tüketimi ne civardadır?

birde 1.6 bencinli motoru ne yakıyor acaba yani fabrika verilerini biliyorum ama önemli olan kullananın gözlemi benim için

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.