Şimdi Ara

Ford FUSİON Grup-Paylaşım Kahvesi (50 Yİ GEÇTİK... 67 FUSİON KULLANICISI !!!) (142. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.457
Cevap
59
Favori
424.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 140141142143144
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alper-09

Arkadaşlar ben de 2004 fusion lux var ben bunun cd çalarını mp3 çalar ile değiştirmek istiyorum. Acaba yapan yada fikri olan var mı . Değiştirirsem direksiyondan kumanda iptal mi olur. Ayrıca klima gazının bittiğini nasıl anlarız. Şimdiden teşekkürler.

mp3 calar konusunda fikrim yok. klima eger soguk hava uflemiyor yada normalden az soguk ufluyorsa gaz bitiyor demektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenankodalak

quote:

Arkadaşlar ben de 2004 fusion lux var ben bunun cd çalarını mp3 çalar ile değiştirmek istiyorum. Acaba yapan yada fikri olan var mı . Değiştirirsem direksiyondan kumanda iptal mi olur. Ayrıca klima gazının bittiğini nasıl anlarız. Şimdiden teşekkürler.

mp3 calar konusunda fikrim yok. klima eger soguk hava uflemiyor yada normalden az soguk ufluyorsa gaz bitiyor demektir.

Alıntıları Göster
    Benim 2005 dizelin debriyaj değişimi yapılacak. debriyaj seti parça fiyatı yaklaşık 300 lira. işçilik vs fiyat konusunda fikri olan varmıdır?

• quote:

mp3 çalar için tam uyumlu model bulmanız lazım, yoksa direksiyondan kumanda iptal olur. Direksiyondan kumandayı gözden çıkarırsanız, alternatif çok olur.

Klima soğutmuyorsa polen filtresinden de olabilir.

Klima gazını bir basınç ölçer gibi aletle servislerde ölçtürebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 35MMUTLU35

quote:

mp3 çalar için tam uyumlu model bulmanız lazım, yoksa direksiyondan kumanda iptal olur. Direksiyondan kumandayı gözden çıkarırsanız, alternatif çok olur.

Klima soğutmuyorsa polen filtresinden de olabilir.

Klima gazını bir basınç ölçer gibi aletle servislerde ölçtürebilirsiniz.

Alıntıları Göster
    fusion ailesine selamlar

yeni bir araç alma arefesindeyim

18-20 bin lira bütçem var

belli bir marka ve modele yoğunlaşamadım

ancak arayışlarım sonucunda fusion dikkatimi çekti

çok fazla yol yapmayacağım yılda 10-15 bin civarı

muhtemelen uzun süre kullanırım

beklentilerim

makul yakıt tüketimi

az masraf (vergi ve bakım)

ilerki tarihlerde satmak veya takas etmek istediğimde fazla zarar etmemek

bu koşullar göz önüne alındığında fusion tavsiye edermisiniz

topiğin bazı sayfalarını okudum pek kronik soruna rastlamadım

alırsam hangi modelini alayım

tavsiyelerinizi bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: yogun54

fusion ailesine selamlar

beklentilerim

makul yakıt tüketimi

Alıntıları Göster
    ford yetkili servisine debriyaj seti (1250 tl)ve işçilik (150 tl) 1400 lira fiyat çıkardılar. sizce bu fiyat çok değilmi. dışarıda yaptırsam daha uygun fiyata çıkar mı yoksa yetkili servise yaptırıp garantilimi olsa ne dersiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: eged

ford yetkili servisine debriyaj seti (1250 tl)ve işçilik (150 tl) 1400 lira fiyat çıkardılar. sizce bu fiyat çok değilmi. dışarıda yaptırsam daha uygun fiyata çıkar mı yoksa yetkili servise yaptırıp garantilimi olsa ne dersiniz?

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar Şu Çakmaklığa Takılan Mp3 Acaba Bizim Arabalarda Çalışırmı? Aux İşi Bana Zor Geliyor.

Ford FUSİON Grup-Paylaşım Kahvesi (50 Yİ GEÇTİK... 67 FUSİON KULLANICISI !!!)

• quote:

Alıntıları Göster
    Şu Fusion İmzasının Linkini Versenizde Bizde Kullansak
  • quote:

fusion ailesine selamlar

beklentilerim

makul yakıt tüketimi

Kesinlikle tavsiye ederim. 8 yil kullandim en ufak ariza yok. yakit/ performans dengesi super. hem aile hem ticari kullanima cevap verebiliyor. bence en dogru tercih olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Fusıon_07

Arkadaşlar Şu Çakmaklığa Takılan Mp3 Acaba Bizim Arabalarda Çalışırmı? Aux İşi Bana Zor Geliyor.

Çalışıyor ama ses kalitesi düşüyor. Vasat radyo sesi geliyor.
    Beklentinize bağlı. Araba içi tesisat size yetiyorsa bu da yeter.
    Bende ektra sub bas var. Ben kullanamadım, arkadaşa hediye ettim...
    Aux kabloda en azından kalite kaybı olmuyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: kenankodalak

quote:

fusion ailesine selamlar

beklentilerim

makul yakıt tüketimi

Kesinlikle tavsiye ederim. 8 yil kullandim en ufak ariza yok. yakit/ performans dengesi super. hem aile hem ticari kullanima cevap verebiliyor. bence en dogru tercih olur.

Alıntıları Göster
    Özellik ve arıza yakıt ve performans konusundan harika. Vergi:Yıllık 690 TL ve Parça Pahalı.

• quote:

Özellik ve arıza yakıt ve performans konusundan harika. Vergi:Yıllık 690 TL ve Parça Pahalı.
    Arkadaşlar Ankara da sonunda adm gibi bi servis buldum.Sadece ford a bakıyolar.her birimin ustası farklı bide.yani her işten anlarız durumu yok.ücretlerde makul.ACL ford servis.Kazım karabekirde ikiler oto nun yanı.
    Filitreler,yağ,1-2 ampul,lift kontrol ve orj 44 amp akü 370 tl.
    Şu aux koblo işini bi açıklar mısınız.nerde nasıl kaça gibi..
  • quote:

Arkadaşlar bu tür cihazların kullanımı özellikle büyükşehirlerde oldukça zor. Fakat ben özellikle uzun yolculuklarda çok randıman alıyorum. Neredeyse hiç ses kaybı olmadan (arada 1-2 snlik parazitlenmeler hariç) kullanabiliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: eged

fiyat kesinlikle fahiş yüksek

imzamdaki 2004 focus c-max için bana söylenen fiyat 1500tl işçilik kdv hepsi dahil 1000tl de triger seti için istedi,ler

ben debriyaj baskı balata bilya set halinde aldım internetten trigeride kayış gergi bilyaları devirdaim pompası set halinde aldım ve yaptırdım

işçilik ve parça fiyatı toplam 950 tl ye halettim 300-350 arası baskı balata set 150 tl de işçilik laırlar en fazla 500 tl ye gelir die düşünüyorum

karar sizin

son bir not benim internetten aldım markadalar ford yetkili servisin kullandığı orjinal parçalar idi yan snayi değildi

• quote:

focus aracımda bu fm transmitter den kullanıyorum

şehir çi kesinlikle verim almak mümkün değil bu cihazın yayın yaptığı bir frekansta

örneğin benim cihaızmda 88,0 da yayın yapıyor bulunduğum yerde 88,2 frekansın da bir radyo var ikisi sürekli karışıyor cızırtı v.s oluyor pek memnun edici değil

ama eğer ben şehir dışı kullanıyorum derseniz ozaman gerçekten mükemmel performansı var derim

bolu düzce arası sürekli gidip gelirim bolu düzce şe içi verim alamıyorum ama bolu dağına doğru gittikçe iş düzeliyor

cihazınızın yayın yaptığı frekansta bulunduğunuz yerde bir radyo istasyonu yoksa kullanılır aksi takdirde ben tavsiye etmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: elalembialem_

quote:

focus aracımda bu fm transmitter den kullanıyorum

şehir çi kesinlikle verim almak mümkün değil bu cihazın yayın yaptığı bir frekansta

örneğin benim cihaızmda 88,0 da yayın yapıyor bulunduğum yerde 88,2 frekansın da bir radyo var ikisi sürekli karışıyor cızırtı v.s oluyor pek memnun edici değil

ama eğer ben şehir dışı kullanıyorum derseniz ozaman gerçekten mükemmel performansı var derim

bolu düzce arası sürekli gidip gelirim bolu düzce şe içi verim alamıyorum ama bolu dağına doğru gittikçe iş düzeliyor

cihazınızın yayın yaptığı frekansta bulunduğunuz yerde bir radyo istasyonu yoksa kullanılır aksi takdirde ben tavsiye etmiyorum

Alıntıları Göster
    arkadaşlar birde sorum olacaka

1,6 TDCI lüx

şe içi ve şe dışı yakıt tüketimi güncel olarak sunabilecek bir arkadş varmı acaba

yakıtı hangi istasyondan aldığını da söylerse memnun olurum

malum bazı markalar diğerlerine oranla ya daha sessiz ya daha uzun km yapıyor

ben lpg li aracımda bunu bizzat defalarca yaşadım

acaba dizeldede böyle bir durum olurmu acaba

örneğin 1 depo shell gazla 315 km ş içi ş dışı karışık giderken

1 depo opet aygazla 275-285 km ancak gidiyorum

ama aygaz farkı kendini belli ediyor :D aynı durum dizelde de varmı acaba

yani shell in gtl dizeli çok övülüyor forumlarda deneyelerden yorum bekliyorum iyi günler

• quote:

arkadaşlar birde sorum olacaka

1,6 TDCI lüx

şe içi ve şe dışı yakıt tüketimi güncel olarak sunabilecek bir arkadş varmı acaba

yakıtı hangi istasyondan aldığını da söylerse memnun olurum

malum bazı markalar diğerlerine oranla ya daha sessiz ya daha uzun km yapıyor

ben lpg li aracımda bunu bizzat defalarca yaşadım

acaba dizeldede böyle bir durum olurmu acaba

örneğin 1 depo shell gazla 315 km ş içi ş dışı karışık giderken

1 depo opet aygazla 275-285 km ancak gidiyorum

ama aygaz farkı kendini belli ediyor :D aynı durum dizelde de varmı acaba

yani shell in gtl dizeli çok övülüyor forumlarda deneyelerden yorum bekliyorum iyi günler

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar 2006 model fusion aracımda bir süredir ABS ve el freni işareti yanıyor. Başlangıçta değilse de çalıştırıp bir süre gittikten sonra yanmaya başlıyor. Sanayide gösterdim ama bir şey bulamadılar beyinde hasar olabilir dediler. Acaba benzer sorun yaşayanlar var mı varsa sorunu nasıl çözdüler...

• quote:

Orijinalden alıntı: senut

Arkadaşlar 2006 model fusion aracımda bir süredir ABS ve el freni işareti yanıyor. Başlangıçta değilse de çalıştırıp bir süre gittikten sonra yanmaya başlıyor. Sanayide gösterdim ama bir şey bulamadılar beyinde hasar olabilir dediler. Acaba benzer sorun yaşayanlar var mı varsa sorunu nasıl çözdüler...

Alıntıları Göster
    Frenleri kontrol ettirdiniz mi balataları, yağını vb. bazen bunlardan dolayı yandığını da duymuştum...
  • quote:

hocam fren hidroliğini kontrol ettirdinizmi acaba

abs ışığı beyinle alakalı olabilir ama el freni ışığı genelde eksik fren hidroliği sebebi ile yanıyor

imzamdaki focus aracımda yaşadım
  • quote:

quote:

hocam fren hidroliğini kontrol ettirdinizmi acaba

abs ışığı beyinle alakalı olabilir ama el freni ışığı genelde eksik fren hidroliği sebebi ile yanıyor

imzamdaki focus aracımda yaşadım

Alıntıları Göster
    selamlar. bizim araçlar için hgs nin yapıştırılacağı en iyi yer neresidir? bazı araçlarda camın özelliğinden kaynaklanan sorunlar oluyormuş diye duydum.

• quote:

Orijinalden alıntı: jkfl

selamlar. bizim araçlar için hgs nin yapıştırılacağı en iyi yer neresidir? bazı araçlarda camın özelliğinden kaynaklanan sorunlar oluyormuş diye duydum.

Bende aynı tereddütü yaşıyorum. Nereye yapıştıracağıma karar veremedim.
  • 
Sayfa: önceki 140141142143144
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.