Şimdi Ara

FORD FOCUS TDCİ GHIA MI YOKSA VW PASSAT 1.6 COMFORTLINE MI (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
3.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • sevgili arkasım lutfen focus ıı tdci ın verilerini yazarmısın, benwww.ford.com.tr den baktım,
    bi ihtimal yanlış arabaya bakmış olabilirim ,tabi dedigin gibi kullandigim arabanın turbosu bozukta olabilir,veya
    o ivmelenmeyi hissetmeyişimin nedeni kendi arabamın daha seri olmasındanda olabilir...
  • Life19 boşver sana yanıt yazmaya GERENKyok ben sana diyorumki ağırlık güç oranı ara hızlanma vs ama sen bana ne diyorsun anlayamadmki . birazda o zaman teknik veriler ile konuşalım

FORD FOCUS TDCİ GHIA MI YOKSA VW PASSAT 1.6 COMFORTLINE MI

şimdi tabloda gördüğün gibi araç 109 ps 240 Nm 1.6 16v motora sahip aracın 0-100 km/h si 10.9 Sn yanlız burda dikkatini çekmek istediğim noktada aracın BOŞ ağırlığı 1250 kg bu da demek oluyorki aracın güç ağırlık oranı ziyadesiyle iyi 1.6 stock arabalar içinde üst sıralarda yer alan araçlardan yani buda demek oluyor ki bu araba sınıfı içerisinde PERFORMANSLI BİR ARAÇ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Absinthe* -- 25 Kasım 2006; 0:04:44 >

• Cmaximden biliyorum, motor çok iyi 0-100 değil ama ara hızlanmalarda çoğu araca toz yutturur. Ancak Passat mı dersen kıyaslamam bile. Cmax eski passatımı bile aratmıştı, konforda ve genişlikte. Yeni passat ise apayrı bir dünya.
    gençsen çok gezeceksen Focus, ama konfor, genişlik ve kalite ise passat.
  • ewt, aynı arabalardan bahsediomusuz;
    benim arabam da 0-100 yaklasık 9.2 sn
    heralde kullanırken kendi arabamla kıyasladıgım için o torku hissedemedim;
    bide bu sehir içinde karsılaştıgım focuslara yaptıklarım konusunda abartılı olmadıgımıda gosterir heralde...
  • Aracın ne marka ve model acaba ? + Zaten konuda bahsi geçen aracın kendi sınıfı içerisindedir eğer bende tutup Focusun performansını bir Volvo T5 le falan kıyaslarsam doğal olarak performansı düşük kalır. Bütün Focusları diye genelleme yapma bence herhalde sen Focus'ların model gamını pek bilmiyorsun umarım acı bir derselede öğrenmezsin Bütün Focusları Tokatlamayı
  • 2006 model honda civic...
  • Sedanmı , hb mi araba alalı ne kadar oldu memnunmusun bari ?
  • sedan,performans olarak cok memnunum,tabi bazı eksiklikleride var,arabanın iç dizayni o kadar da ii deil...
    fakat yeni kasasıda çok hoş,belki iki uç yıl içersinde yeni kasaya terfi ederim...
  • focus___bence
  • hoca sizin kavganızı mı izliycez burda. başlarım performansınızdan biz o kadar anlamıyoz arabadan, bi yardımcı olun bakıyım bildikleriniz bi işe yarasın. ben ford focus dizel hb 110 bg 2007-2011 arası 100000km altı bi araba bakıyorum bütçem 35000tl max. nasıl bi arabadır, nedir ne değildir? kimisi diyor çok yakar kimisi diyor ikide bir arıza çıkarır masraf çıkarır... mavi renkte olsun lütfen veya gri, bide bu focusun kasası hangi yıllarda değişti, benim istediğim galiba focus 2 olarak geçiyor, focus 1 in tipini sevmiyorum bide yeni olanın tipini sevmiyorum, focus 3 olarak mı geçiyor o?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.