Ford konularınada yazdım cevap gelmedi arkadaşlar Fiesta'da sunroof seçeneği varmı?
up
yok
ford fıestada sunroof secenegi yok.....
Olsa güzel olurdu.
kesin emin olmamakla beraber izmirde bi tane beyaz cam tavan fiesta gordum.. hatta yavasladim beni gecmesini bekledim yandan bakiyim diye, bildiginiz siyah di ustu cam tavan.. ilk once tek kapi sandim hatta belki ozel getirmistir diye ama 5 kapiydi.. Belki titanium x paket gibi ozel siparisle geliyo olabilir
quote:
Orijinalden alıntı: umtgrhn
kesin emin olmamakla beraber izmirde bi tane beyaz cam tavan fiesta gordum.. hatta yavasladim beni gecmesini bekledim yandan bakiyim diye, bildiginiz siyah di ustu cam tavan.. ilk once tek kapi sandim hatta belki ozel getirmistir diye ama 5 kapiydi.. Belki titanium x paket gibi ozel siparisle geliyo olabilir
Beyaz arabalarin tavanini siyah kaplatarak sunroof gibi gorunmesini saglayanlar oluyor bazen. Komple cam tavanli passat gormustum ben de sirkette, bu ne diye bakindim baya sonra sahibiyle konusunca ogrendimki kaplamaymis.
evet kaplama oluyo cam tavan gıbı duruyo bende yaptırcam bakalım nasıl olucak....
Kaplama yapıp aracın orjinalini bozmayın derim
Zevk meselesidir ancak aracin disardan goruntusu ugruna ugrasmak ve aracin orjinal halinden farkli bir hale gelmesi biraz gereksiz geliyor bana. her arac kendi orjinal halinde guzel.
Fiestanın tüm modellerinde sunroof seçeneği var. ben kendi fiesrama orjinal sunroof taktırmak için internetten ararken bu forumu gördün. sizinle de paylaşayım dedim. 99 model mk4 fiesta için 23£+kargo bedeli ile getirtiyorum kendi aracıma. ingiltere'den geliyor. bu araçların aklımıza gelmeyen ne özellikleri var da bizim ülkemize gelmiyor bu parçalar.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme