Şimdi Ara

Ford Fiesta Sunroof

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
6.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ford konularınada yazdım cevap gelmedi arkadaşlar Fiesta'da sunroof seçeneği varmı?

• up
  • yok
  • ford fıestada sunroof secenegi yok.....
  • Olsa güzel olurdu.
  • kesin emin olmamakla beraber izmirde bi tane beyaz cam tavan fiesta gordum.. hatta yavasladim beni gecmesini bekledim yandan bakiyim diye, bildiginiz siyah di ustu cam tavan.. ilk once tek kapi sandim hatta belki ozel getirmistir diye ama 5 kapiydi.. Belki titanium x paket gibi ozel siparisle geliyo olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: umtgrhn

kesin emin olmamakla beraber izmirde bi tane beyaz cam tavan fiesta gordum.. hatta yavasladim beni gecmesini bekledim yandan bakiyim diye, bildiginiz siyah di ustu cam tavan.. ilk once tek kapi sandim hatta belki ozel getirmistir diye ama 5 kapiydi.. Belki titanium x paket gibi ozel siparisle geliyo olabilir

Beyaz arabalarin tavanini siyah kaplatarak sunroof gibi gorunmesini saglayanlar oluyor bazen. Komple cam tavanli passat gormustum ben de sirkette, bu ne diye bakindim baya sonra sahibiyle konusunca ogrendimki kaplamaymis.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Skoda Octavia vs Toyota Corolla
    10 yıl önce açıldı
    Megane Coupe 2001 sunroof
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • evet kaplama oluyo cam tavan gıbı duruyo bende yaptırcam bakalım nasıl olucak....
  • Kaplama yapıp aracın orjinalini bozmayın derim
  • Zevk meselesidir ancak aracin disardan goruntusu ugruna ugrasmak ve aracin orjinal halinden farkli bir hale gelmesi biraz gereksiz geliyor bana.
    her arac kendi orjinal halinde guzel.
  • Fiestanın tüm modellerinde sunroof seçeneği var.
    ben kendi fiesrama orjinal sunroof taktırmak için internetten ararken bu forumu gördün. sizinle de paylaşayım dedim.
    99 model mk4 fiesta için 23£+kargo bedeli ile getirtiyorum kendi aracıma.
    ingiltere'den geliyor.
    bu araçların aklımıza gelmeyen ne özellikleri var da bizim ülkemize gelmiyor bu parçalar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.