Bildirim
ford fiesta karter koruyucusu
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
10 puan değerinde bir soru, cevabı benim de işime yarayacak
çünkü bana da dediler bir aradan karter koruması taktır diye_____________________________ -
bu kartel tam neydi
benim motor bilgim biraz zayıfda_____________________________ -
senin fiesta yeni kasa mı eski kasa mı?bende yeni kasası war da dizeli.senin gibi ben de düşünüyorum alta karter muhafazası yaptırmayı ama bu tehlikeli olabilir. _____________________________ -
whoppix,
karter motor bloğunun en alt kısmı. yani krank milinin içinde durduğu, motora doldurduğumuz yağın büyük kısmını barındıran, motora alttan bakınca görülen, yere en yakın bölüm.
ön tamponun yere değmesi problemi sende de var mı whoppix? katlı otoparklarda sorun oluyor.
c@wit,
karter muhafazasının ne tehlikesi olabilir? en fazla motorun tabanı ile yol arasındaki mesafeyi biraz azaltır diye düşünüyorum._____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: xpug
whoppix,
karter motor bloğunun en alt kısmı. yani krank milinin içinde durduğu, motora doldurduğumuz yağın büyük kısmını barındıran, motora alttan bakınca görülen, yere en yakın bölüm.
ön tamponun yere değmesi problemi sende de var mı whoppix? katlı otoparklarda sorun oluyor.
c@wit,
karter muhafazasının ne tehlikesi olabilir? en fazla motorun tabanı ile yol arasındaki mesafeyi biraz azaltır diye düşünüyorum.
olmazmı geçen istanbul otobanında gidiyordum hızım 170-180 küsürdü yola bir köpek çıkınca ani firen yaptım o arada ön tanpon yere sürttü parcalandı.
ön tanponla yer arasında 10cm ya var ya yok sanki f1 arabası gibi yapmışlar. parcalandı dediysek alt kısım cizik cizik olmdu. çok alçak yaa ön kızım
bizde birde reno laguna var onun gittiği yerlerden gidemiyom hemen sürtüyor alt tarafa
bu arada sen bir yerde duratceh motorlarda zincir kullanılıyor demişdin ya bizzat açtım baktım
tigre kayışı var benim arabada zincir yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whoppix -- 28 Ekim 2006; 15:38:00 >_____________________________
-
Karter muhafazası artık takılmıyor. Sebebi ise herhangi bir kaza esnasında motor bloğu yerinden çıkarak aşağı düşerek sürücüye herhan bir zarar gelmesini önlemek. _____________________________ -
quote:
bu arada sen bir yerde duratceh motorlarda zincir kullanılıyor demişdin ya bizzat açtım baktım
tigre kayışı var benim arabada zincir yok
forumda bir süre önce zetec ile durateclerin arasındaki farklar diye bir topic vardı. orada yazan arkadaşın yalancısıyım.
http://forum.donanimhaber.com/m_9425156/mpage_1/key_duratec//tm.htm#9511461
kayış varsa vakti gelince değişir ve bol sıfırlı bir fatura olarak benim cebime katkı sağlar
zincir de ise bir süre sonra gevşemeye bağlı şıkırtı sesi oluyormuş. özetle her şekilde masraf. madem aldık katlanacağız başka çaresi yok :)
diğer bir gözlemimden bahsedeyim:
c-max sahibi bir arkadaş 30000 bakımında fren balatalarının değiştiğinden bahsetmişti bir topicte. benim fiestaya dikkat ediyorum ön jantlar sürekli balata tozundan simsiyah. hafta sonu temizliyorum, 10 km gitmeden yine aynı. en son bayram tatilinde temizledim yola çıktım. trafik olmasın diye sabah erkenden yola çıktım. 2 saatlik otobandan sonra ön jantlar sanki hiç temizlenmemiş gibiydi
. galiba ben de 30000de balatalar değiştireceğim
her neyse, arabayı kullandıkça daha çok seviyorum. babam boşver bu kadar takılma sonra satamazsın diyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xpug -- 31 Ekim 2006; 17:45:27 >_____________________________
-
2004 de sıfır aldım ilk aldığımda serviste karter koruyucusu takalım dediler ama ellerinde yokmuş focus unki oluyormuş orijinal olmayınca bende yanaşmamıştım 2 yıl geçti bi sorunla karşılaşmadım ama motor bloğunun altını yere vurdurtmamaya çalış.Bir diğer ayrıntıda ön düzenın altında yani ön tekerleklerin arasında metal tabla var motor bloğunun altında bunun yaklaşık 10 cm üstünde yani çok yuksek bi cisim önden girip arabayı askıya almadığı sürece motrou bi yere vurman imkansız gibi. _____________________________ -
2006 TDCI fiestamla, bundan 4 ay once asfalt uzerinde bulunan mantar seklindeki beton bloga cikmak suretiyle yag karterini mahvettim (nasil olup ta patlamadigina halen hayret ediyorum). 660 milyon masrafla bu isi kurtardim. oylesine dipnot olarak soylemek istedim. _____________________________ -
arkadaşlar bende 2008 fort fıasta var üzerinde 15 no çelik jant var bnu 14 çelik jantla degişmek istiyorum varsa degişmek isteyen iletişim no 0535 719 70 10 _____________________________
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- ford focus bluetooth bağlantısı nasıl yapılır
- ford connect silver glx farkı
- ford transit 330 s kullanıcı yorumları
- ford connect lastik hava basıncı
- ford focus 1.5 ecoblue yorum
- ford f 150 fiyat
- 2022 ford mondeo
- ford elektrikli araba fiyatları
- ford mustang mach-e fiyat
- ısı pompası ne işe yarar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler