Şimdi Ara

Ford Connet aracım cok duman atıyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MeRbalar arkadaşlar. 2010 model 110 luk connetım var ilk sahibisiyiz 51 bin oldu araç yüklendınmı atıyor nede olsa dize araç ğüçlu motor,dier arkadaşlarımdada var aynı dumanı onlarınkıde atıyor mesela,yokuş kalkiş desteğı otomatık olarak kendısi kılıtledimi acıldıgında o an zorlanıor baya bı duman atıyor. bugunlerde rasladım sıcak motor 12 km yol yaptım durdum arac durdugu yerde duman atıor.bazende mavi atio daha arac 51 binde cok aklıma takıldı servise gideceğim. bide motorda kın kın ses cıkıyor mesela istop ettınmı kın kın dıe bı ses cıkıor dier connetlerdede cıkıyor ama benımkının sesi fazla geldi bana. fikirlerinizi alabilirmiyim

• yokuş kalkış desteğinin çalışma mantığı
    eğer sizin aracınız frenden ayağınızı çektikten sonra ,arkada sıkışmış olan disk veya kampanayı 2-3 saniyede bırakmaksa gaza erken yüklenmeyin
    frenden hemen çekip gaza yüklenmek baya mantıksız bir hareket olur umarım anlatabilmişimdir.
    onun dışında aracınız aşırı derecede duman atıyorsa conta yakmış olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SecondLieu -- 17 Ağustos 2014; 16:48:39 >
  • kalkiş destekde zorlanıyor ayarlayamıyorum,ama conta yakması ımkansız yanı bu zamana kadar hıc hararetın cıktıgını görmedım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.