Şimdi Ara

Ford connect component tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Fazla açılmadan en ekonomik sekilde bitirirsin sistemi. İlk sistemden sonra kafanda bir seyler oluşur zaten;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hertz hakkinda bi kac duyum aldim. Bunlardan biri tiviter lari cok cabuk yaniyomus bi bilgin var mi bu arada on arka 13 cm olucak 16 buyuk ihtimalle sigmiyo arkaya

• hertzler dediğim gibi tiz olarak zayıftır. onu duymuşundur. çok yüklenmeye gelmez. tizlerin parlak çalmasını istersen infinity de alabilirsin. alpine de iyidir. ama gene de focal diyorum ben;) pasif sistemde çok aşırı yüklenmedikçe yakmazsın merak etme..

16cm daha detay çalar, bass daha çok verir. 13cm olunca biraz ses az çıkabilir ama 2çift olacağı için iyi. kasnakla falan 16takılabilir belki. araştırmak lazım..
  • http://www.ozenhifi.com/ burda adamlar yapmis arkaya orjinal plastige benzer kolon yuvalari var. Bn bu kadar gereksiz diye dusunuyom. Orjinalligi bozmadan olursa olucak yardimlarin icin cok tesekkurler.

• özenin daha önce yaptığı bir hondayı incelemiştim net üzerinden. ortalamanın üstünde işleri var ama gene de işi bilerek gitmekte fayda var. çok para vermemeye çalış. eğer çok para vereceksen iyi bir yer önerebilrim. sana aktif sistem yapar, adam gibi müzik dinlersin;) istersen fikir olması adına konuş, en azından farklı biriyle tanışmış olursun hem de öneri alırsın. maslak atatürk otosanayide, atölye halil solak;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: barishrocker

özenin daha önce yaptığı bir hondayı incelemiştim net üzerinden. ortalamanın üstünde işleri var ama gene de işi bilerek gitmekte fayda var. çok para vermemeye çalış. eğer çok para vereceksen iyi bir yer önerebilrim. sana aktif sistem yapar, adam gibi müzik dinlersin;) istersen fikir olması adına konuş, en azından farklı biriyle tanışmış olursun hem de öneri alırsın. maslak atatürk otosanayide, atölye halil solak;)

Muhtemelen 2. Kisimda dedigin yer. Iki sene okudum o tarafta sirf kaportacilar vardi boyle ses sistemi yapan yer gormedim. Bn suanda sadece mit alip kolonlarin yerlerine taktircam. Sistemlik bi durumum yok. Garantim bitince 3 ay sonra amfi tesisati cektirirm. Dedigin firmanin ismi ney nette var mi urunleri?

• firma değil atölye. halil usta tek çalışıyor, tabelası falan yok. ufak bir dükkanı var. işçiliği çok iyidir ama;) benzinliğin olduğu girişten hemen sola dönünce mercedes falan var. yolun sonunda sağa aşağı iniyorsun mecburi yol. 3.sokakta hemen 2.dükkan..

http://www.caraudiohifi.com/forum/index.php?board=18.0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barishrocker -- 4 Eylül 2013; 1:51:47 >
  • quote:

firma değil atölye. halil usta tek çalışıyor, tabelası falan yok. ufak bir dükkanı var. işçiliği çok iyidir ama;) benzinliğin olduğu girişten hemen sola dönünce mercedes falan var. yolun sonunda sağa aşağı iniyorsun mecburi yol. 3.sokakta hemen 2.dükkan..

http://www.caraudiohifi.com/forum/index.php?board=18.0

focal is 130 alındı tesekkurler :)
  • Son durum nedir peki? Fotoğraf yok mu?
  • quote:

Son durum nedir peki? Fotoğraf yok mu?

amfisiz olmasına rağmen gayet iyi ses veriyor. aracın orjinal kolon yuvalarına taktıgım için resim çekmedim.yardımların için çok sağol. focalın özellikle twiter ları mütiş
  • Güle güle kullan..fiyatı uygunsa diğer arkadaslara da onerebilirsin o zaman;)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.