Şimdi Ara

#FOR SALE#SONY ERİCSSON.#T-610.İLGİLENELER İÇİN...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tekrar yeniden merhaba...Daha önce açmış olduğum ikinci el dosyası kuralları bilmediğimden ve fiyat belirtmediğimden dolayı kilitlenmişti...Şimdi yeniden açıyorum ama zaman daraldı...Çok kısıtlı zaman içinde bu telefonu satarak yeni bir telefon almalıyım...İlgilenenler bilirler 610 modeli 2004 ün en iyi telefonu...Çok temiz kullandım,içi açılmadı,tamire gitmedi...1 senedir kullanıyorum hiç arıza yapmadı...Telefonu Ankaradan aldım,spottur,garantisi yoktur,faturasızdır ancak kayıtlıdır.Yalnız dürüstçe söyleyeyim ki bugüne kadar sorun çıkarmayışı bu telefonun en iyi referansı zaten...Ciddi arkadaşlara fotolarını gönderirim...Buluşursak telefonu incelersiniz...Karar verirsiniz...Niye satıyorsun derseniz yeni bir telefon için para toparlıyorum.Yalnızca ciddi arkadaşlardan pm bekliyorum alakasız kişiler zahmet edip luzümsüz cevap yazmasın...Fiyat olarak #140.00 YTL fiyat civarı düşünüyorum.Çok temiz olduğu için...İSTANBUL İLİNDE ikamet ediyorum...İstanbul içi tercih sebebidir...pm,mail ve cevapları bekliyorum...Farklı stil bir telefon denemek isteyenler için...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi milwauke -- 12 Ocak 2006 14:59:50 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.