Şimdi Ara

/ / FOOTBALL MANAGER 2020 / [ANA KONU] / / [v20.4.4] (965. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
23.475
Cevap
149
Favori
1.414.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 963964965966967
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ''işte verseler ne olur vermeseler ne olur ile olmuyor''

    Söylediğim şeyi lütfen çarpıtmayalım

    Diyorum ki ''Bu parayı yazsalar nolur yazmasalar nolur sene sonunda toplu olarak veriyorlar işte''

    Yani kısaca özetlemek gerekirse Süper Ligdeki gibi basit bir prim olayı yok. Nedeni deplasman ve ev galibiyeti hatta mağlubiyetlere ödenen komik paralardır.

    Şu bilgiyi bulacam diye canım çıktı. TFF'nin sitesinde veya 1.Lig ile ilgili bir kaynağında bile bahsi geçmiyor. Fakat kamuoyunda Süper Lig takımlarımızın maşallah dıdısının dıdısına kadar bilgi kirliliği var. Türkiye'de 1.lig üvey evlat muamelesi gördüğünü bir alttaki açıklamada da görebilirsiniz

    PTT 1. Lig’de mücadele eden kulüpler, geçen sezon mağlubiyetleri halinde 30 bin lira elde ederken, bu sezon 35 bin lirayı kasalarına koyacak. Kulüplerin beraberlik başına aldıkları 40 bin lira ise yeni sezonda 45 bin lira oldu. Evsahibi takımlar geçen yıl sahalarında kazandığı maç sonunda 50 bin lirayı hak ederken, bu sezon bu rakam 55 bin liraya yükseldi. PTT 1. Lig’de mücadele eden kulüpler geçen yıl deplasmanda galip geldikleri maç başına 60 bin lira kazanırken, bu sezon deplasman galibiyetlerine 65 bin lira ödenecek.

    Şimdi 10 bin euro için kimse durupda bu algoritma ile uğraşmaz. Aynı şey oyundaki diğer tüm alt liglerde de aynıdır. Galibiyetlere prim verilsede oyun tarafından yazılmıyor.
    Bu TFF 1.lige özgü bişey değil yani

    FM bu tür alt liglerdeki diğer gelirleri TV Geliri adı altında oyunda aktarıyor. Mali Durum, Gelirler sekmesinden tüm detayları ayrıntılarıyla görebilirsiniz.
    (alt ligler için istediğiniz galibiyet, beraberlik veya mağlubiyet primleri olmasa dahi başka şekilde entegre edilmiş durumda)

    Zaten 1.ligden bir takımı namağlup süper lige çıkaran birisi için 10-15 bin euroluk galibiyet primi pek önemli olmamalı. Sonuçta sezon sonu Süper Lige çıkıldığı zaman iyi bir prim ve ödül ödeniyor.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >




  • Arkadaşlar fm18 online oynayıp yayın yapan veya youtubeye atan oyuncular var mı?Online oynayanları çok merak ediyorum varsa dmden paylaşabilir misiniz?
  • Son güncelleme gelmeden kariyere başlanmayacak bu oyunda, ben bunu anladım. En sevmediğim şey crash dump, bu sefer o bile gelmedi. Direkt oyun durduruldu ekranı geldi 18.3.3 güncellemesi ile oyuncu arama menüsünde. Nasıl başarıyorlar anlamıyorum gerçekten, allem edip kallem edip bir şekilde hata verdirmeyi başarıyorlar. Şaka gibi. Sildim kariyeri de 3 sezonda 2 lig atlamıştım Sarıyer ile. Oyunu oynatmamak için ellerinden geleni yapıyorlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black_Wolf14 -- 21 Mart 2018; 1:38:38 >
  • Gecmis olsun hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haderslev kullanıcısına yanıt
    Sigames forumuna da yazdım, salladım adamlara. Crash yemenin oyuna etkisi yok diyor Neil efendi, save/load yapmanın da yok o zaman. Az sayıda kişi etkilenmiş bu hatadan. Kılıfı da hazırlamışlar.

    Bir sürü sakatlık oluyor, oyuncu ile takışabiliyorsun, soyunma odasında atmosfer bozuluyor. Transferler oluyor, kayıt olmadıktan sonra tekrar eski yerden başlıyorsun oyuna. Nasıl etkisi yok acaba? 3 sezon oynadım bir sıkıntı yoktu, 18.3.3'te oyuncu arama menüsünde oyun durduruldu ekranı geldi direkt. Crash dump da değil bu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black_Wolf14 -- 21 Mart 2018; 14:13:28 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Black_Wolf14

    Son güncelleme gelmeden kariyere başlanmayacak bu oyunda, ben bunu anladım. En sevmediğim şey crash dump, bu sefer o bile gelmedi. Direkt oyun durduruldu ekranı geldi 18.3.3 güncellemesi ile oyuncu arama menüsünde. Nasıl başarıyorlar anlamıyorum gerçekten, allem edip kallem edip bir şekilde hata verdirmeyi başarıyorlar. Şaka gibi. Sildim kariyeri de 3 sezonda 2 lig atlamıştım Sarıyer ile. Oyunu oynatmamak için ellerinden geleni yapıyorlar.

    Oyuncu arama esnasında özellikle 2000 üzeri oyuncu cıktıgı zaman aramalarda oyun illa ki crash dump hatası veriyor bende.Ben bu konuyla ilgili sitesine yazdım ama baştan savma cevaplar aldım.Daha önce ki serilerde crash dump hatasını nerdeyse hiç almıyordum.Ben vazgectim ugrasmaktan fm 17 oynuyorum su an transfer yamasını yükleyip kafam rahat şekilde




  • Hakazul kullanıcısına yanıt
    Bende 18.3.3'ten önce sıkıntı yoktu. Crash dump da değil bendeki şu anda. Herhangi hata dosyası yok, crash dump'ta dosya oluyor, forumda konu açıp ekleyebiliyorsunuz çıkan dosyayı, o dosyaya göre sorunun nereden kaynaklandığını anlayabiliyorlar. Bunda direkt oyun durduruldu hatası çıktı ve oyun kapandı. Sigames forumlarında da aynı sorunu yaşayanlar var. 3 sezondur oynarken bir sıkıntı yoktu, son güncellemede berbat ettiler. Bir yeri düzeltmeye çalışırken diğer yeri bozuyorlar.
  • @Black_Wolf14 FM15 ve 16'da bende çok sorun yaşamıştım. 17 ve 18'de Allah'ıma çok şükür hiçbir sorun yaşamadım.

    Zaten son zamanlarda iyice delirdiler 1 haftada 3 hotfix yayınladırlar her biri 70, 80mbyte. Umarım son hotfix ile sorununuz çözülür.

    Ben bu sorunu 15 ve 16'ta kenarsız pencere moduna alarak gidermiştim. Oyundan sürekli alt tab yapıyorsanız crash dump yaşamanız çok olası.

    Alt tab yapacaksanız mutlaka save alın derim
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 3 sene evvel şöyle bir konu açmıştım.

    FM18'de sadece pencere ve tam ekran var. Ben Pencere modunda oynuyorum şu zamana kadar hiç sorun yaşamadım. (FM18'de)

    Ekren kartınızı mutlaka güncelleyin ve ayarlardan maksimum performansda çalışmasını seçin


    https://forum.donanimhaber.com/football-manager-2016-crash-dump-hatasi-cozumu-fm-2016-crash-dump-solution--112304694#112304694




  • 4 senedir istikrarlı oyunu satın alıyorum kutulu . Sonra steam den aktif ediyorum . Geçen sene 17 alırken Dr kazık attı açılmış kutu kullanilmis kod gönderdi . İade kabul etmedi . Paranın üzerine yattı . Gittim tekrar steam den aldım . Bunu üzerine kızdım bu sene almayacagim dedim nasılsa ocak Şubat dedi mi malum yerlere düşüyor . Diye düşündüm . Düşmedi ya la. Helal olsun adamlara .neyse hala almıyorum inada bindi is bu sene . Kurdum 17 yi açtım m city kariyere başladım tekrardan . Şimdi bunu niye yazdım valla bilmiyorum . İçimde birikmiş atmak istedim herhalde . Herkese bol transfer ler galibiyetle kupalar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TossA CoinTo Your Witcher -- 21 Mart 2018; 19:36:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OKANATLI

    4 senedir istikrarlı oyunu satın alıyorum kutulu . Sonra steam den aktif ediyorum . Geçen sene 17 alırken Dr kazık attı açılmış kutu kullanilmis kod gönderdi . İade kabul etmedi . Paranın üzerine yattı . Gittim tekrar steam den aldım . Bunu üzerine kızdım bu sene almayacagim dedim nasılsa ocak Şubat dedi mi malum yerlere düşüyor . Diye düşündüm . Düşmedi ya la. Helal olsun adamlara .neyse hala almıyorum inada bindi is bu sene . Kürdüm 17 yi açtım m city kariyere başladım tekrardan . Şimdi bunu niye yazdım valla bilmiyorum . İçimde birikmiş atmak istedim herhalde . Herkese bol transfer ler galibiyetle kupalar.

    Bende almıyordum dayanamayıp 1 hafta önce aldım.
  • - The Stig - kullanıcısına yanıt
    Ben de kenarsız pencere modunda kullandım dediğiniz oyunları da bu sürümde o seçenek yok. Pencere modunu da sevmiyorum, önceki serilerde sıkıntı oldu tam ekran ama bunda dediğim gibi 18.3.3'e kadar sorunum yoktu. Bunda da crash yemedim aslında, oyun durduruldu yazdı direkt. Forumda adamlara verip veriştirdim, küçük bir kitle bu sorunu yaşadı yanıtını verdiler. Şaka gibi. Hayır, bi' seçenek olsa da güncelleme yapmasak kariyerden bıkana kadar. Yeni kariyer açarken yaparız güncellemeyi.

    Hata şu şekilde oluyor:
    https://community.sigames.com/topic/430957-game-shuts-down-while-playing/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black_Wolf14 -- 21 Mart 2018; 20:9:3 >




  • Alt tab yapıyormusunuz oyun içindeyken sürekli?
  • - The Stig - kullanıcısına yanıt
    Çok değil ama yapıyorum. Şarkı dinliyorum, şarkı değiştiriyorum, Alt tab yapmadan oynanmaz ki bu oyun. Önceki seride Tam ekran modunda alt tab'da hata çıkınca, crash dosyası geliyordu, bunda direkt kapanıyor oyun. Alt tab ile ilgiliyse de Pencereli Tam Ekran modunu getirsinler yine benim için sorun yok. Kendileri kaldırmış kafalarına göre.
  • Evet o seçeneği kaldırdıklarını görünce şaşırmıştım. Bende sürekli whatsapp web'i falan kullanıyorum o yüzden pencere modunda oynuyorum bazen oyunun açık kaldığını unuttuğum oluyor 1-2 gün kendi kendine açık kalıyor

    Umarım sorununuz düzelir, dediğim gibi pencere moduna alırsanız sorun yaşamazsınız. Birde öyle deneyin derim
  • Oyun steamde 60 liraya düştü.
  • Yapisin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tüh ya ****den 70 tl ye almıştım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sensei İtachi -- 24 Mart 2018; 10:3:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Steamdan oyunu indirdim fm 17 de genie scout vardı bu seneki scout paralı mı oldu bilgisi olan var mı acaba altarnatif bi scout programı onerebilcek olan var mı bide :)
  • İndirimden 3 gün önce dayanamayıp aldım oyunu şaka gibi
  • 
Sayfa: önceki 963964965966967
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.