Şimdi Ara

/ / FOOTBALL MANAGER 2020 / [ANA KONU] / / [v20.4.4] (908. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
23.475
Cevap
149
Favori
1.414.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 906907908909910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Her oyun potansiyeli degisiyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Southampton ' da 3. Sezonu geride bıraktım ve cidden başarılı bir kariyer oluyor. Ama takımımın defans kalitesi CL standartlarını kaldırmamaya başladı nokta transfer stoper arıyorum.



    Tin Vedvaj ve Kimpembe ile anlaştım ikisinin aradında kararsız kaldım. Bütçe sorunum yok gibi ama nokta olsun istiyorum. Önerinizi bekliyorum.



    Mevcut stoperlerim :

    Virgil van dijk

    Badstuber

    Malang Sarr

    Marcos Rojo



    Rojo'yu elden çıkarmayı planlıyorum veya Badstuberi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galatasaray'ın haline bak ya.
    İnsanın Fm 2018 oynayası geliyor :(
  • arkadaşlar merhaba.fm 2016 ana konu başlığı birleşmiş herhalde bulamadım. burdan danışıyım dedim bende. fm 2016 ya tekrar başladım Alanyaspor ile gelen geçen tokatlıyor :D. en çok gol yiyen takımım 24 maçta 37 gol, 29 gol atmışım. defans sorununu bir türlü çözemedim.oyuncularda ortalama seviyede.taktik ve dizilişleri ekliyorum .her türlü tavsiyeye açığım :D

    / / FOOTBALL MANAGER 2020 / [ANA KONU] / / [v20.4.4]

    / / FOOTBALL MANAGER 2020 / [ANA KONU] / / [v20.4.4]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elondel -- 22 Temmuz 2017; 13:18:44 >




  • elondel E kullanıcısına yanıt
    Savunma çizginizi ve pres özelliğini normal ayarlara çekip kontrollü oyun anlayışı yerine de maçların zorluk derecesine göre standart, zor veya denk takımlara karşı kontra veya savunma oyun anlayışında çıkabilirsiniz. Bu söylediklerim kalenizde gördüğünüz fazla golleri azaltabilir. Taktiğinizde bir sorun görünmüyor fakat ufak tefek dokunuşlarla takım talimatlarını değiştirebilirsiniz. Önerim özellikleri iyi veya ortalamanın biraz üstünde olan oyuncularınıza özel görevler vermenizden yana. Keyifli kariyerler dilerim.
  • Selam beyler!

    Bilbao kariyerine başladım.. Sadece Bask kökenli İspanyol oyuncuları transfer edebiliyorsunuz. Zorlu ve güzel bir takım.

    / / FOOTBALL MANAGER 2020 / [ANA KONU] / / [v20.4.4]
  • arkadaşlar fm 2017 yüklüydü kaydettiğim kariyerin yedeğini almadan bilgisayara format attım şimdi o kariyere ulaşabilir miyim ?
  • cklnc C kullanıcısına yanıt
    sonuçlarla geri dönücem :D
  • elondel E kullanıcısına yanıt
    - Yaratıcı oyna demişsin fakat,mevkinizi terk etme de işaretli.

    - Rakip savunmanun üstüne top sürülmesini isteyerek ve kanatları kullan işaretleyerek, kanat oyununu benimsemişsin.Fakat tempo normal,topa sahip ol demişssin.

    - Pres ve markajı arttırmışsın ama mevkinizi terk etmeden nasıl olacak oda muamma :)


    Taktik biraz karışık olmuş gibi. Sen nasıl oynamak istediğini söylersen ona göre yardımcı olabiliriz. Ve oyuncularına daha bakmadım bile. Onların özellikleri de en az taktiğin kadar önemli.
  • Gaza gelip Man.United'la Premier lig açaçyım dedim.İki sezondur Bilic dönemi Beşiktaşı gibi son 10 haftaya kadar iyi giden takım biranda sıkıntılı bir döneme giriyor ve sezonu 2. tamamlıyor. Sanki bizim taktiği bi alıllı çözüyo ve tüm takımlara dağıtıyomuş gibi,ligin ilk yarısında 4 attığımız adamlar geliyo tek kale maç oynuyo ve sadece ligde değil avrupada'da aynı durum var.Üzerine geçen sezon ki taktiğimi bu sezon sonunda yeni taktiğim bozulunca deniyim dedim gene yok halen işlemiyor güzelim taktik çöp oldu.Kısaca bu durumu yaşayan varmı varsa bunu atlatmanın bir yolu varmı?
  • Taktiğin çözülmesi olayı oyunun yapay zekası ile alakalı bir durum, eski serilerde olduğu gibi artık tek bir taktik ile oyun geçmiyor. :) Önerim, yaz kampında takımınızı 3 farklı taktik üzerinde geliştirmeniz ve sezon içerisinde de (maçların zorluk derecesine göre) rakip takımın zayıf noktalarına göre taktiğinizde oynamalar yapmanız.
  • Hala FM 16'ya Fenerbahçe kariyerimle devam ediyorum.2023 Temmuz ayındayım,bu zamana kadar 1'er kere UEFA kupasını (Juve) ve Süper Kupa'yı (Man.City) aldım,son senemde de ŞL'de finalde Monaco'ya 1-1 biten maçta penaltılarla yenildim,çok koydu Genelde başka kariyerleri okumayı çok severim ve en çok ilgimi çeken şey de oyunun kendi yarattığı regen oyuncular olur.Çünkü sadece o oyuncuya özel profiller ortaya çıkar.Ben de belki benim gibi başkaları da vardır diye kendi takımımda şu anda bulunan regen oyuncuları paylaşmak istiyorum.Hepsini 19-20 yaşlarında alıp yetiştirmeye başladım,çoğu canavara dönüştü diyebilirim

    / / FOOTBALL MANAGER 2020 / [ANA KONU] / / [v20.4.4]/ / FOOTBALL MANAGER 2020 / [ANA KONU] / / [v20.4.4]/ / FOOTBALL MANAGER 2020 / [ANA KONU] / / [v20.4.4]/ / FOOTBALL MANAGER 2020 / [ANA KONU] / / [v20.4.4]/ / FOOTBALL MANAGER 2020 / [ANA KONU] / / [v20.4.4]/ / FOOTBALL MANAGER 2020 / [ANA KONU] / / [v20.4.4]/ / FOOTBALL MANAGER 2020 / [ANA KONU] / / [v20.4.4]/ / FOOTBALL MANAGER 2020 / [ANA KONU] / / [v20.4.4]/ / FOOTBALL MANAGER 2020 / [ANA KONU] / / [v20.4.4]/ / FOOTBALL MANAGER 2020 / [ANA KONU] / / [v20.4.4]




    Bir de 14 M €'ya alıp peşin 87 M €'ya sattığım Gregurina var ki kendisi hem yaklaşık 10 yıllık bir FM oyuncusu olarak en yüksek bonservis bedeliyle sattığım oyuncu oldu hem de gördüğüm en iyi regen profili




    / / FOOTBALL MANAGER 2020 / [ANA KONU] / / [v20.4.4]/ / FOOTBALL MANAGER 2020 / [ANA KONU] / / [v20.4.4]




  • Fm 17 nancy kariyerimde savem yuklenmiyor. Yukle diyorum belli bir yerden sonra ilerlemiyor. Arka plandaki menajer hareketlerine devam ediyor ama. Garanti olsun diye her zaman 5-6 tane save tutarim onlsri aciyim dedim onlarda acilmadi ayni yerde takili kaldi. Fakat yeni kariyer acip gorebiliyorum. Nedenini anlamadim. Save atsam kontrol eder misiniz

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba, oyunu oynamaya vakit bulamadığım için satıyorum bilginiz olsun..
  • cklnc C kullanıcısına yanıt
    bu olay da bir muamma. bu hafta beşiktaş kariyeri açtım yine, ilk sezon çok çekişmeli biçimde şampiyon oldum. iki taktiğim oluyor hep, biri çok akıcı, savunma çizgisinin çok ileride olduğu bol presli hücum diğeri de güçlü takımlara karşı öne geçince kapanma taktiği. ikinci sezona girerken taktikle oynamayıp sadece ileri ucu transferlerle zenginleştirdim. sonuç olarak 29. haftada şampiyonluğu ilan ettim. kapanma taktiğini şampiyonlar liginde bile kullanmadım



    benim şöyle bir sorum olacak sizlere. moussa dembele'yi almıştım geçen sezon. 49 maçta 60 gol atınca haliyle transfer hareketliliği oldu. ben satmak istemiyorum ama başkan teklifi beğendi satmak istiyor. başkanla konuşup vazgeçirme vardı eskiden, şimdi bulamıyorum. kalkmış mı artık?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Le Blanc kullanıcısına yanıt
    Dostum sorunuza yanıt vereyim; ben böyle durumlarda genellikle başkanın işine karışmıyorum Ama şöyle bir şey deneyebilirsiniz ki bu da bir nevi hile sayılır önce oyuncunun bedelini sıfıra getirip kulüplere önerin daha sonra transfere girip teklifleri hepsini iptal edin.
  • Le Blanc kullanıcısına yanıt
    Bazen çıkıyor ekranda transfere karşı çık diye ama kabul etmiyorlar yani iyi teklif geldi diye direk kabul ediyorlar. Bende de Ozan Tufan'a teklif geldi 20 milyon euro civari, transfere karşı çıktım ama yok olmaz dedi başkan. Ben onu daha fazlaya satardim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Le Blanc kullanıcısına yanıt
    49 maçta 60 gol?
  • FearMaster kullanıcısına yanıt
    Disiplin nasıl 1 hocam, oyuncuları gece pavyona mı götürüyorsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Admdgnx

    Disiplin nasıl 1 hocam, oyuncuları gece pavyona mı götürüyorsun

    Hocam ben de anlamıyorum ki , çalıştığın antrenörler disiplin seviyesi yüksek olanlar. Bir de en ufak şeye ceza veriyorum. Oyunun basında lisanssız ve amatör küme futbolcusu olarak başlamanın cezası sanırım. Zamanla bu özellikler artmayacak ise başta istediğimiz gibi düzenlemeliyiz bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 906907908909910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.