Şimdi Ara

Football Manager Bug'u | Gizli Transfer Teklifi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle başlığa aldanıp, böyle bir şey kullanıcı tarafından yapılamadığının altını çiziyorum.

CM 03/04'den beri aktif olarak oyunun içerisindeyim ve o kadar oynayışımın içerisinde mantığıma uymayan tek bir şey var, o da; kendi tabirimle Gizli Teklif.

Nedir bu gizli teklif ?
    Rakip takımın(CPU) size teklif yaparken aktif olan seçenektir. Bu seçenek ile teklifin gizli yada aleni/açık yapılmasını sağlıyor.
    Ama gel gelelim ki biz kullanıcı tarafından(P1) herhangi bir teklif yaptığımız da böyle seçenek mevcut değil.

Şimdi bu seçenek olmayınca da ne oluyor diye sorabilirsiniz. Mesela 2010 ve sonrasında transfer teklifi ve beleş bir oyuncuya sözleşme imzalatmaya çalışırken,
    baş antrenör hemen başımıza gelip 'Transfer dedikoduları basına sızdı' diye serzenişte bulunur ki haklıdır da.

Yapılan teklif açık/aleni olduğu için direkt kulüpler bundan haberdar olur bir anda keşfettiğiniz yıldızın üzerine akbaba gibi çöküşür. Ama onlar gibi yani CPU gibi gizli teklif yapabilseydik,
    nasıl onlar abidik kubidik yerlerden adam buluyorlar ve yaptıkları teklif bizim ana ekrana düşmüyorsa aynı şekilde, bizimde teklifimizin farkında olmayıp Wonderkid'imizi tereyağından kıl çeker gibi alacaktık.

Lafı fazla uzattım, örnek ile kafalarda canlandırıp, aranızda bunu yapabilen yada bundan dert yananlar var ise beklerim

Football Manager Bug'u | Gizli Transfer Teklifi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scartor -- 1 Mart 2015; 21:56:23 >

• Tam hatırlamıyorum ama eski sürümlerde vardı galiba gizli/açık teklif olayı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen sinir oıluyorum biz yapamıyoruz adamlar aypyıor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.