Şimdi Ara

Football Manager 2009 (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.881
Cevap
3
Favori
230.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fm 09 dehşet geliyo sanırım bu seferki dönüm noktası olacak
  • cm 01-02 nn tadını hiçbiri vermiyor
  • İngilizce bilmeyenler icin cok karısık olacak ama oyun.
  • Abooo Çok qüzele benzio grafiklere bakınca , konuyu açan arkadaşa teşekkürler sabırsızlıkla bekliyoruz...
  • 3D olması çok güzel olmuş,bu oyun bu hakediyordu ne zamandır zaten...buarada oyun çıkış tarihi bellimi ?
  • @glazer

14 kasım olması lazım ama emin değilim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: xwishmaster

@glazer

14 kasım olması lazım ama emin değilim.

saol dostm
  • ya buna stadları fln da koysalar daha iyi olurdu
  • quote:

Orjinalden alıntı: fm2008bjk

ya buna stadları fln da koysalar daha iyi olurdu

grafık tabanlı oyun cıkarmaktan uzak durmalı fm. yoksa hıc bır espırısı olmaz.

heycanla beklıorum yenı oyunu .
  • sistem hatalarını acaba giderebilmişmidir FM. FM 08 im yarım kaldı oynayamıyorum crash dumps hatası yüzünden. fm 09 da inşallah böyle problem yaşamayız. Saygılar
  • Hiç yeni bilgi gelmiyor yav ekran görüntüsü falan...
  • quote:

Orjinalden alıntı: [DMC]

Football Manager 2009

Sports Interactive, Football Manager 2009 lansmanını yapacağı tarihi açıkladı. Buna göre Football Manager 2009 tanıtım resimleri 3 Eylül tarihinde açıklanacak.

• Konuyu Güncelleyin ya ,

Merak ediyoruz.
  • Gelsin artık şu fm çok bekletti ya...
  • 3D olması çok iyi ama oyunu oynanabilir yapan bazı şeyler eksikti inşallah onları düzeltmişlerdir...

mesela:

1- FM 2008 de, deportivo gibi bir takım ile 7. sezonumda 3 şampiyonlar ligi aldım, 2 final,1 yarı final oynadım ki zaten ilk sezonumda şampiyonlar liginde değildim... yani 6 senede 3 kupa,2 final ,1 yarı final ... ayrıca 69 maç ligde namağlup ... oyunun çok daha zor olması lazım ... şampiyonlar ligi falan öyle kolay olmamalı ...

2- 6 sezonda 3 şampiyonlar ligi kazanan managere karşı , takım bir süre kötü durumda olsa bile hoşgörülü davranılmalı...

3- sunderland, wigan gibi küçük takımları 2 sene üst sıralara taşıdık diye ingiltere liginde "challenger" olmamız beklenmemeli... yani beklentilerin daha yavas artması lazım... düşünsenize wigan gibi bir takımla 2 sene aşırı bir performans gösterip ilk 5 te yer aldık diye sonraki sene ilk 3 te bitirmemiz bekleniyor, bitiremezsen kovulacaksın... Arsenal , ManU, liverpool, chelsea, tottenham, City vs bunlar ilk 6 yı alsalar zaten size en iyi ihtimalle 7-8. olmak düşer... ayrıca bazen takımlar normalden daha iyi performans sergileyebilirler ama bu kalıcı şekilde olacak diye bir kaide yok ve hatta çok zor bir ihtimal... Ayrıca challenger olmamı isteyen adam 1-2M gibi komik transfer bütçesi vermemeli...

4- İlerleyen yıllarda klas oyuncu kıtlığı çekilmemeli... Defour, mati fernandez gibi oyuncular yaşlandıktan sonra oyunda onlar gibi oyuncu bulamıyorum ben şahsen... yetişmiyor... daha doğrusu ben bulsam da diğer takımlar bulamıyor ve ben tekel oluyorum...

5-arsenal, manu, barça, real gibi takımlar 5 sezon sonra kaybolup gitmemeli... bunlar her zaman büyük takımdır... düşünsenize oyunda 5-6 yıl sonra büyük takımlardaki yıldızlar yaşlanınca bu takımlar resmen kan ağlıyor... Fulhamın şampiyon olup, chelsea nin ise ligde zar zor kaldığı, manu, arsenal gibi takımlarında zar zor ilk 10 a girdiği bir yıl gördüm ki; evlere şenlik... ayrıca büyük takımlar yıldız oyuncuları her zaman bulup, yetiştirebilmeli ...

6- en gıcık olduğum şeylerden biri ise ; oyuncunun yaşı 31 olduğunda özelliklerinde bariz bir düşüş yaşanmaya başlanması... R.baggio 35 yaşında italyada yılın futbolcusu seçilmişti, bilenler bilir... del piero geçen sezon gol kralı oldu , rivaldo bu yaşına geldi ama hala rivaldodur... yani yaş ilerledikçe fizik gücünüz azalır ama yetenekleriniz öyle çabucak bitmez... oyuncular yaşlandıkça özelliklerinde bariz düşüş olacağından, maç sırasında fizik gücünün çabuk bitmesi daha mantıklıdır... yani 35 yaşında oyuncunuzu gerekirse 2. yarı oyuna sokarsınız veya ondan 40 metre depar atmasını beklemezsiniz ama baggio her zaman baggio'dur ...

7- takımıyla özdeşleşen bazı oyuncular çabucak harcanmamalı... Mesela Gerrard 33 yaşına geldi diye Liverpool onu paf takıma göndermemeli veya 2.ligden bir takıma satmamalı... bazı oyuncular vardır ki; koca takım, o oyuncu ile anılır... yani oyunda birazda vefa olmalı... Ayrıca bazı oyuncuları Gerrard, Totti, Del Piero, Raul gibi takımına aşık olacak kadar kendi takımımıza bağlayabilmeliyiz (nadiren rastlıyorum, adama teklif geldiğinde gazeteye takımımda mutluyum diye demeç veriyor bununda artırılması lazım)...

8- deportivo gibi takımı ligde 2-3 sezon şampiyon yapan (ki 69 maç yenilmemişliğim var), 6 sezonda 3 ŞL kupası alan, her sezon lig kupasında final oynayan bir takımın managerinin "ultimatium" una biraz saygı gösterilmeli... her defasında kovacaktınız da ne diye yaptınız bunu ?

9-şampiyonlar liginde final oynamamı, ligi 1. bitirmemi, lig kupasını kazanmamı, kıtalar arası şampiyon olmamı , hem avrupa hemde ligde süper kupayı kazanmamı yani kısacası katıldığım bütün kupaları kazanmamı bekleyen hayvani yönetim olmamalı... veya diğer istediklerinin hepsini yapıp sırf lig kupasında finalde kaybettiğim için "board confidence" bölümünde küfreder gibi onu gözüme sokmamalı ve confidence düşük olmamalı , sonuçta final oynamışız mübarek...

aklıma şimdilik bunlar geldi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker32 -- 1 Ekim 2008; 6:06:26 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Skyl

böyle maçı izleyeceğime oynarım daha iyi..
    ben fm 2005 i beğeniom ama yeni oyuncular çıkınca insanın eski oyunları oynayası gelimiyo pek

aynen haklısın tam takımı kuruyon cl finalde 5 atıyon fln yenisi geliyo genede devam edemiyo insan ama çağ atlamış ya fm bu oyunuyla çıktı zaman başlıyamıoycam hemn artık nezman boş vaktim olursa takılırım aralarda.

• süper olcak gerçekten 3d.sweeeeeeeet
  • ben o kapağa takıldım resmi sitesinde öyle bi resim yok
    alın size kapak resmi

Football Manager 2009

resimler beni oyundan soğuttu valla 2D olması daha iyiydi bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .:Solid Snake:. -- 1 Ekim 2008; 15:46:53 >
  • Miles Jacobson tarafından 30 eylül de açıklanmış yeni özellikler:

1-)Kim, ne kadar koştu?-Artık hangi oyuncunuzun ne kadar koştuğunu ve saha da kendini ne kadar zorladığını görebileceksiniz(Kilometre ya da Mil olarak)

2-)Geliştirilmiş takım raporları-Asistan menajeriniz daha detaylı takım raporları hazırlayacak, size kadrodaki zayıf yanlarınızı gösterecek ve hangi bölgeyi güçlendirmek için oyuncu almanız gerektiği konusunda tavsiyelerde bulunacak.

3-)Oyuncu ödüllerindeki değişiklik-Artık geçmişteki bütün takım ödülleri görülebilir olacak.

4-)Tatile gittiğinizde menajerlik başvurularını değerlendirmek için daha fazla seçenek(Ligin orta seviyede bir takımını kabul et, alt sıradaki bir takımını kabul et...)

5-)Oyuncu puanları-Oyuna sonradan giren yedekler 10 dakikadan az oynadıkları sürece puan alamayacak.(Yedek oyuncuların genel performansının kötü olarak gözükmesini önlemek için eklendiğini düşünüyorum)

6-)Pilot kulüpler-Yönetimin güvenini kazandığınız taktirde, onlardan özel olarak, kendinizin seçebileceği feeder/Parent kulüp isteyebileceksiniz.

7-)Kiralık oyuncu gönderme de yenilik-Oyuncu kiralama tekliflerinde özel tekliflerde bulunacak(Daha önceden de bildiğimiz gibi "kupa maçlarında oynayabilir" şeklindeki özelliklere ek olarak)

8-)Stadyum genişletme sezon sonunda başlayacak ve yeni sezona yeni stadınızda başlayabileceksiniz.

9-)İspanya gibi "B" takımı olan ülkelerde, bu takımlar artık besleyici kulüp olarak gözükmeyecek, bağlı kulüp olarak gözükecek.(Real Madrid "B" nin Real Madrid'in paf takımı olarak gözükmesi gibi)

10-)Daha etkili transfer kuralları...bunu hakkında tam olarak ne anlatılmak istediğini anlamadım
    Örneğin:French Choker/Joker kuralı ki bu şu anlama geliyor: Bir takım transfer mevsimi dışında bir oyuncuya imza attırabilir ve biz buna joker deriz.

Türksportal forumlarından alıntıdır.

Bu da orjinal metin:

quote:

For all those people who for some reason have not heard the podcast here is a list of some of the features announced in the podcast:

1. Distance tracker- shows how much your player's have run and how hard are they working. (In kilometers or miles)

2. Improved team reports- Your assistant manager will prepare detailed team reports and will higlight the weakness in the squad and suggest player's you may buy to strengthen.

3. Changes in team Awards- overall history of team awards will be available.

4. More options while going on holidays regarding job applications( Top half, bottom half clubs etc...)

5. Player Ratings- players playing for less than 10 minutes on coming on as substitutues DO NOT get rated so that their average ratings do not go down.

6. Feeder Clubs- Once you have gained the trust of your Boardroom you can ask the board for a SPECIFIC feeder club/parent club!

7. Ability to Loan players will be improved. Specific details can be sent to clubs asking them to loan players.

8. Stadium Expansion will now begin at the END of a season so that the stadium with improved capacity is ready by the time the season kicks off.

9. In countries like Spain where clubs have their own "B" teams, these teams will not be regarded as feeder clubs anymore but shall be seen as affiliated clubs.

10. Agent Transfer rules...not really sure about this...
    Example: French Choker/Joker rule

• kanımca 1. madde dışında diğerleri olmasada olur ilk madde iyi düşünülmüş ama.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.