Ya oyunda İsim Soy isim yazma bölümüne gelince isim ve soy isim yazılmıyor yardım işte SS:
Yardım Lütfen
java problemi bendede olmuştu javanın bazı ek paketlerini falan yüklemen gerekiyor ben yapamamıştım sonra cm 03 04 e geri dönmüştüm
quote:
Orjinalden alıntı: LaZPaRaToR
java problemi bendede olmuştu javanın bazı ek paketlerini falan yüklemen gerekiyor ben yapamamıştım sonra cm 03 04 e geri dönmüştüm
hangi ek paketleri
ya jacanın bazı yamaları oluyo.bende cdnin içinde vardı yükledim bişey eğişmedi.cd nin içindeki beni oku not efterinde cd içindeki java ek paketini yükleyin yazıyodu.sende bi bak cd içine
Oyunu program ekle/kaldır'dan kaldır. Sonra C:\Documents and Settings\***\Application Data\Sports Interactive klasörünü sil. Oyunu baştan yükle. Bölgesel ayarlar'dan dili İngilizce yap. Tekrar dene...
quote:
Orjinalden alıntı: efshane
Oyunu program ekle/kaldır'dan kaldır. Sonra C:\Documents and Settings\***\Application Data\Sports Interactive klasörünü sil. Oyunu baştan yükle. Bölgesel ayarlar'dan dili İngilizce yap. Tekrar dene...
ha bide o var klavye dilinin ing olması lazım ben onuda yapmıştım yine olmamıştı
vistada application datayı bulamıyom:S
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme