Şimdi Ara

Football Manager 2007 Sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya oyunda İsim Soy isim yazma bölümüne gelince isim ve soy isim yazılmıyor yardım işte SS:

Football Manager 2007 Sorunu

• Yardım Lütfen
  • java problemi bendede olmuştu javanın bazı ek paketlerini falan yüklemen gerekiyor ben yapamamıştım sonra cm 03 04 e geri dönmüştüm
  • quote:

Orjinalden alıntı: LaZPaRaToR

java problemi bendede olmuştu javanın bazı ek paketlerini falan yüklemen gerekiyor ben yapamamıştım sonra cm 03 04 e geri dönmüştüm

hangi ek paketleri
  • ya jacanın bazı yamaları oluyo.bende cdnin içinde vardı yükledim bişey eğişmedi.cd nin içindeki beni oku not efterinde cd içindeki java ek paketini yükleyin yazıyodu.sende bi bak cd içine
  • Oyunu program ekle/kaldır'dan kaldır. Sonra C:\Documents and Settings\***\Application Data\Sports Interactive klasörünü sil. Oyunu baştan yükle. Bölgesel ayarlar'dan dili İngilizce yap. Tekrar dene...
  • quote:

Orjinalden alıntı: efshane

Oyunu program ekle/kaldır'dan kaldır. Sonra C:\Documents and Settings\***\Application Data\Sports Interactive klasörünü sil. Oyunu baştan yükle. Bölgesel ayarlar'dan dili İngilizce yap. Tekrar dene...

ha bide o var klavye dilinin ing olması lazım ben onuda yapmıştım yine olmamıştı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Football Manager 20 fps problemi
    5 yıl önce açıldı
    football manager 2005
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: efshane

Oyunu program ekle/kaldır'dan kaldır. Sonra C:\Documents and Settings\***\Application Data\Sports Interactive klasörünü sil. Oyunu baştan yükle. Bölgesel ayarlar'dan dili İngilizce yap. Tekrar dene...

vistada application datayı bulamıyom:S
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.