Şimdi Ara

Fonksiyon-logaritma-polinomlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
6.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler bu 3 konu ne kadar sürede bitmeli sizce ? Bilmediğim için süreyi çok artırmayayım veya azaltmayayım dıye soruyorum . İdeali nedir sizce ?

• up
  • 3'ü bir günde biter bence
  • Temel’in varsa 3 günde bitirsin ya da 1 haftada sana bağlı. Önemli olan bitirmek değil tüm soru tiplerini görebilmek.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bilmiyorsan fonksiyon ve polinom zaten aşırı benziyor, hatta polinom daha basiti denilebilir, o ikisini 1,5 günde logaritmayı 1 günde halledersin yarım günde hepsinden toplam 200 soru tararsan sıkıntı çıkmayacaktır.
    Önemli:
    Fonksiyonların içerisinde parabol dahilse süreyi uzat.
  • ata122 kullanıcısına yanıt
    Aslında evet parabolde var . Ama parabol için geo felan gerekıyomus sanırsam onun için bekletiyorum bu konuyu .
  • TheLordMan kullanıcısına yanıt
    Önce türev sonra parabol daha iyi gider.
    Parabolde öyle ahım şahım bir geometriye gerek yok için rahat olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    POLİNOMLAR !!!
    17 yıl önce açıldı
    Trigonometri
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Temelim yok hocam . Ama mezunum . Mayıs ayı içerisinde bitirip kalan 1 ayda da soru çözüm yapacagım hocam .
  • Up , fonksiyon ve polinom hangi kanaldan dinlenir acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstediğin kanaldan dinleyebilirsin, ben hocalara geldikten hallettim ancak çok sıfırım dersen Şenol Hoca ile temel alabilirsin ancak oradan alacağın temel sınavdaki soruları karşılamayabilir.
  • Logaritma konusu lys'nin en kolay konularından biridir. Saymadım ama maksimum 15-20 tane soru tipi vardır. 1 Günde kesinlikle biter. Öyle 500 soru çözmelik konu değildir. Polinomlar önemlidir ve eleyici sorular çıkabiliyor bazen ama tüm gününü ayırırsan (10-15 saat) kesinlikle biter. Ama fonksiyonlar için 1 gün diyemem çünkü çok soru tipi var ve özel tanımlı fonksiyonları kavramak da uzun sürebiliyor. Belki görmüşsündür şekilli şukullu problem gibi garip fonksiyon soruları gelebiliyor grafikle karışık gerçek hayat şeyleri vs vs. Kısacası dediğin 3 konudan 2 sine 2 gün diyebiliriz. Ama fonksiyon imkansız 1 günde malesef.
    Hocam türev integral ve trigo bakmayı düşünmüyodum aslında . Ayt matematik 10-15 net hedefim. Ben şimdi parabole baslasam yapabilir miyim hocam ? Geo bilgim çok yok . Trigo felanda yok .
    Yok hocam sıfır değilim bu arada mat 2 ve fen2 den 30-35 net getirecek konuları pm atsanız olurmu lütfen ? Temel kesin çıkanları bilgim yokta

• kingragner3 kullanıcısına yanıt
    Hocam mayıs ayı içerisinde işte . 1 hafta yani . Bu 3 ü biter mi güzel şekilde ? Birde ygs de fonksiyon var . Ötf var. Normal lys fonksiyonlar var . Bunların farkı ne hocam . Fonksiyon tek bir konu değil mi ? Nerden calısayım .

Burada verdiğim bilgiler parabolde işini kolaylaştıracaktır.
    Şu an bir sey anlamadım ama parabolde işe yarar sanırım . Teşekkürler .
  • Senin durumundaki arkadaşlar için yazalım öyleyse.
    Matematik II
    Denklemler
    Logaritma
    Fonksiyonlar
    Polinom
    TYT konuları
    Türev
    İntegral
    Trigonometri
    Eşitsizliker
    Mantık
    Modüler Aritmetik
    Fizik
    12. Sınıf konuları ve hareket ünitesinin tamamı
    Kimya
    Organik, Hız & Denge, TYT
    Biyoloji
    Sİstemler,Bitki, TYT
    Usta eyvallahta mat2den başka ne konu var ki .d bunların hepsi aytde kaç net getirir mat ve fen

• Ne kadar zorlayacaklarına bağlı dostum, minimum 40 getirmeli ancak hepsini yapabileceğini sanmam çünkü bazı sorular yapılmasın diye soruluyor :)
    %80 Bu konulara ağırlık verirsen tüm gününü biterler. Ötf uzun bir konu değil ama ilk öğrenilince mantığını anlamak zor olabiliyor bazen. Hocalara geldik veya teknofemden dinleyebilirsin. Videolardan sonra kendin bir daha konu anlatımından çalış soru çöz ( fem simetri olabilir) konu kitabından çözünce en son da bir soru bankası çak (palme olabilir senin için) daha da sorun kalmaz zaten unutman imkansız 1 ay kaldı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.