Şimdi Ara

Fonkaiyonlar,limit,türev,integral ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
2.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Matematik netlerini atarmısm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Flaquan kullanıcısına yanıt
    Fonkaiyonlar,limit,türev,integral ?
  • hyde1 H kullanıcısına yanıt
    hocam ne kazandınız ilk seneniz miydi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Saygı duyarım :D, geometri konusunda ne önerirdin

• todareistodo kullanıcısına yanıt
    yok ikinci senemdi. 5.9k yaptım uludağ tıptayım. tyt 31k olunca bu kadar çekebildim :D
  • Flaquan kullanıcısına yanıt
    estağfurullah :D
    geometride acil tyt/ayt çözüyordum ama dörtgenler kısmında çok zorlandım o yüzden oraları pek çözmedim. üçgen, analitik falan iyidi.
    bir de niteliğin yeni nesil geometri kitabını çözmüştüm. bunun yanında dershane bize supara tyt/ayt çözdürüyordu o acile göre biraz daha kolaydı, ama ondan daha iyi kitaplar bulursun belki sen yine de araştır. geometride önerim analitiğinin iyi olması. hem türevin geometrik yorumunda hem de bu seneki çıkan sorulara bakarsan oldukça rahat oluyor.
    Ben de bursada okuyorum iktisat bölümünde

hocam ilk sene kactin 5,9 k ya çektin. bir de esogü geliyo muhdu sana

35k idi geçen sene. evet hocam esogü geliyordu uludağ ile arasında kalmıştım, eğitim olarak uludağın daha iyi olacağını düşündüğüm için uludağ tercih ettim akdeniz de 0.4 puanla kacti ona uzuluyorum :D
    olsun hocam tıp sonucta. darisi basima 3. seneye kaldim:s

hiç moralini bozma hocam, çalışmayı da hiç bırakma. sene içinde benim de modum düştüğü zamanlar oldu ama bu işin sırrı bence moralini yüksek tutup hiçbir şeye aldırmadan çalışmak. başarılar dilerim
    Ayt fizik için ne yaptınız hocam?

• Nihat bilgin tyt ayt soru bankası güzel kitap. Onun dışında fizikte meb kitaplarını öneriyorum özellikle 12.sınıf meb kitabını oku ve arkadaki soruıları çöz. sırf onları okuyarak bile aytde 3 soru rahat yaparsın. başka soru bankası bilgim yok ihtiyacın olursa forumdaki konulara bakarsan bolca öneri bulabilirsin. Zorlandığım veya pek bilmediğim konular için ÇAP yayınlarının fasikülünü kullandım. Çap da iyidir, videolu çözüm uygulaması var. Deneme olarak yine nihat bilginin 30lu denemesi fena değil. arada saçma soruların olduğunu düşünüyordum. günlük hayattan sorular mesela güneş pilleri gibi. nereden bileyim ben bunu diye düşünüyordum ama 12.sınıf meb kitabını okuyunca orada bilgilerin yer aldığını gördüm :D
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.