Şimdi Ara

Focus Titanyum için Hediye Önerileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, Focus Titanyum Dizel araç aldım. Henüz tescil işlemleri sürüyor. Bayiyeyle çok fazla pazarlık için fırsatım olmadığı için 43.500'de ok dedim, halbuki bursa otokoçtan 43.250'ye metalik alabiliyordum.
    Bişekilde bu acıyı bayiiden çıkarmam lazım, zaten satış yetkilisi arkadaşda farkında olayın onun için hediye olayı konusunda daha pazarlık edeceğiz dedi bana.

Sizce ne seçmeliyim arka park sensörü olmazsa olmazlardan bence, diğer şu olursa çok iyi olur dediğiniz önerilerinizi yazarmısınız.

Ayrıca 2011'lerde arka kağı plaka üstü çıtası nikelajlı değil hoşuma gitmedi, ve isofixli koltuk aldım, sanırım standart donanımda isofix bağlantı noktası yok.

Kardeşimin Getzinde standart olan bağlantı elemanı, nasıl böyle bir araçta opsiyonel olarak anlamak çok güç. Onu ısrar ederek taktırmak istiyorum.

Sizinde önerilerinizi alırsam sevinirim, bol keyifli kazasız, belasız sürüşler herkeze

• hayırlı olsun :)
    bende tescil i bekliyorum su an 1.6 titanium hb 109ps fırtına gri

44.000 verdim .
    park sensörü 100 tl dediler orjinaline tamam takın dedim .
    ama açıkçası teslim almaya gittiğimde ödemeyi düşünmüyorum :)

renkli cam yada boya koruma yaptırabilirsin .

güle güle kullan
  • Fatura kesilmeden önce ne talep ettiniz ettiniz fatura kesildikten sonra iş bitiyo diyor saygıdeğer satış elemanımız :)

Ama Sağolsun trafik seti, park sensörü ve orjinal paspas filan vermiş yeter uğraşmak istemiyorum artık.

fiyatı yeni aldıysanız artışa rağmen çok iyi fiyat almışsınız diyebilirim, bende aslında Fırtına girisini çok severim önceki Focusumda
    fırtına grisiydi arabayı en güzel gösteren renk olarak düşünüyorum ama, koyu renkli arabadan çok çektiğim için
    modaya uyup beyaz aldım :)

ama aklım hala fırtına grisinde ve sağolsun bir tanıdık Sönmez Koç'tan 43.250 fiyat verdi metalik için ama haziran fatura dönemine yetişmeyebilir son gün dedi, riske atmadım beyaz tit aldım 43.500'e...

Sana da banada hayırlısı olsun, kazasız belasız binersin inşaallah...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FOCUS için servis önerisi...
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.