Şimdi Ara

Focus TDCİ Sedan 115HP Style 54.500'e Aldık. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
1
Favori
3.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cmakx

Merak ettigim sey ocakda aliionz a araba 2014 model olarak mi gecio

Ocak'ta alınacaksa 2014 olarak gelir, Aralık olsa 2013 olarak geçerdi. Bu da yeni başlayan ve faydalı olan bir düzenleme, arabanın trafiğe çıkış tarihi ile model yaşı arasındaki tezatlığı kaldırıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ensnksr

hocam henüz sahibini üzen focus görmedim fordun en çok satış yaptığı ve üzerinde en çok durduğu aracı buda müşteriye memnuniyet olarak dönüyor kısaca güzel tercih

Ne yapsam, bende mi bir Focus patlatsam acaba...
  • ensnksr kullanıcısına yanıt
    90'lık olanın torku 215nm olmasına rağmen,nasıl bir motor üretmişlerse öyle,uzun yolda kullandığımda 5.viteste Dilovası rampasında ki,İzmit doğu çıkışı rampasında ki v.s çekişini ivmelenmesini hiç unutmam.

Sanırım Psa-Ford ortaklığının en yüzakı çalışmasıdır bu motor.Yeni kasayı daha önce hiç kullanmamıştım,merak ediyordum.Şimdiden sonra nasipse kullanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stand Alone

quote:

Ocak'ta alınacaksa 2014 olarak gelir, Aralık olsa 2013 olarak geçerdi. Bu da yeni başlayan ve faydalı olan bir düzenleme, arabanın trafiğe çıkış tarihi ile model yaşı arasındaki tezatlığı kaldırıyor.

Bencede oyle olmali yani dogrusu olmuş

• hayır araç 2013 model. sadece trafiğe çıkışı 2014.
  • quote:

quote:

Trafiğe çıkış tarihi değil, üretim tarihi esastır.

• Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emr256

quote:

quote:

Doğru, ama ruhsatta 2011 yazdığı halde, 2010 yılının sekizinci ayından beri trafikte olan birçok araba var. Birde böyle düşünün.

• 58_transporter_58 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.Satıcı peşin aldığımız için %12,5 gibi bir oran telaffuz etti.Normalde Ford araç alımlarında uygulanan vakıf iskontosu %5 diye biliyorum.En azından kocailem sayfasına girdiğimde öyle gözüküyor.

Sene sonu olduğu için de,elimde kalan diyerekten aytozu gri ve gece grisi araçlar geçen Ay'dan biraz daha düşük kurdan aldıkları araçlar olduğunu söyledi ve en son ıskontolarıyla hesaplayıp nakitte 54.700 tl'ye indirip,biraz daha bastırarak 54.500'e çektirdik fiyatı.

Bu fiyata kendisinin bile alamayacağını çünkü denetmenlerin denetlediğini ve son olarak şu haliyle %2 zararla aracı bize verdiğini söyledi satıcı arkadaş.Söyledikleri ne derece doğru bilemiyorum tabi.
  • Otomatik park sisteminin olduğunu özellikle vurguladı.İlave yağmur sensörü,kendiliğinden kararan dikiz aynası,katlanır aynalar,park sensörleri v.s'de varmış Trend X donanıma ilave olarak.

Trend x donanım,style donanımın yanında bile çok sade kalıyor bana göre.
  • benzinli hondanın 50 küsür fiyatlarda olduğunuda bir yana koyunca.. bence ford fiyat performans aracı. hem güzel, hemde ikinci eli düşünenler için.
  • Stand Alone kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler dostum.

Corolla'nın fiyatlarında ki mantıksızlık aleni dizboyu.Tamam beğenmekteyim ama fiyatlandırma fiyasko bana göre.

En basitinden aldığımız araç Corolla'ya göre donanım,güç olarak da her anlamda üstün olmasına rağmen neredeyse 10.000 tl ucuza almış aldık.
  • Hayırlı olsun hocam. Yakın zamanda bende focus style dizel kullanıcısı olacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun çok güzel bir araba aldınız.

Çalıştığım şirket dolayısıyla Ford'un güncel ve bir önceki ürün gamının hepsiyle haşır neşir olma fırsatı yakalıyorum. Dolayısıyla karşılaştırmam rahat oluyor.

Gerçekten de motor gayet sessiz ve başarılı. Tüketim şehiriçinde normal seviyelerde. Uzun yolda ise mükemmel. İnsanı hiç yormayan bir sürüşü var.

Ama şunu söylemem gerekir ki Focus II'deki sürüş hissiyatı bu arabada maalesef yok. Konfor ağır basıyor.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Doğru, ama ruhsatta 2011 yazdığı halde, 2010 yılının sekizinci ayından beri trafikte olan birçok araba var. Birde böyle düşünün.

2014 model olabilmesi icin 1 Ocak 2014 tarihinden sonra uretilmesi lazım. Sizin bahsettiğiniz durum değişti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

Hayırlı olsun hocam. Yakın zamanda bende focus style dizel kullanıcısı olacağım.

Sağolun hocam teşekkürler.

Test yazılarınızdan otomobil bilginize güvendiğimden,siz de focus diyorsanız iş bitmiş demektir bana göre.

Yakın zamanda yine test'ini yayınlamayı düşündüğünüz bir araç var mı?

Eğer isterseniz ben aracı teslim aldıktan sonra,bir test sürüşü yapmaya davet edeyim sizi bu vesileyle.Hem forumda yayınlarsınız hem de düşündüğünüz bu araç hakkında daha kapsamlı bir fikriniz oluşmuş olur.
  • quote:

Hayırlı olsun hocam. Yakın zamanda bende focus style dizel kullanıcısı olacağım.

Senin, Corolla'yı alman hataydı zaten, Focus şu an çok daha mantıklı.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

2014 model olabilmesi icin 1 Ocak 2014 tarihinden sonra uretilmesi lazım. Sizin bahsettiğiniz durum değişti.

Tamam işte, bende o durumdan söz ettim.

• [dodo] kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler,sağolun.

Konfor ağır bassa da,genlerinde saklı olan yol tutuş ustası özelliği devam ediyordur sanırım.
  • quote:

Hocam hayırdır ? merak ettim ? Ben de illa sedan alacak olsam focus alırım ..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.