Şimdi Ara

Focus II Hakkında Bilmek, Öğrenmek İstediğiniz Herşey (Makyajsız+Makyajlı Kasa) (119. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22.072
Cevap
29
Favori
1.983.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: alysentr

ben yarın servise gidiyorum arkadaslar. kafaya koydum. herseyi konusacam servisle. hemen xenonun taktıracam . tekno paket focusların farı oluyo ise bu iş hemen halledecem. ha olmazsa bende orijinallerin gelmesini bekliyecem. ha bu arada almanya köln ford fabrikasında tanıdığım var. komple far + xenon kit herseyi içinde 900 eur. hani su titanium ve st de olanların aynısı. ne dersiniz degermi? ama tamamen orijinali yanı fabrikadan alıp bana gonderecek daha dogrusu geliyo kendisi yanında getirecek. sizce hangisini yaptırmalayım? bir akıl verin

bunda akıl verilecek bir şey yok alysentr...
    900 euro ya getiriyorsa getirsin ancak işçilik dışında başka bir masrafın (ve takılma ücreti) olmayacağına garanti iste arkadaşından...
    yok şu eksik bu eksik olayı olmuyacaksa al bence

• onun montajı felan 1000 eur u bulur hatta gecer trcapite 1000 ytle ye maksimum mal olur demisti arada baya bi fark var deger mi sizce diye sormustum. ayrıca birde 1 vidası eksik gelse elimde patlar onun riskide var o yuzden size danışmak istedim
  • işte abi her şeyiyle tam geleceğinin garantisini al diyorum...
    yani sadece montaj parası vereceksen al diyorum...
    st ye ve titanium da olansa al...
    arkadaşın getireceği ve ilk elden olucağı için onunla uzun süre konuş...
    böyle bir durumda eminimki türkiyede daha fazlaya patlar...
    ginede diğer focuscuların cevaplarınıda bekle
  • tamam slazer tesekkur ederim sinirlenme hemen
  • quote:

Orjinalden alıntı: Slazer
    quote:

ben yarın servise gidiyorum arkadaslar. kafaya koydum. herseyi konusacam servisle. hemen xenonun taktıracam . tekno paket focusların farı oluyo ise bu iş hemen halledecem. ha olmazsa bende orijinallerin gelmesini bekliyecem. ha bu arada almanya köln ford fabrikasında tanıdığım var. komple far + xenon kit herseyi içinde 900 eur. hani su titanium ve st de olanların aynısı. ne dersiniz degermi? ama tamamen orijinali yanı fabrikadan alıp bana gonderecek daha dogrusu geliyo kendisi yanında getirecek. sizce hangisini yaptırmalayım? bir akıl verin

bunda akıl verilecek bir şey yok alysentr...
    900 euro ya getiriyorsa getirsin ancak işçilik dışında başka bir masrafın (ve takılma ücreti) olmayacağına garanti iste arkadaşından...
    yok şu eksik bu eksik olayı olmuyacaksa al bence

Kesinlikle katılıyorum, ama biraz fiyat tuzlu gibi geldi bana, sonuçta 2-3 ay sonra Türkiye'de de satmaya başladıklarında bu fiyattan satarlar gibi, 1.500 YTL civarında ediyor, zaten bundan pahalıya satarlarsa pek alıcısı çıkmaz bence. Çünkü İngiltere'de £500 olduğunu öğrendim ama komple set mi bilemeyeceğim.

http://www.focusst.net/Buyone.htm adresini inceleyin, aracı satın alırken eklenen parçaların fiyatları.

EDIT :
    900 Euro = 1.450 YTL
    500 £ = 1.200 YTL

Öf öfff ateş pahası şu meret:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRCaPiTaL -- 24 Ocak 2006 22:49:45 >

• quote:

tamam slazer tesekkur ederim sinirlenme hemen

yok abi ne sinirlenmesi

işte abi her şeyiyle tam geleceğinin garantisini al diyorum...

böyle yazdığım için sinirlendim sandın heralde ama alakası yok sinirlenecek bi durum yokki
    alınma sen benim böyle yazdığıma ben sadece gerçi bende sinirlendiğimi gösteren bişi göremedim ama
    neyse yani alakası yok işte sinirlenmem kolay kolay ki öyle bi durumda yok yani

• quote:

onun montajı felan 1000 eur u bulur hatta gecer trcapite 1000 ytle ye maksimum mal olur demisti arada baya bi fark var deger mi sizce diye sormustum. ayrıca birde 1 vidası eksik gelse elimde patlar onun riskide var o yuzden size danışmak istedim

Ama ben farların tanesine 250 YTL diye attım çünkü Ekim'de normal farlar 142 YTL'miş, bir de PEXON XENON far dönüşüm kiti var 500 YTL'ye (http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=252884&productid=otm011703 ) ondan yaklaşık 1.000 YTL diye attım ama 1.500 YTL orjinali için ortalama bir rakam, Türkiye'de komple orjinali bu civarda satarlar herhalde.

• o zman arkadaslar en mantıklısı beklemek. türkiyedeki fiyatlar belli olsun ona gore baska alternatiflere yonelirim. napalım cok sabırsızlanıyorum ama bekleyecez artık. burada st satışta demişlerdi ama onuda sordum daha yok oyle bişe dediler. bilgisi olan varmı ?
  • bende st gelmedi daha diye biliyorum sanırım titanium la birlikte gelir çünkü titaniumdaki özelliklerde cıkacak o yüzden tahminen birlikte gelirler diye düşünüyorum
  • Değerli arkadaşlar

aranıza yeni katıldım ama sizleri üye olmadan yaklaşık iki aydır takip ediyorum ve çok faydalı bilgiler edindim. hepinize teşekkürler.
    bugün bende focus çular kervanına katıldım. hikayem biraz karışık ama başkalarınında faydalanması amaciyle sizlerle paylaşmaya karar verdim

ilk olarak bir focus c-max trend dizel edinmek amaciyle acenteleri gezmeye başladım.
    bu ziyaretlerde edindiğim bilgilerde mondeo nun önümüzdeki sene yeni kasası çıkacağı
    öncelikle bu sebepten ötürü fiyatlarında ciddi indirimler olduğunu gördüm. ama ne yazıkki dizel ve benzinli
    arasındaki fiyat farkınında 6,5 milyar civarında olduğunu gördüm. baştan bu farkı vermektense benzinlisini alıp
    bindikçe benzine veririm bu parayı diye pazarlıklarım sırasında mondeo trend benzinliyi en 36.000 ytl peşine buldum.

kendi kendime fikir değiştirme rekorlarımı egale ederken bir acentede ( ist. ) enteresan bir bilgi öğrendim.
    yıl sonlarında Ford merkez ihale ile acentelerine bazı araçlar satıyormuş, bu araçlar çeşitli amaçlar için kullanılmış
    ( fuarlar, reklam filmleri, nakliyede hasar alanlar vb. ) olup sıfır km. olmalarına karşın ikinci el satüsünde satılıyormuş. bu da şu demek
    araç sıfır olmasına rağmen 1 yıl sınırsız km. garantisi var ve kaporta boya garantisi yok. eğer isterseniz bir yılın sonunda gene mekanik
    garantisi satın alabiliyorsunuz. kaporta boya garantisinin olmamasının manasıda bu araçların önemli bir kısmında bazı parçalar boyalı
    veya değişmiş olabiliyor.ama bütün bu hasar bilgileri baştan size bildiriliyor.

gelelim sonuca ben bu araçları önce kağıt üstünde sonrada canlı göz ile incelediğimde
    2006 sıfır km. focus ghia hb. aracı beğendim kaputunda baş parmakla basılmış gibi minik bir hasarı var ve boyanmamış
    araçta ilaveten güvenlik paket+tekno paket+konfor paket var, renk demir gri.
    deri döşeme gerçekten aracı çok farklı gösteriyor.

uzatmıyalım liste üzerinden gidersek toplam 44 kusür olan araca ilk olarak 39,5 istediler
    bir hafta süren pazarlığımız sonucunda ise 35,5 peşine aldım.

aracı bugün teslim aldım ve ne kadar doğru bir karar verdiğimi bir kez daha gördüm

en sona kaldı ama biraz kendimden de bahsediyim
    istanbulda oturuyorum 42 yaşında iki çocuk babasıyım sigortacıyım.

bundan sonra bende buralardayım.

Saygılar

• Offf fiyat çok iyi valla hayırlı olsun araba. full+full bu olsa gerek
  • Way beee, hayırlı olsun, kazasız belasız kullanın. Ford Focus Ghia G.P. + T. P. + K.P. 35.500 YTL. Helal olsun, bu paraya bu araç, ama sanırım TDCi değil, bir de o varsa sen bu arabayı şu an istesen 39-40'a satarsın En kısa zamanda aracınızın fotoğrafını bekliyoruz albümümüz için;http://forum.donanimhaber.com/albumphoto.asp?albumid=534
  • Öncelikle ön far resimleri tabiiki
    Malum, arabada techno paket var
  • quote:

Orjinalden alıntı: dingoc

Değerli arkadaşlar

aranıza yeni katıldım ama sizleri üye olmadan yaklaşık iki aydır takip ediyorum ve çok faydalı bilgiler edindim. hepinize teşekkürler.
    bugün bende focus çular kervanına katıldım. hikayem biraz karışık ama başkalarınında faydalanması amaciyle sizlerle paylaşmaya karar verdim

ilk olarak bir focus c-max trend dizel edinmek amaciyle acenteleri gezmeye başladım.
    bu ziyaretlerde edindiğim bilgilerde mondeo nun önümüzdeki sene yeni kasası çıkacağı
    öncelikle bu sebepten ötürü fiyatlarında ciddi indirimler olduğunu gördüm. ama ne yazıkki dizel ve benzinli
    arasındaki fiyat farkınında 6,5 milyar civarında olduğunu gördüm. baştan bu farkı vermektense benzinlisini alıp
    bindikçe benzine veririm bu parayı diye pazarlıklarım sırasında mondeo trend benzinliyi en 36.000 ytl peşine buldum.

kendi kendime fikir değiştirme rekorlarımı egale ederken bir acentede ( ist. ) enteresan bir bilgi öğrendim.
    yıl sonlarında Ford merkez ihale ile acentelerine bazı araçlar satıyormuş, bu araçlar çeşitli amaçlar için kullanılmış
    ( fuarlar, reklam filmleri, nakliyede hasar alanlar vb. ) olup sıfır km. olmalarına karşın ikinci el satüsünde satılıyormuş. bu da şu demek
    araç sıfır olmasına rağmen 1 yıl sınırsız km. garantisi var ve kaporta boya garantisi yok. eğer isterseniz bir yılın sonunda gene mekanik
    garantisi satın alabiliyorsunuz. kaporta boya garantisinin olmamasının manasıda bu araçların önemli bir kısmında bazı parçalar boyalı
    veya değişmiş olabiliyor.ama bütün bu hasar bilgileri baştan size bildiriliyor.

gelelim sonuca ben bu araçları önce kağıt üstünde sonrada canlı göz ile incelediğimde
    2006 sıfır km. focus ghia hb. aracı beğendim kaputunda baş parmakla basılmış gibi minik bir hasarı var ve boyanmamış
    araçta ilaveten güvenlik paket+tekno paket+konfor paket var, renk demir gri.
    deri döşeme gerçekten aracı çok farklı gösteriyor.

uzatmıyalım liste üzerinden gidersek toplam 44 kusür olan araca ilk olarak 39,5 istediler
    bir hafta süren pazarlığımız sonucunda ise 35,5 peşine aldım.

aracı bugün teslim aldım ve ne kadar doğru bir karar verdiğimi bir kez daha gördüm

en sona kaldı ama biraz kendimden de bahsediyim
    istanbulda oturuyorum 42 yaşında iki çocuk babasıyım sigortacıyım.

bundan sonra bende buralardayım.

Saygılar

vallahi ne diyim harika bir secim...
    araştırmanız ve ince elemeniz sizin yüzünüzü güldürmüş
    resimleri çekebilirseniz içten dıştan ve önden biraz yakın olark cok faydalı olur
    hayır günlerde kazasız belasız kullanmanızı dilerim

• herkese teşekkürler

yazmayı unutmuşum araç benzinli.
    birkaç gün içinde resimlerini gönderirim.

müzik sistemi beklentimin çok üstünde çıktı. ama yinede sormadan edemiyeceğim
    orijinal kolonlarını iyi bir compenent ( focal gibi ) değiştirmeyi düşünüyorum. buna benzer birşey yapan olduysa yorumlarını almak isterim.
  • Ön kapıdakiler orjinal sony 16 cm. arkaları bilmiyorum ama galiba onlar 13 cm.'dir. Component'e falan girilince teyp falan da değişmesi lazım bence + amp. (işin içinde focal var) uzun iş yani...
  • valla arabanın orjinaline şu anda orta aynaya asılı nazar boncuğu dışında hiç bir şey eklemedim daha
    ve kolonları değiştirenide hiç görmedim neden böyle bir şey düşünüyorsunuz?
    zaten kolonlarda sony (tüm müzik sistemi sony) daha iyi bir ses mi almak istediniz pek anlayamadım
  • yaw arkadaşlar sıfırdan(indirimsiz )kasko için 1300 ytl diyorlar ne dersiniz sizin nasıl indirimsiz olanlar tabiiii.
  • bizim kasko indirimli 900 küsüre olmuştu...
    indirimsiz pek bilmiyorum ama koc alianz bizimki
  • teybi değiştirmem söz konusu değil
    malum tekno pakette bluetooth var ve bence özellikle cep telefonu için çok faydalı bir eser

sesi daha iyi bir seviyeye taşımak tabii ki amacım.
    iyi bir component, belki + amp. daha iyi sonuç verir diye düşünüyorum
  • 
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.