yalıtım farkı yok.. araçlar aynı,ancak yazılım farkı var..
konuyu hortlatmış gibi olam ama arkdaslar çook uzun süredir focus 2 dizel arıyorm ve bi türlü aradığım arabayı bulamadım. Şirket arabası olma ihtimalindne dolayı trend kasalardan tamamen vazgeçtim artık ghia bakırom onda da km yüksek ve herkes 20-130 ü geçmiş bir dizelin çok büyük masraflar çıkaracağından bahsediyor. Bi el atında beni de ii bir focus cu yapın :D
bakIX aracımı değişecek olsam sana satardım:) 2006 tdci ghia hb(sunroof sigara içilmemiş, stepnesi dahi hiç kullanılmamış, orijinal 65000 km) araç sahibiyim. Bir ara kafama esti satayım deyip ilan vermiştim. İlanı verdiğim ilk gün istediğim parayı verdiler. Arkadaşım beni vazgeçirdi ve ilanı hemen kaldırdım. Konu hakkında ise şunları söylemek istiyorum. Aracımdan gayet memnunum. Motor performansı, seriliği, spor kullanımı ve görünüşü gayet tatmin edici. Tek şikayet sert süspasiyonlar ve bunun getirdiği sert kullanım. Bu yüzden aracım beni özellikle şehir içinde çok yoruyor. Bir ara da satmayı sırf bu yüzden düşündüm. En ufak çukurlara bile küt küt düşmek bazen sinirlerimi geriyor. Yeni kasa jetta hayalim ama çok tuzlu geldi. Jetta kullanma fırsatım oldu. Benim aracım budur dedim. Yumuşacık süspansiyonlar ve direksiyon, sessiz, sakin ve ferah bir iç mekan... Megane-focus kıyaslamasına gelirsek, meganın focus a göre bence tek artısı oldukça yumuşak ve sessiz kullanım özelliklerinin olması. Megane III görünüşü hariç çok basit bir araba. Kapısını kapattığımda bile aracımla arasında epey bir fark olduğunu anlamıştım. Bence megane la focus la uğraşmayın. Paranız yetiyorsa yeni jetta veya golf alın. diğer c sınıfı araçların hemen hemen tüm özelliklerini birleştirmeyi başarımış bir araca binmiş olursunuz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme