Şimdi Ara

focus 1.6 tdcititanium( 2012,2013), i30 1.6 crdi elite (2012-2014) C4 1.6 e-HDi Exclu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
1.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: krkmz1666

quote:

Orijinalden alıntı: vetenes

fabrika verisini yakacak araba henüz Türkiye için üretilmedi. İsanbul Ankara gibi şehirlerde aşırı derecede araç yüzünden, Anadolu şehirlerinde ise çarpık kentleşmeden kaynaklanan dar yollar yüzünden her türlü trafik var. i30 dizel otomatik şehir içi 8.5-9 litrenin altında yakmaz.

manuelden bahsediyoruz 4 ün altına düşer diye umuyorum uzun yolda

dur kalka bişi demiyorum

i20 ile 4 ün altını yakalayabiliyorum .

İ20 verildi bana kendi aracım serviste iken 1.4 motor ile 1.6 motor zıt birbirine.

1.4 motor ile 5 kişi dolusup uzun yol yaptım 4.5 litre ile. Gelelim i30 da bulunan 1.6 CRDi motora. Oldukça savurgan bir motor. Uzun yolda yakaçağı değer 5-5.5 litre civarı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: vetenes

İ20 verildi bana kendi aracım serviste iken 1.4 motor ile 1.6 motor zıt birbirine.

1.4 motor ile 5 kişi dolusup uzun yol yaptım 4.5 litre ile. Gelelim i30 da bulunan 1.6 CRDi motora. Oldukça savurgan bir motor. Uzun yolda yakaçağı değer 5-5.5 litre civarı.

ben hep test sürüjü yaptım uzun yolda kullanamdım pek bilgim yok ama

i20 de uzun yolda 355 km 14 litre yaktı 100 110 ile 3 kişi bagaj ve yanlar dolu bayramda :)
  • Focus yazdığın isteklerini karşılar..
  • quote:

Fordcular toplanmış :)

pancar gibi öten dizel motoru napcaz sesli çalışan =?

Yıkanırken tazyikli su yüzünden tamponundan boya atan i30 mu alsın. Hangi motor dışarıya ses vermiyor? Üstelik Focus içeriye hiç motor sesi almaz. Eleştiricek başka bişey bulamadın mı dışarıdaki ses içerde seyahat edenin umrumda sanki...

• EPICA kullanıcısına yanıt
    Hayatında hiç bindin mi? Focus un yalıtımı diğerlerinden çok daha iyi kullandım ordan biliyorum çünkü. İnsanları yanıltmaya utanmıyor musun?

• quote:

Orijinalden alıntı: tavernac1

quote:

Yıkanırken tazyikli su yüzünden tamponundan boya atan i30 mu alsın. Hangi motor dışarıya ses vermiyor? Üstelik Focus içeriye hiç motor sesi almaz. Eleştiricek başka bişey bulamadın mı dışarıdaki ses içerde seyahat edenin umrumda sanki...

Yanından geçtiğin insanlar kamyonmu geçiyor diye bakar artık

• quote:

quote:

zaten içeri almıyorsa benim açımdan sorun yok.ama yolculuk esnasında kulak tırmalayan ses dayanılamaz bi hal alır. arabanın yalıtımı zaten benim merak ettiğim kısım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Airapper

İ30 varken onlara bakmayin bile

adam işi biliyor

beyaz elite makyazsız kasa

Kesinlikle

• Kardeşim Elite Manuel İ30 A bin sonra diğerlerine bin donanım Konfor farkını çok fazla anlarsın.

Ş.içi kullanıma göre 6-7 Lt arası uzun yolda 4-5 Lt. C4 ve Focus bundan 1 Lt daha az yakarlar fakat İ30 elite kadar donanımları olmaz bunu unutma.

Havalar güzel olduğunda açarsın cam tavanı alttan verirsin basslı müziği deme keyfine.

• fokus al ama tasarım çabuk eskiyecek gibi duruyor
  • İ30 Alınır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YozgatLee0666

Kardeşim Elite Manuel İ30 A bin sonra diğerlerine bin donanım Konfor farkını çok fazla anlarsın.

Ş.içi kullanıma göre 6-7 Lt arası uzun yolda 4-5 Lt. C4 ve Focus bundan 1 Lt daha az yakarlar fakat İ30 elite kadar donanımları olmaz bunu unutma.

Havalar güzel olduğunda açarsın cam tavanı alttan verirsin basslı müziği deme keyfine.

cam tavan konusu güzel. ama onunda ayrı bi tıkırtısı olabiliyormuş.ferahlık konusunda katılıyorum çok ferah bir iç hacim sağlıyor. yakıt konusunda i30 otomatiğe bulaşma diyorlar. manuel konusunda yine focus kadar az yakmıyor sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa3330

quote:

Orijinalden alıntı: YozgatLee0666

Kardeşim Elite Manuel İ30 A bin sonra diğerlerine bin donanım Konfor farkını çok fazla anlarsın.

cam tavan konusu güzel. ama onunda ayrı bi tıkırtısı olabiliyormuş.ferahlık konusunda katılıyorum çok ferah bir iç hacim sağlıyor. yakıt konusunda i30 otomatiğe bulaşma diyorlar. manuel konusunda yine focus kadar az yakmıyor sanırım

Otomatik olanı Tork Konvertörlü olduğu için 7.5-8.5 Lt yakıyor.

Cam tavan tıkırtısı bende 2013 Sportage var cam tavandan tıkırtı duymadım ama açılan Cam tavanların bi esneme payı olduğunu söylüyorlar nasıl olacağını bilmem.

Yakıt konusunda 3 arasında en fazla yakanı 2+2 4 bu kabul edilebilecek bişey ama en donanımlı ferah olanıda İ30. Sana tavsiyem İ30 al donanımları ile çok memnun kalacaksın

• 1000 km yi tek depo şehirdışı yaptım.acayip memnunum. bendeki 95 hp ona rağmen gayet iyi.titanyumlar 115 hp.
  • mustafa3330 M kullanıcısına yanıt
    İçeri hiç almıyor üst devirlerde de aynen benzinli motor gibi ses veriyor (3000 devir üstünde) yalıtım her şey gayet iyi. Zaten sınıfının en sessiz arabası golf ve sonrasında focus'dur. Bana ve kimseye inanmak zorunda değilsin git ücretsiz test sürüşü yap karar vereceksin zaten.
  • quote:

quote:

quote:

sanki passat aynı sesi vermiyor sonuçta dizel motor bu beklenti nedir anlamıyorum audi a5 ile kıyaslamıyoruz bu araçları....
    önemli olan içeriye bu sesi ne kadar yansıttığıdır ve diğer modellerden bariz az motor sesi alıyor içeriye.

• quote:

quote:

quote:

quote:

sanki passat aynı sesi vermiyor sonuçta dizel motor bu beklenti nedir anlamıyorum audi a5 ile kıyaslamıyoruz bu araçları....
    önemli olan içeriye bu sesi ne kadar yansıttığıdır ve diğer modellerden bariz az motor sesi alıyor içeriye.

Focusun ki bi başka ama transit gibi

• Ben yeni 308 tavsiye ederim, 65 bine Allure 1.6 e-HDi 115 bg manuel Focustan daha iyi tercih olur malzeme kalitesi, süspansiyon ve yalıtım konusunda 308 çok başarılı bir araç, kasa hafif motor performansı çok güzel. Tek problemi dar arka diz mesafesi olabilir.

• Bende i30 öneririm kesinlikle elit paket alicaksa motor digerlerinden daha sessiz rölantide benzinli motor gibi pek duyulmuyor motor sesi. Performansi ve donanimi oldukca yerinde şekline diyecek birsey yok zaten araci goren herkes soyle bir suzuyor.ici oldukca genis yayla gibi gercekden. Yakita gelecek olursak en az c4 yakar i30 bunlardan biraz daha fazla yakar arac nerdeyse 1.5 ton cunku.

• deger kaybi demis,digerleri full olsa focus ciplak olsa ford alacak bosa kasmayin.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.