Şimdi Ara

Focal xs book & Audioengine a5

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar.
    Masaüstü pc kullanıyorum ve bu iki hoparlör arasında kaldım. Ya ses kartıma bağlayacağım ( soundBlaster x-fi titanium) ya da dac alacağım. (Fiio q1). Amacım kaliteli müzik dinleyebilmek. Bu cihazları deneyimlemiş arkadaşlardan fikir istiyorum. Focal xs book ya da Audioengine a5 alacağım. Hangisini tercih etmeliyim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaquda -- 28 Kasım 2017; 12:11:2 >



  • Ya forum okunmuyor ya da kimse bu iki hoparlör arasındaki farka çok hakim değil. Hiç kullanan yok mu yaw koca forumda şu cihazları?
  • zaquda Z kullanıcısına yanıt
    Dinlemeniz gerekir. Audioengine a5+ ı ben titanium değil titanium hd kart ile kullandım bir ara masa üstünde. Güzel sonuç vermişti. Focal'i dinlemedim. Ancak bu tip sistemler titanium hd üstü ses karrının farkını ortaya çok çıkartmaz. Ses kartını titanium hd yapın. Jriver ilr asio kullanımda 250-300 e rakipsiz olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • focal candır ama bu hoparlörlerine bulaşmayın sürücüler çok küçük 60hz çalıyor yazmışlar ama 10cm hop 60hz ne kadar çalacak sesteki hacim ne olacak bunları yazmıyorlar :) ae a5 daha mantıklı ama oda çok düz çalıyor eğer alışkın değilseniz tuhaf gelebilir
  • 2.1 düşünürseniz birde şu ürüne bakın derim boyutuna göre inanılmaz performansı var sattığıma pişman olduğum sistemlerden midler tizler gayet iyi tane tane çalıyor dibine kadar yüklenmedikçe kesinlikle üst üste binmiyor sesler subda eğer oda küçük değilse güzel konumlandırılırsa müzikal olarak bence çok başarılı logitech creativler gibi araba subwooferı gibi davul gibi çalmıyor müziği tamamlıyor geride kalmıyor 2x13cm var subda sanırım biri low biri mid bass olarak kullanılıyor birde center çıkışı vardı basın arkasında ama onu ne için koydular bilemiyorum :)

    http://www.akalinmuzik.com/urun/aego-m-black




  • A5+ kullanmıştım bir ara ama çok kuru tatsız bir sesi vardı. Bas, tiz detay, sahne gibi şeylere ayrı ayrı bakınca basların bir tık eksik olması dışında fena değil gibi geliyor ama toplamda keyifsiz. Beğenenler çok ama. İkinci elde 1000 lira altına temiz bir A5+ bulabildiğimizi düşünürsek bu paraya fena değil. Şu an Dynaudio xeo 2 ye geçiş yaptım çok çok daha iyi ama fiyatı yüksek. Edifier ürünlerine de bakabilirsiniz.
  • Arkadaşlar görüşleriniz için teşekkür ederim. AudioEngine a5 imi aldım. Gayette memnun kaldım. Sağolun.
  • Focal xs book oyuncak.A5 de 500-600tl olursa alınır.ab class monolotic amp düzenegi var.1000ve üstü satiliyor o paraya 6inc studio hopu alınır.calisma prensipleri aynı.parasını hak etmiyor.kötu degil yanlış anlaşılmasın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.