Şimdi Ara

Fnatic vs Hunters(Korea) Maçı var Yeni Başlıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Vodlarıwww.ognlol.com üzerinden izleyebilirsiniz ayrıca.
  • Fnaticlerin tuzakları çok güzeldi.
  • Bir kaç kore takımını izledim EU, NA takımlarına karşı. Çoğu maça iyi başlıyor. Farmları gankleri falan çok etkili oluyor. Ama iş midgame'de TF'lere gelince ortalık civcivlenince yani o kadar etkili olamıyorlar.
  • Fnatic kazanamaz diyordumda sonradan kurduğu tuzaklar sayesinde kazandılar galio iyi iş çıkardı.
  • MİG forst ve najin e-mfire maçı var.

rumble ile oynayacak adam ondan izliyeceğim merak ettim.

edit: berbat oynuyor rumble bu oyunda mig her türlü alacak bu oyunu baştan belli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SimonAdebisi -- 18 Nisan 2012; 14:52:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: neuro

Bir kaç kore takımını izledim EU, NA takımlarına karşı. Çoğu maça iyi başlıyor. Farmları gankleri falan çok etkili oluyor. Ama iş midgame'de TF'lere gelince ortalık civcivlenince yani o kadar etkili olamıyorlar.

Daha yeni açıldı serverları, yeni yeni başlıyorlar. Yakında çok daha iyi olacaklarını düşünüyorum ben.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: VoodooRush

quote:

Orijinalden alıntı: neuro

Bir kaç kore takımını izledim EU, NA takımlarına karşı. Çoğu maça iyi başlıyor. Farmları gankleri falan çok etkili oluyor. Ama iş midgame'de TF'lere gelince ortalık civcivlenince yani o kadar etkili olamıyorlar.

Daha yeni açıldı serverları, yeni yeni başlıyorlar. Yakında çok daha iyi olacaklarını düşünüyorum ben.

serverları yenimi açıldı hocam. bende salladım kötü oynuyorlar falan diye yeni acılmıssa gayet iyi ozaman.
  • Najin e-mFire döndürdü şükür rumble ile oynayan bir takımın yenilmesini istemezdim zaten :)
  • Korelilerde dogustan gelme bir oyun yatkınlıgı var . Bkz. Starcraft2 . 1 yıl sonra ödül falan bırakmazlar silip süpürürler merak etmeyin
  • MiG Frost vs NaJin e-mFire maçını yeni izlemeye başladım. Neden iki takımda da Ryze ve Olaf var? Urgot'tan da iki tane var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VoodooRush -- 18 Nisan 2012; 16:37:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VoodooRush

MiG Frost vs NaJin e-mFire maçını yeni izlemeye başladım. Neden iki takımda da Ryze ve Olaf var? Urgot'tan da iki tane var

Tam izleyemedim ama beraberlik durumunda 3. maç blind pick yapılacaktı sanırım o yüzden öyle olmuştur
  • MiG Frost vs NaJin e-mFire hangisi kazandı arkadaslar son macı izliyemedim :(
  • Mig Frost aldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArGentum#47

Mig Frost aldı

hadi ya :( NaJin e-mFire taraftarıydım :D replayı nasıl izlerim son macın acaba
  • şuan neyin yayınını yapıyorlar ?
  • Nerden izleyebilirim bu maçı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.