Şimdi Ara

Fmye Yeni Başladım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar ben forumda pc oyunları bölümünde fln gezerken oyun önerilerinde hep FM serisini görüyodum bi oynayayım dedim kurdum fakat biraz karılık bir oyuna benziyor rehberi fln warmı ?

• Rehberi yok bildiğin Teknik Direktörsün takımını seç alt köşede devam var bas ona günleri atla maça gir taktiğini yap takımını ayarla oyna , topçu transfer et gözlemcileri yolla dünyanın dört bir yanına sana yetenek keşfetsin gerçi Tr lig gözlemcilerinden bir halt olmaz ama böyle uzar gider mesela transfer yapcaksan paran yoksa fazla mesela fm 2009 mu oynuyosun google fm 2009 bonservisi bitmiş oyuncular yaz beleş olur bu adamlar yada fm09 genç yetenekler yaz bunları topla geliştir kupa kazan sat sonra para kazan böyle gider anlayacağın
  • Rehberlere ihtiyacın yok,sana tavsiyem ilk önce güçlü br takımla başla(Barcelona,Real Madrid,Bayern Münih...) gibi ondan sonra oyunun inceliklerini öğrenirsin zaten yavaş yavaş....
  • sen oyuncu al geliştir fln diyonda nasıl geliştiriliyor bilmiomki nse oynaya oynaya öğrenelim bakalım :D
  • FM 11'e baslamistim ilk biraz gec oldu ama ilk oyunlarimda ben de pek bir sey yapamamistim. Sonrasinda insan ogreniyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İddaaya yeni başlayanlar
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.