Şimdi Ara

FM2020'de Başarının Sırrı Mutluluk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Başlık biraz clickbaiter haber sitesi gibi olmuş olabilir kabul ediyorum ama gerçekten öyle.
    FM2020'de Başarının Sırrı Mutluluk
    Ben oyuna fm2020 ile başladım öyle çok da bilgim yok oyunla ilgili yavaş yavaş öğreniyorum. 2.sezonun ortasındayız öyle güçlü bir kadro da yok gayet makul oyuncular fakat tesislerde durumu iyileştirmek çok önemli. İlk sezonumda yavaş yavaş oyuncuları satıp bir bütçe oluşturmaya çalıştım ve istediğim oyuncuları da ufaktan almaya başladım. 17. Sırada zorlama bir şekilde kümede kaldıktan sonra 0 dan bir kadro kurarak hem aynı dönemde gelen oyuncuların bir grup olmasını sağladım bu hem birlikte oynama eğilimlerini yükseltiyor hemde aynı anda gelmeleri aynı oyuncu gruplarına dahil olmalarını sağlıyor.

    En önemli olaylardan biri ise kulübe motivasyonu çok yüksek bir asistan menajer almak tabi diğer nitelikleride önemli. Basın toplantıları ve takım konuşmaları taktikleri vs. ile bu adamın ilgilenmesini sağlayıp takıma motivasyon yüklemenizde çok önemli bir detay.
    FM2020'de Başarının Sırrı Mutluluk

    Biliyorum çok daha büyük başarılar var oyunda Altınordu ile şampiyonlar ligi kazanmak vs. gibi ama bunların çoğu ya gerçekten bu oyuna yıllarını veren oyuncular yada 2 menajer açıp transfer taktiği yapmak yada bütçe yaması ile yapmak gibi gibi. Ben bunların hiçbirini yapmadan sade bir şekilde oynamaya çalışıyorum.Şöyle bir şey eklemekte istiyorum: Bence başkalarının oyun sistemi taktiklerinden çok kendi taktiğini oluşturup benimsemeniz hatta bir kaç kariyer ile bu taktiği iyice oturtmanız lazım ilk uygulamalarınızde genelde verim alamıyorsunuz ama sonuçta menajerlik oyunu kendi futbol bilginiz ve zekanızla hareket etmeniz lazım o yüzden kendi futbol mentalitenizi takıma yüklemeniz oyunu daha zevkli hale getirecektir. Umarım verdiğim bilgi işinize yarar buraya kadar okuduğunuz için teşekkürler







  • Mutluluk önemli bir unsur fakat sadece oyuncuları mutlu olmalarını sağlayarak başarılı olmak zor. Başarıya giden yolda önemli detaylardan biri demek daha doğru.

    Oyuncuların karekterleri, hırs/azimleri, iyi işleyen ve yönetilen bir takım bütünlüğü olduktan sonra iyi sonuçlar alınıyor.

    Asistan menejerler için adam yönetimi, kararlılık, motivasyon ve taktiksel bilgi birikimi çok önemli. Basın ve takım konuşmaları için kararlılık ve motivasyon özellikleri iyi olursa tadından yenmez. Buna ek antremanları asistan menejerlere devredecekler için adam yönetimi, disiplin seviyesi ve taktiksel bilgi birikimi iyi menejerler sırtınızdaki yükü fazlasıyla alabilir.

    Başarıya giden yolda 3 önemli unsur vardır. Oyuncular, taktikler ve takım yönetimi.

    Oyuncular; Karekterleri ve tabiki özellikleri

    Taktikler; Takımınızdaki oyuncuların taktiğinize göre ne kadar verimli oynadığı ve taktiklerinizin takım uyumluluğu

    Takım Yönetimi; Tesislerdeki atmosfer ve oyuncularınızın mutluluğu başta olmak üzere, forma süreleri, verdiğiniz sözler gibi unsurlarda bunlara dahil.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.