Bildirim
Fm2013 stokta olan bi site sölermisiniz
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
teknosada da bitmiş -
ne kadara geliyo öğrenci kampanyası ? -
Evet bugun aral game mail attım önümüzdeki hafta stokları yeniliceklermiş beklicez malesef. -
quote:
Orijinalden alıntı: Exhell
ne kadara geliyo öğrenci kampanyası ?
normal fiyatı 79.90 öğrenci kampanyasıyla 29.90 geliyo faydalanmak lazım -
28 Ocak 2013'e kadar değil miydi bu kampanya? -
Bimeks'e geçen gün gitmiştim, orada vardı. Hatta çalışan eleman dedi 'böyle böyle indirim var'. Bimeks'e bi bak istersen kampanya bitmediyse. -
Hicbiryerde kalmamis internette de ayni sekilde. Ille ggden 45 liraya aldiracaklar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şubat 28 kadar aral game resmi sitesinden baktım bimekste kalmamış nerden alıcam ya :D -
Xs
1 haftadır stok bekliyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bende hiçbi sitede bulamamıştım burdaki d&r ye telefon açıp sordum ellerinde bi tane kaldığını söylediler ayırtıp gidip aldım sende bi ara istersen bulunduğun yerdekini -
Arkadaşlar oyun hafta içi Aral Game'de tekrar stoklara girecek bilginize... Zaten bu indirimi Aral Game yaptığı için bütün teknoloji mağazalarında indirimdeydi oyun.Bir çok mağazada stoklar bittiği için onlarda Aral'ın stoklarını yenilemesini bekliyolar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hilikkan -- 2 Şubat 2013; 1:49:17 > -
Evt bekliycem biraz daha aral game mail atmıştım onlar bu hafta stokların yenileniceğini sölediler bekliyoum şimdilik :) -
oh iyi iyi seganın yüzü gülmüştür herhalde türkiyeden dolayı stok yetişmiyor mağzalarda gerçi indirim yüzünden ama olsun total war serisinide türkçe isterik -
quote:
Orijinalden alıntı: gopgop
oh iyi iyi seganın yüzü gülmüştür herhalde türkiyeden dolayı stok yetişmiyor mağzalarda gerçi indirim yüzünden ama olsun total war serisinide türkçe isterik
Aynen öyle, Total War seriside Türkçe gelir ve böyle kampanya görürse satışlar patlar sanırım. Şu FM 13 biran önce gelse bari heves ettim o kadar. -
Bu hafta Perşembe günü bir çok oyun satan mağazada stoklar güncellenecekmiş tabi bu söylediğim İstanbul için geçerli.İstanbulda bulunan arkadaşlara duyurulur. -
netten alıcam aral game gibi yerlerden onlardan hiç haber yokmu ? -
teknosa nın marketlerine geliyor mu ? -
izmirde var mı bi yerlerde balçovada baktım bulamadım -
Resmi açıklama yok mu? Oyun stoklara ne zaman gircek?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- fm 23 transfer yaması
- fm 24 taktik
- fm 24 ptt 1 lig oyuncu önerileri
- cm 03 04 indir
- fm 24 yenilmez taktik
- football manager 2024 ücretsiz
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X