Şimdi Ara

FM2012 Regen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler Galatasarayı yönetiyorum.Backroom Advice Meeting de 2 tane öneri sundu bana yardımcım.Şu şu futbolcular şunu çalışsın diye.Bi baktım dediği 2 futbolcunun fotoğrafı var hemen ss aldım...Bunlar regen oluyor galiba?Ne yapmam gerekiyor? Kesin mi iyi oyuncu olacakları?

FM2012 Regen

FM2012 Regen

• Hocam Report kısmında Potansiyel yıldızlarına bakacaksın.4-5 yıldız ise ilerde iyi bir oyuncu olacaktır.

HERKES RÜTBESİNİ BİLECEK!
  • Anladım teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: R4bbit

Hocam Report kısmında Potansiyel yıldızlarına bakacaksın.4-5 yıldız ise ilerde iyi bir oyuncu olacaktır.

Hayır. Öyle birşey yok hocam. İsterse 10 yıldız versinler yinede farketmiyor. Harika görünen bir adamın 21 yaşına geldimi elde patlama olasılığı çok yüksek. Seneler geçtikçe o yıldızlar düşer veya yükselir. Bunu, iyi bir menajerin profile baktığı anda görmesi lazım. Antreman, A takımda oynatma, özel ilgi, sakatlık, aldığı ücret vs vs. çok etkiliyor. Yani her 5 yıldız olan regen dünya yıldızı olacak diye bir kaide yok.

Mesela aşağıda resmini göreceğiniz, Benny McCarthy'in bulduğu adamı inceleyin:

FM2012 Regen

Yaşına göre muhteşem görünüyor değil mi? Bu adam 2020'de bana gelene kadar şu prifili çok az daha arttı. Yani aşırı gelişim göstermedi. Bana geldiğinde ve daha sonrasında ise iyice geriye gitti. Adamı zar zor elimden çıkarttım.

Birde şu var:

FM2012 Regen

24 yaşındaki halinin görüntüsünü almamışım ama size şunu söyleyeyim, bu adam benim FM oyunculuk tarihimde gördüğüm en müthiş regendir. Real Madrid'in bu herif 22 yaşındayken yaptığı 190m € teklifini geri çevirdim. İnsanlık dışı oynuyordu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.