Şimdi Ara

FM20 | Türk Amatör Ligleri Veritabanı(Yayınlandı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • turksportal.net'ten Affluence hocamızın yaptığı bu güzel çalışmaya aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz arkadaşlar:

    Turkish Super Patch 20 by Affluence





    Ek: İçeriğini merak edenler için buraya yamanın FM 18 için olan versiyonundaki detaylı tanıtımını da bırakıyorum. Bence harika bir çalışma olmuş.

    Football Manager 18 Türkiye Alt Ligler Yaması Tanıtımı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raphuss -- 11 Aralık 2019; 21:38:51 >







  • Hocam ben bu arkadaşın yaptığı BAL yamasını daha önce oynamıştım problemli çıktı patch

    Mesela süper amatör'de şampiyon oldum bal'a çıkamadım ertesi sene tekrar şampiyon oldum öyle çıktı ardından bal'da şampiyon oldum 3.lige çıkmadı yani çıkmak için 2 kere şampiyonluk gibi şey lazım

    Birde çok fazla uğraştırır ama klüplere forma yapsa harika olur
  • StoryBro kullanıcısına yanıt
    Hocam ben konuştuğumda 1 ay sürebileceğini söyledi, daha sonra kendisini editörle uğraşırken yakaladığımda sizin söylediğinize benzer şekilde daha önceki patchlerde güncelleme gerektiren aksaklıklar olmadan çıkarırsa ne zaman çıktığının önemi yok takipçiler olarak seve seve bekleriz dedim. Bu mesajıma cevap alamadım ama sanıyorum ve umuyorum ki güncelleme gerektirecek bir aksaklık olmadan çıkaracaktır 20 patch'ini. En azından daha çıkmadan enseyi karartmanın manası yok değil mi? :)

    Evet çok güzel olur cidden ama bunlar ciddi mesai hocam. Biraz da bunun için dedim editörden anlayan arkadaşlar mesaj bıraksın, yamayı hazırlayan arkadaşımıza yardım edelim veya yayınlandıktan sonra geliştirilmesine katkıda bulunalım maksadıyla. Yani bunu da ondan beklemek onun için ciddi bir yük olacaktır diye düşünüyorum ama dilerseniz bu tip geliştirmeler için bir ekip kurabiliriz. Birimiz formaları toplar, birimiz formaları yapar gibi. FMRTE'nin kit designer versiyonu da vardı yanlış hatırlamıyorsam. Bu iş için bu bile alınabilir ve database'e eklendiğinde sonraki oyunlarda da en azından renkleri değişmeyeceği için formalar kullanılabilir olur.




  • raphuss kullanıcısına yanıt
    Hocam yardımcı olmak isterdim'de FM'yi oynamak dışında edit,yama,patch gibi şeyleri bilmiyorum maalesef

    Fmscout'tan logo,forma paketi indirdim bunların içinde bazı amatör takımların formaları yapılmış bunların yanına affluence yeni 2020 yaması yaparsa güzel olur diye düşünüyorum
  • StoryBro kullanıcısına yanıt
    Bazıları yapılmış mı cidden? İnşallah birçoğu yapılmıştır, patch gelsin başladığımda bakarım bende bir ona o halde.

    Bakalım hocam nasıl birşey ortaya çıkacak. Arada görüyorum halen editörde uğraşıyor kendisi. İlave forma,logo da yaparsa tadından yenmez tabi. Ben yine de bu mesajımla tekrar etmiş olayım. Bu tarz talepleri olan arkadaşlar varsa birleşip birşeyler yapabilir, ilave edebiliriz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.