Şimdi Ara

FM20 Gereksiz Maçları Kapayabiliyor muyuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar selam,

    Online olarak FM20 oynuyoruz. Sadece oynadığımız ülkeyi ve o ligi seçiyoruz sadece. Buna rağmen alakasız liglerin maçları oyunun ilerlemesini çok yavaşlatıyor. Örneğin en son İtalya ligi açtık. Maçlarımızı tamamladıktan sonra ilerle butonuna bastığımız o gün u20 ve u18 maçlarının sonuçları ekrana geliyor sırasıyla ve her seferinde ortalama 3 dk bekliyoruz. Bunu yok etmenin düzeltmenin bir yolu var mı?

    Teşekkürler.



  • Oyun şuan açık değil fakat sağ üstteki FM butonundan ayrıntı düziyle alakalı kısımda olması gerekiyor. Orada diğer seçili liglerin ayrıntı düzeyiyle alakalı bir kısım vardı ama tam olarak hatırlayamıyorum. Oyunu açtığım zaman ekran görüntüsü alıp burdan da paylaşırım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: - The Stig -

    Oyun şuan açık değil fakat sağ üstteki FM butonundan ayrıntı düziyle alakalı kısımda olması gerekiyor. Orada diğer seçili liglerin ayrıntı düzeyiyle alakalı bir kısım vardı ama tam olarak hatırlayamıyorum. Oyunu açtığım zaman ekran görüntüsü alıp burdan da paylaşırım.
    Hocam dediğin şekilde yaptım çok sağol. Fakat İtalya ligi bi anormal. Özellikle online kariyer açtığımızda u21/u18 maçları günlerin ilerlemesini aşırı yavaşlatıyor. 1 haftayı min. 5 dakikada geçiyoruz. Bu sorunu nasıl çözebiliriz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.