Şimdi Ara

Fm15|Depay Santrafor oynatmak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Newvastle ı yönetiyorum.Sene başı depayı aldım,istediğim türde bir kanat oyuncusu değil.Çok şut çekiyor ve gol atmak istiyor,gol sayısı şimdiye kadar 31 ligde 32 clde ise çyrek final oldu.Santraforda ayoze perez oynuyor ve çok seviyorum,49 maçta 39 golu var bu sezon ki 45 e çıkar en az.Bu oyuncum birkaç maç önce 4-5 haftalığına sakatlandı ve onun yerinde depayı oynatmaya başladım.3 kere gir çık yaptığım barça maçında sf ye koydum en son ve hat trick yaptı ve 4-0 kazandık(deplasman)

    Ayoze perezi ciddi bir rakama satabilirim.Depay hem hızlı hem bileklerine daha hakim hem de şutları çok iyi.Depayı gelecek sezon sf oynatmayı planlıyorum.Yapayım mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Mecbur kalıp denemişsin Depay'ı ve olumlu sonuç çıkmış. Bence deneyebilirsin. Perez'i yüksek fiyata satıp Depay'ın arkasına yetenekli yedek forvet transfer edebilirsin görüşündeyim.
  • Hocam gerçekten uydu oraya,evimizdeki barça maçında da 2 gol attı.Son lig maçımızda evertona karşı 90+2 de orta sahadan aldı kontraya çıktı köşeden dar açıdan gol attı berabere kaldık.Ayoze perez en sevdiğim oyuncum,29 golu var ligde en yakın rakibine 12 gol fark atmış ki o oyuncu da benzema.45-50 milyon teklif gelirse satarım.



    Hocam bir de merkez orta saha ruben nevesin yanına pogba almayı düşünüyorum sence nasıl olur?



    Ruben neves. Pogba



    Zivkovic. İsco. Depay



    Ayoze Perez



    Bu kadro 150 gol atar mı :D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.