Şimdi Ara

FM T. ve 2gb mp3 player(getli olarak sahibinden.comda satılmıştır.)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  FM T. ve 2gb mp3 player(getli olarak sahibinden.comda satılmıştır.)

İSTER AYRI AYRI KULLANIN İSTER MP3 Ü DISARI CIKARKEN KULLANIN İSTER FM TRANSMİTTER E BASKA MP3 YADA MP4 BAGLAYARAK MP4 DEN FİLM İZLEYİP SESİ ARAC KOLONLARINDAN ALIN. FM TRASMİTTER VE 2GB MP3 PLAYER AYRI AYRI OLDUGUNDAN KULLANIM FONKSİYONUNUZDA ARTMAKTADIR.

FM TRANSMİTTER VE 2GB MP3 PLAYER AYRI AYRIDIR.

FM TRANSMİTTER İN 1 USB 1 AUDİO (SES ) GİRİŞ YERİ BULUNMAKTADIR. ÜRÜN SIFIR DIR.

2GB MP3 PLAYER. ( RADYO ÖZELLİĞİ VE SES KAYDI MEVCUTTUR)

Ürün Özellikleri
    # MP3, WMA, WAV ses format desteği
    # Türkçe menü )
    # Dahili 2GB hafıza
    # Dahili mikrofonu ile ses kayıt özelliği (.wav)
    #renkli CSTN ekran
    # USB 2.0 arayüz desteği ile hızlı veri depolama özelliği
    # Frekans tepkisi: 20-20.000Hz
    # 2x5mW kulaklık çıkışı (32 ohm) 3,5 MM
    # 6 mod EQ (Normal/ Klasik / Jazz/ Pop/ Rock/ Kullanıcı Tanımlı)
    # Maksimum kayıt süresi: 68 saat 30 dakika (8KHz)
    # 73,6x37,5x7,5mm boyutlar / 25g ağırlık
    # Lisan eğitimi için çoklu tekrarlama fonksiyonu, tek dosya veya çok dosya tekrarlama ve rasgele çalma fonksiyonu
    # Müzik dosyaları için parça adı, sanatçı adı gibi temel bilgi desteği

Bellek Kapasitesi 2 GB Sistem Uyumluluğu WINDOWS 98 Sistem Uyumluluğu Windows XP Sistem Uyumluluğu WIN2000 Sistem Uyumluluğu WIN Me Ses Kayıt Özelliği VAR Kulaklık Çıkışı Var MP3 Player LCD Ekran 1.5" MP3 Çalma Özelliği Var Desteklediği Müzik Formatları MP3 Desteklediği Müzik Formatları WMA Bas ayarı VAR MP3 Playlist Özelliği VAR Radyo VAR

FİYAT OLARAK KARGO DAHİL OLMAK ÜZERE 25TL İSTİYORUM. VE AYRI AYRI DEGİL FM T. VE MP3 PLAYER İN 2SİNİ BİRDEN SATIYORUM.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RM36CB -- 20 Temmuz 2010; 11:36:54 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• merhaba hangi ildesiniz bilinmiyor profilinizde kapalı ürünü almayı düşünen kargonun nereden geleceğini nasıl bilecek
    ve herhalde önce paranın yatırılması gerekeceği için size nasıl güvenecek yani bu profil kapatma ve il belirtmeme
    oldukça güvensizlik yaratıyor iyi alışverişler.
  • merhaba
    istanbul pendikte oturuyorum.türkiyenin her yerine ücretsiz kargo ile yolluyorum.tabiki önce paranın yatması gerekecek fakat kredi kartı olan arkadaşlar ile sahibinden.com aracılığıdan yararlanarakta yapabiliriz.kredi kartı olmayan arkadaşlar için önce ücretin ödenmesi gerek.daha önce 2 kez alışveriş yaptım bu forumda. 2 sinide aldım. ve ilk önce parayı yatırdım ürün izmirden kargolandı.

güvenilirliğimi mj_pelit(İbrahim Bey) e sorabilirsiniz.
    saygılar...

ekleme:
    illa kargo ile olacak diye söz konusu yok.pendik/ esenyalı semtine gelen arkadaşlara elden verebilirim. fiyat ozaman 20TL olacaktır.

ekleme2:
    profilimi açtım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RM36CB -- 13 Temmuz 2010; 8:16:45 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.