Şimdi Ara

Fm Editör ve oyuncu maaşları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ben editörden düzenlemeler yaptım takımıma, oyuncuları falan güçlendirdim, finansı iyileştirdim falan.
    sezon a başlayınca oyuncular maaşlarını yükseltmek istiyorlar. karşıma gelen miktar ile teklif yapınca kabul etmiyor bu managerler ve sonra 2 m. euro falan fazla versem bile kabul etmiyorlar. mesela 5-6 m. euro fazla verirsem anca kabul ediyorlar.

bunun bi ayarı falan var mı neye göre bunlar oluyor? editörden düzenleye bilir miyim? oyuncu menejerlerini falan düzenleyebilir miyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: serhat_7

merhaba arkadaşlar.
    ben editörden düzenlemeler yaptım takımıma, oyuncuları falan güçlendirdim, finansı iyileştirdim falan.
    sezon a başlayınca oyuncular maaşlarını yükseltmek istiyorlar. karşıma gelen miktar ile teklif yapınca kabul etmiyor bu managerler ve sonra 2 m. euro falan fazla versem bile kabul etmiyorlar. mesela 5-6 m. euro fazla verirsem anca kabul ediyorlar.

bunun bi ayarı falan var mı neye göre bunlar oluyor? editörden düzenleye bilir miyim? oyuncu menejerlerini falan düzenleyebilir miyim?

Hocam hatayi editoru kullanmakla yapmissin zaten. Oyuncularin ozelliklerini arttir sonrada niye eski maasi kabul etmiyolar de.Eger transfer butcesiyle falan oynadiysan hemen altinda wage budget yazan kisim var onu da arttirsaydin.Bir de hangi takimsin

• beşiktaş'ım. maaşlarını arttırıyorum zaten, editörden. ama menejerler kabul etmiyor oyundaki arttırdığım maaşları mesela.
  • Hocam takimin popularitesinide arttirsaydin kolay olabilirdi
  • arttırdım biraz. mesela barcelonanın popularitesi 9300 besiktas i da 8900 yaptım. ligin populerliğini de fransa ligi kadar yaptım hocam.
  • Bilmiyorum hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FM 2012 Serbest Oyuncular
    14 yıl önce açıldı
    FM 11 Oyuncu Tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.