Bildirim
FM DE ÇOK İLGİNÇ GOLLERE TANIK OLAN ARKADAŞ VARMI?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bu gün başıma geldi avrupa şampiyonası çeyrek final bulgaristanla yapıyorum ibrahim toraman attı geriye topu volkan shalcke maçında yaptıgını yaptı -
schalkeyle oynarkan ( 2005 ) uefa macında everthonla oynuyodum. 2 kırmızı kart gördüm oyuncu değişiklik haklarımda bitmişti. kalecimde kırmızı kart gördü. kaleye kuranyi yi geçirdim. 3 gol yedi ama kaleden kaleyede 2 gol attı -
Çek Cumhuriyeti ile dünya kupası finalindeyim. Rakibim Fransaydı. 44. dakikada Milan Baros kırmızı kart gördü. 60. dakikada bir tane gol attım sanırım Plasil golü atmıştı ama golü Barosun attığını gösteriyordu -
manisadayim danimarkali bi oyuncu var adi aklimda degil chelseaden aldim , kornerden gostere gostere atti -
quote:
Orjinalden alıntı: ChaKaL_
Çek Cumhuriyeti ile dünya kupası finalindeyim. Rakibim Fransaydı. 44. dakikada Milan Baros kırmızı kart gördü. 60. dakikada bir tane gol attım sanırım Plasil golü atmıştı ama golü Barosun attığını gösteriyordu
-
fm 2005te bir maçta penaltıdan 3 gol yedim. -
rooney le orta sahadan gol yedim arsenal in başında olmama ragmen fm 2007 de -
Süper Kupa finalinde Goran Pandev 3 dakka uzatmada 3 gol atarak 1-2 den 4-2 yapmıştı maçı -
quote:
Orjinalden alıntı: DarthRevan
Süper Kupa finalinde Goran Pandev 3 dakka uzatmada 3 gol atarak 1-2 den 4-2 yapmıştı maçı
hatta
-
quote:
Süper Kupa finalinde Goran Pandev 3 dakka uzatmada 3 gol atarak 1-2 den 4-2 yapmıştı maçı
İyi salıp kaçmış -
quote:
Orjinalden alıntı: *metin*
fm 2005te bir maçta penaltıdan 3 gol yedim.
-
quote:
king bu pandev yha -
Ben bi kez kaleden kaleye atmıştım aykutla -
geçenlerde arkadaş la ps2 de maç yapıyoruz ben inter o m.united kaleci degaj atarken kalecinin önüne geçti ark adama çarpıp gol oldu keşke resim çekebilseydim :)
Edit: imla hatası
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zuzzaylı -- 2 Eylül 2008; 23:30:28 > -
Fm diyor(football manager)..Real Madrid ile oynarken kendi ceza sahamda karambol vardı..Babel topu uzaklaştırdı sandım ama öyle bir uzaklaştırdı ki top 1 saniye için löp diğer kaleye girdi..Şahane gol attım..
Bu da video..
http://lix.in/-35754e
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donie -- 3 Eylül 2008; 1:34:37 > -
quote:
Orjinalden alıntı: Oğuzkaan
Fm diyor(football manager)..Real Madrid ile oynarken kendi ceza sahamda karambol vardı..Babel topu uzaklaştırdı sandım ama öyle bir uzaklaştırdı ki top 1 saniye için löp diğer kaleye girdi..Şahane gol attım..
Bu da video..
http://lix.in/-35754e
Gole baak
-
fm08 de gs de uğur sağ çaprazdan kalecisine dönüp pas verdi top löp diye direk dibinden girdi dedim forvete alıyım bunu bitiriciliği iyi
-
quote:
Orjinalden alıntı: Fyrad
Bu gün başıma geldi avrupa şampiyonası çeyrek final bulgaristanla yapıyorum ibrahim toraman attı geriye topu volkan shalcke maçında yaptıgını yaptı
Doğrudur
-
quote:
Orjinalden alıntı: Fyrad
quote:
İyi salıp kaçmış
Benzer içerikler
- fm 24 taktik
- fm 24 oyun içi editör
- fmrte 24
- fm 24 yenilmez taktik
- fm24 en iyi asistan menajerler
- football manager 2024 ücretsiz
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X