Şimdi Ara

Fm 23 kariyerde hatalar buglar oluşmaya başladı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
69
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Fm 23 e yeni başladım kafama göre işte yabancı kuralı kaldırdım. Başladım ilk sezonu henüz yeni bitirmiş durumdayım.

    İlk olarak bosman kuralı ile birini transfer etmek istiyorum.

    Oyuncu ile görüş dersin görüşürsürsün.

    Diyorum görüşüyorumda ama mesela kafama fiyat uymadı veya bir yerden para gelecek 1 hafta sonra tranferde oyuncu sattım maaş bütçesi falan açılacak. Ama benden görüşme yaptım diye gmrüşmedeki teklifi kabul etmemi yada görüşmeyi sonlandırmamı istiyor.bu durumda ya benim oyuncunun istedigine olur demem yada görüşmeyi sonlandırıp oyuncuyla aramı bozmam anlamına geliyor. ( fm 20 de bakatdın oyuncu ile aran bozulacak geri teklifi sonlandırmadan veya vazgeçmeden çıkar 2 gün sonra tekrar teklif ederdin yanlış hatırlamıyorsam tabi.)

    2. Olarak bazen oyuncuyu gözlemle diyoraun mesela arsenal u 19 oyuncularının hepsini seçip gözlemle diyorsun. Gözlemleniyor ibaresi oyuncunun yanında küçük butonda beliriyor. Ama bazı takımlarda gözlemle dediginde buton belirmiyor profile giriyorsun profildede oyuncu gmzlemleniyor demiyor ama üstten gözlemci görevlerine bakınca bu oyuncu fözlemleniyor diyor.


    3 en oyunu kıran ve akşam çözüm bulamazsam bırakıp fm 24 e geçmemi sağlayacak hata ilk sezon sorun yoktu. İlk sezon bitti suan yaz türkiye transfer dönemindeyiz haziran 25 20 arası işte bosmanla aldıgım oyuncular falan geldi gelince işte türkçe kurauna gönder karşıla numara belirt lisans kaydı çıkar falan yazar biliyorsunuz. Lisans kaydı çıkara tıklıyorum. Otomatik seç. Kendim şeçtim. Geri aldım. Temizkedim. En az 15 oyuncu kayıtlı olması lazım diyor 15 25 ila 30 yaş arası oyuncu seçtim hiç bir şeçimi onayla yazısına tıklamama ragmen onaylayıp mesaj ekranına çıkmıyor geri deyip çıkınca seçimler onaylanmış olmuyor.


    Bilgisi olan biri bu bahsettiklerım bir buğ mu yoksa ben mi yanlış birşeyler yapıyorum da böyle sonuçlar alıyorum açıklayabilir mi ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.