Şimdi Ara

FM 2019 Regen 192 PA Niye Messi Gibi Olmuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
3.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Transfer edip 1 sezon oynattım işte şu haliyle 192 PA 115 CA profili:

Daha sonra gelişince nasıl olacak diye merak ettim istifa edip ayrı bi' kayıtta 6 yıl tatile bıraktım gece bilgisayarı açık bıraktım sabah baktığımda 182 CA ile bu profili olmuş:

Niye Ronaldo ya da Messi gibi olmamış?

• Oyuncular her zaman potansiyel yeteneğine ulaşacak diye bir kaide yok.

Doğru takımda değildir, sakatlık yaşamıştır, belki yanlış antrenman programı uygulanmıştır VS..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yetenek dağılımı yüzünden benzememiş gibi. Tabi bir de tam potansiyeline ulaşmamış ama gene iyi bir oyuncu olmuş.
  • Yetenek dağılımını nasıl ayarlayacağız ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-9DE6A5ECA

Yetenek dağılımını nasıl ayarlayacağız ki?
    O şans işi. İlk başta oyuncunun özellikleri nasılsa onların üzerine koyabilirsin. Atıyorum forvet oyuncusunun bitiriciliği 8 le başladıysa o kolay kolay 20 olmaz.

Ayrıca oyuncu gelişiminde gizli özelliklerin de etkisi var, profosyonellik, hırs falan.
  • Gizli özellikleri unutmayalım "Hırs","Profesyonellik" ve yabanci ülkede oynuyor ise "Uyum" oyuncunun gelişiminde cok onemli etkenler
    Buna ilave olarak 20li yaşlaranı kadar bulundugu klupdeki antrenorler(buyuk oranda genclerle calisma puanlari cok etkili) antreman tesisleri ve eğer ki 23 yas alti gibi takımlarda oynuyorsa altyapi tesisleri cok onemli etkenler
    Ve fark ettiysen oyuncu 1 puan kararlılık kaybetmis bunun en buyuk sebeplerinden biri oynadigi kadro ve arkadas grubu, bir oyuncu Kararlılığı yüksek hırslı ve profesyonel oyuncularla takılıyorsa onlar gibi olmaya basliyor ee ne demis atalarimiz üzüm üzüme baka baka kararir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HolyPaladin -- 8 Mart 2019; 23:28:3 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HolyPaladin

Gizli özellikleri unutmayalım "Hırs","Profesyonellik" ve yabanci ülkede oynuyor ise "Uyum" oyuncunun gelişiminde cok onemli etkenler
    Buna ilave olarak 20li yaşlaranı kadar bulundugu klupdeki antrenorler(buyuk oranda genclerle calisma puanlari cok etkili) antreman tesisleri ve eğer ki 23 yas alti gibi takımlarda oynuyorsa altyapi tesisleri cok onemli etkenler
    Ve fark ettiysen oyuncu 1 puan kararlılık kaybetmis bunun en buyuk sebeplerinden biri oynadigi kadro ve arkadas grubu, bir oyuncu Kararlılığı yüksek hırslı ve profesyonel oyuncularla takılıyorsa onlar gibi olmaya basliyor ee ne demis atalarimiz üzüm üzüme baka baka kararir
    Peki hocam tekrar tatile gönderdim 2 farklı oyuncumun Scout programından ve oyun içinden ekran görüntüleri

İkisi de Messi gibi değil

İlk Oyuncu
    İlk Durum:

FM 2019 Regen 192 PA Niye Messi Gibi OlmuyorFM 2019 Regen 192 PA Niye Messi Gibi Olmuyor

İkinci Durum:

FM 2019 Regen 192 PA Niye Messi Gibi OlmuyorFM 2019 Regen 192 PA Niye Messi Gibi Olmuyor

İkinci Oyuncu
    İlk Durum:

İkinci Durum:

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Defansif özellikleri de yükselmiş bunun payı var ayrıca CA sı yüksekse özelliklerine çok takılma herif baya iyi olmuş.
    Bireysel antrenman ayarladın dimi?

Bu arada CA üzerinde hız hızlanmanın çok büyük yeri var. Mesela tekniğin 1 artmasıyla hızın 1 artması aynı şey değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marty.McFLY

Defansif özellikleri de yükselmiş bunun payı var ayrıca CA sı yüksekse özelliklerine çok takılma herif baya iyi olmuş.
    Bireysel antrenman ayarladın dimi?

Bu arada CA üzerinde hız hızlanmanın çok büyük yeri var. Mesela tekniğin 1 artmasıyla hızın 1 artması aynı şey değil.
    Hocam ben antrenmanları yardımcıya bırakıyorum.

Ama bu gördüğünüz profillerdeki şeyleri tatile gönderip 10 yıl ileri aldım ne durumda olacaklarını merak ettiğim için.

Antrenman tavsiyeniz var mı?
  • Bu oyuncu için soruyorsan sol kanat forvet çalıştırabilirsin. Cezasahasına girme özelliği de varmış skor yapar daha önce Griezman'ın oynadığı gibi bişey olur.
    Genel antremanı asistana bırak ama bireyselleri kendin ayarla mutlaka yapay zeka doğru şeyler seçmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marty.McFLY

Bu oyuncu için soruyorsan sol kanat forvet çalıştırabilirsin. Cezasahasına girme özelliği de varmış skor yapar daha önce Griezman'ın oynadığı gibi bişey olur.
    Genel antremanı asistana bırak ama bireyselleri kendin ayarla mutlaka yapay zeka doğru şeyler seçmiyor.
    Hocam peki ekstra antrenman ne çalıştırayım yoksa onu boş mu bırakayım?
  • Taktiğin ne?
    Aml oynatıyorsan sırayla dribbling, soğukkanlılık, bitircilik. 14-15 olunca öbürüne geç.
  • Cok tuaf birsey göremedim özellikle arjantilli oyuncuda bir sürü 18-19-20 özelliği var CA'da 190'a ulaşmış messi c.ronaldo gibiler 10 yilda bir gelir :D cok sıkma canının
  • Ayrica Messi ronaldo'dan kastın bütün hücum özellliklerinin 20 olmasi ise o regenlerde cok cok iyi bir şans ister arjantinli oyuncun gayet "Prime" denilen dönemine ulaşmış özellikleri iyi messi gibi niye olmuyo dersen regenler gelişirken özellikleri eşit dağılarak gelişirler o yüzden 1 özelliği cok asagida 1 özelligi cok yukarida kalmaz 20 olucak özellikleri gençken belli olur 16-19 yaşındayken pas özelligi 16-17 ise bilki CA 180 üstünü görddügünde 20 olur messi gibi regen istiyosan cok fazla regen alıp yetiştirip denemelisin .messinin FM 2004'deki (16 yasindaki) genç halinde cogu özelligi 20 idi zaten :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HolyPaladin -- 10 Mart 2019; 6:45:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HolyPaladin

Ayrica Messi ronaldo'dan kastın bütün hücum özellliklerinin 20 olmasi ise o regenlerde cok cok iyi bir şans ister arjantinli oyuncun gayet "Prime" denilen dönemine ulaşmış özellikleri iyi messi gibi niye olmuyo dersen regenler gelişirken özellikleri eşit dağılarak gelişirler o yüzden 1 özelliği cok asagida 1 özelligi cok yukarida kalmaz 20 olucak özellikleri gençken belli olur 16-19 yaşındayken pas özelligi 16-17 ise bilki CA 180 üstünü görddügünde 20 olur messi gibi regen istiyosan cok fazla regen alıp yetiştirip denemelisin .messinin FM 2004'deki (16 yasindaki) genç halinde cogu özelligi 20 idi zaten :D
    Messi ilk FM 2005'te varmış. 10'un üzerinde özelliği yok. Ben seriyi oynamaya 2008'de başladım ama o oyunda bile David Silva kadar iyi değil Messi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.